2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12833236 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hayallerimiz yıkıldı bir kere daha. olur da Tolga belim ağrıyor dizim ağrıyor serçe parmağım ağrıyor derse dünkü müthiş! performansı ile Günay acaba neler yapar ?
Gunay ı göndersinler bence

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boyko devre arasi yapılan en iyi transferler listesinde ilk 11 e girmiş :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı LuceGel

Boyko devre arasi yapılan en iyi transferler listesinde ilk 11 e girmiş :ishock:
Devre arası Boykodan başkada kaleci transferi olmadı sanırsam  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Pastacı abimiz görünmüyor ortalıkta  :D

Oguzhan arkada goygoy yapiyor :D

Çevrimdışı tangaz

Gunay ı göndersinler bence

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçen sene final haftalarından ilkiydi 30.hafta anteple berabere kaldığımız maçta uzak direğe giden topu içeri aldı o maçtaki puan kaybı çooook kritikti. ilk bakışta uzak direğe gitti direk dibine gitti gibi naapsın kaleci gibi yorumlar vardı. ben hemen hatalı gol yedi topun şiddeti düşüktü bir kaleci bu golü çıkarmalıydı çıkarmadığında kaleci olamıyor Günay'da kaleci değil demiştim. o Antep maçı bize şampiyonluğu kaybettiren en kritik maçtı. gün ve gün benim gibi düşünenlerin çoğaldığını görüyorum....
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı aykut.celenk

lisans başlangıç tarihi önemli değil mi? buna göre burada 22.01.2016 yazılıyor.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=409

Çevrimdışı Kalyoncu

geçen sene final haftalarından ilkiydi 30.hafta anteple berabere kaldığımız maçta uzak direğe giden topu içeri aldı o maçtaki puan kaybı çooook kritikti. ilk bakışta uzak direğe gitti direk dibine gitti gibi naapsın kaleci gibi yorumlar vardı. ben hemen hatalı gol yedi topun şiddeti düşüktü bir kaleci bu golü çıkarmalıydı çıkarmadığında kaleci olamıyor Günay'da kaleci değil demiştim. o Antep maçı bize şampiyonluğu kaybettiren en kritik maçtı. gün ve gün benim gibi düşünenlerin çoğaldığını görüyorum....
Günay kaleci değil hatta gözümde tolgadan daha kötü kaleci ama orada top ersanın ayagına çarpıyodu oyle hatırlıyorum chibıuke atmıştı galiba golüde

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Günay kaleci değil hatta gözümde tolgadan daha kötü kaleci ama orada top ersanın ayagına çarpıyodu oyle hatırlıyorum chibıuke atmıştı galiba golüde

doğru hatırlıyorsun ama o çarpma sağa giden topu sola döndürmemişti. top zaten kalecinin soluna gidiyordu az daha sola gitti ve şiddeti öyle zor bir top değildi. çıkarsaydı belki şampiyonduk.  Günay zaten Tolgadan kötü kaleci, bakma Tolga yaptığı saçmalıkların sonuçlarını yaşıyor şuan.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi murat

kalecilerimizdeki 1 numaralı sorun güçlü karakter olmamaları.bütük takım kalesini kaldıramıyorlar.

Çevrimdışı Anıl

Bursaspor'dan Harun düşünülebilir yedek kaleci olarak benim beğendiğim bir kaleci

Çevrimdışı tangaz

Bursaspor'dan Harun düşünülebilir yedek kaleci olarak benim beğendiğim bir kaleci

güzel tespit katılıyorum. sanırım 18deki kalecilerden birinin Türk olması zorunluydu. Harun iyi bir alternatif.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

McGregor bile olur valla yedeğe. Adam en azından yenilecek golleri yiyordu

Ya da öyle güzel yiyodu ki sen zaten kurtaramaz sanıyodun :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İstanbul Ukraynadan dahamı soğuk bu Boyko içlikle geziyor gerçi içlik giyen adamda p.çlik olmaz :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Harun mu Anıl sen oyna daha iyi :)

Çevrimiçi murat

İstanbul Ukraynadan dahamı soğuk bu Boyko içlikle geziyor gerçi içlik giyen adamda p.çlik olmaz :)
alışkanlıktır :D

Çevrimdışı Anıl

Harun mu Anıl sen oyna daha iyi :)
Yedek kaleci olarak iyi bir isim bence :)

Çevrimdışı Kalyoncu

doğru hatırlıyorsun ama o çarpma sağa giden topu sola döndürmemişti. top zaten kalecinin soluna gidiyordu az daha sola gitti ve şiddeti öyle zor bir top değildi. çıkarsaydı belki şampiyonduk.  Günay zaten Tolgadan kötü kaleci, bakma Tolga yaptığı saçmalıkların sonuçlarını yaşıyor şuan.
Şimdi emin olamadım baktım maçada oguzhan oyuna son anda giriyo bilic diyorumki tolgayın oyundan çıkışlarını düşünüyorum sinirleniyorum biz kaleci olayını ospina ile feda sezonunda kaçırdık bir diğer konuda ibrahim altınsayın tüm takımı gönderelimde diretmesi fikret orman yönetiminin cesaret edememesi o olayda bizi bambaşka yere getirebilirdi tüm takımı göndermek mantıklı bir yaklaşım değil tabi

Çevrimdışı Kalyoncu

Yedek kaleci olarak iyi bir isim bence :)
Bence hiç değil bursasporun tüm maçlarını izlediğim için arkadaştan ötürü geçen sene yakındıkları isim Harun çok kötü goller yedi günayın bir tık iyisidir Harun :)

Çevrimdışı tangaz

Bence hiç değil bursasporun tüm maçlarını izlediğim için arkadaştan ötürü geçen sene yakındıkları isim Harun çok kötü goller yedi günayın bir tık iyisidir Harun :)

18de yerli kaleci zorunluluğu var. kimi koyacaksınız yedek olarak tolga olmaz günay olmaz harun omaz ee pekii kim olur? var mı aday? kimseyi beğenmiyoruz da Türk kaleci mi var? mecbur birisi olacak...

Çevrimdışı A_Aydin

18de yerli kaleci zorunluluğu var. kimi koyacaksınız yedek olarak tolga olmaz günay olmaz harun omaz ee pekii kim olur? var mı aday? kimseyi beğenmiyoruz da Türk kaleci mi var? mecbur birisi olacak...
Mersin den Nihat var bence iyi bir kaleci

Çevrimdışı mehmetthedum

Yaz için mesela :

*Tosiç yerine  marcel schafer (wolfsburgdan 1,5 -  2 m eroya) (holebas da olur.)

*Serdar yerine koray (rizeden, sözleşmesi bitiyor)

*Miloseviç yerine  douglas ( milo için 1 m ero, dnipro'ya 3-3,5 m ero)

*Pektemek yerine n'gog ( reims 'den, sözleşmesi bitiyor )

*Töre yerine aras ( kiralıktan döner, töre için 10+ m ero ve sonraki satıştan % 25)

*Sosa yerine ben arfa ( sosa için 3-4 m ero , ben arfa sözleşmesi bitiyor)

Tolga ile  feshedip , boyko,gunay ve  veysel (iyileşecek ) 3lusü ile devam edersek,

İle tam bir kadro olabiliriz sanırım :

Santraforlar : ---gomes/cenk/n'gog

Kanatlar       : ---Kerim/Olcay---q7 / aras

Orta saha     :---ben arfa/ozi---Atiba/veli---tolgay/necip

Bekler           :---İsmail/schafer---beck/koray

Stoperler     :---ersan/alexis---douglas/rhodolfo

Kaleciler      :---boyko/gunay/veysel

[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2016, 22:24:36 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı atalay

Kaan Baysal'ı almışız. Aylık 2500 ₺ maaş.

Çevrimdışı tangaz

iyi bir yatırım mı potansiyel aralığı nedir?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Güzel para :)

Geçen sene gs de 135 bin euro alıyormus heralde .

Çevrimdışı atalay

iyi bir yatırım mı potansiyel aralığı nedir?

Bilmiyorum. Kapalı kutu.

Güzel para :)

Geçen sene gs de 135 bin euro alıyormus heralde .

150 bin €.  :D