2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12840224 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

YD'nin açıklamaları fıkra gibi "bende başkanlığımda hatalar yaptım hatadan dönmek önemli" demiş ağzımı bozduracak, resmen enkaz bırakıp gitti. cümledeki tek doğru çıkarım "Beşiktaşa başkan olmam hataydı o çapta biri değildim hata ettim kaçtım gittim" olabilir... bu adamların milyar dolarlık şirket sahibi olması inanılır gibi değil...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2016, 14:55:11 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

97 doğumlu Muhammet can ın lisansı çıktı yarım saat önce
Yeni transferler de çıkar diye bekliyorum

Çevrimdışı Savaş

Koca Beşiktaş lisans yetiremiyor dedirtmezler. Çıkar lisanlar oynar bu akşam yeniler.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

KAP Açıklamasının aynısını fener de yapmış, bi sıkıntı yok
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Artık 5.9 milyon euro'dan aşağı olan transferlerin ücretlerini KAP'a bildirmeye gerek yokmuş, bi nevi iyi oldu takım içi oyuncu maaşları bilinmezse bi huzursuzluğun önüne geçmek amaçlı olabilir.. :ok:

febe hiç açıklamıyor zaten yanlış hatırlamıyorsam :alala:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ersoy

Mbia Çine gitmiş 4M'ye.Guangzhou Evergrande almış.Biz istesek 10M isterlerdi.
Bundan sonra her sene!

Bu arada Alexis yarım sezon için 350.000 Euro alıcakmış.. Çok iyi bi miktar bence..

Senelik 700-800'e gelir bunun da oyuncu için yeterli bi rakam olduğunu düşünüyorum..

-Mustafa Kemal Atatürk

Ah Mbia çok işimize yarardı bee.. :money:

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

TS kırkyılınbaşı doğru dürüst topçu almıştı onuda kaçırdılar, transfer bitmeden cavanda da kaçabilir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

TS kırkyılınbaşı doğru dürüst topçu almıştı onuda kaçırdılar, transfer bitmeden cavanda da kaçabilir...

adamlar mbia'ya daha fazla para veriyordu 3 milyon € mu ne veriyorlardı yıllık kurtulduklarına seviniyorlardır :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada Alexis yarım sezon için 350.000 Euro alıcakmış.. Çok iyi bi miktar bence..

Senelik 700-800'e gelir bunun da oyuncu için yeterli bi rakam olduğunu düşünüyorum..
haberin kaynağını paylaşabilir misin bende onu merak ediyordum öyleyse gayet iyi  :D

Yalnız İbrahimovic 34 yaş, 17 maç 17 gol..

Tam donanımlı forvet sıfatına en uygun isim ve bence hala dünyanın en iyi forveti(Forvetten kastım kanat forvet yada gizli forvet değil, tam santrafor)

-Mustafa Kemal Atatürk

haberin kaynağını paylaşabilir misin bende onu merak ediyordum öyleyse gayet iyi  :D

Dostum bu sosyal medyada Beşiktaş Transfer Dedikoduları sayfasında gördüm, bi gazetede falan değil :)

O sosyal medya hesabına, bizim ülkenin spor gazetelerinden daha çok güvenim var :D

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Lisans çıkarmak bu kadar zor olmasa gerek arkadaş.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

TS , Mbia kazığını hasarsız çıkardı , imza parası + yıllık ücretin parası + maç başları 3.6 m euro falan ediyor .   Onlar için çok hayırlı bir haber.

Bu lisans yazışmaları hakkında 1 kişi çıkıp açıklama yapmıyor .

Çevrimdışı sallapati

[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2016, 15:55:59 sallapati ]

Çevrimdışı tangaz

saat 4 oldu hala lisans yok  :s20:

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Kemal

ciddi mi?

ciddi tabi, yine Tolga izleyecez , yemin ederim ki tv yi açmak istemiyorum .

Çevrimdışı tangaz

ciddi mi?

TFF den 10 dk.da bir kontrol ediyorum yok :duman:

Çevrimdışı Kemal

TFF den 10 dk.da bir kontrol ediyorum yok :duman:

aynen , birazdan da zaten takım maç kadrosu açıklanır , hemen bademden 1 yazı :  '' Kadro açıklandı, lisans yetişmediği için Delgado ve Boyko yok... ''

Beşiktaş bunları aşamıyor maalesef, bunları aşmamız lazım bizim hakemlere falan iş gelmeden önce.

Çevrimdışı Anıl1903

Bunların komplo teorisi üretmekte üstlerine yok

https://twitter.com/FBeins/status/692669613579067392

Abi bu renklilerinde etekleri tutuştu yok geçen sene Süleyman SEBA sezonu diye Beşiktaş'ı şampiyon yapacaklar dediler bu sene hakeza öyle bunlar öyle bir korkuyorlarki bizden iyice paranoyak oldular...

Çevrimdışı Sarp

Halbuki yeni transferleri görmek için bulunmaz bir fırsattı bu  :)
Unuttular herhalde  :icool: