2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12850644 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

harbiden öyle kaleci gibi kaleci aldık şenol güneşle boy farkı muazzam oda kaleci buda kaleci :icool:
Boyko herkese tepeden bakiyor :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

harbiden öyle kaleci gibi kaleci aldık şenol güneşle boy farkı muazzam oda kaleci buda kaleci :icool:
Bu gozler Myre , Shorumlu , Fevzi , Runje , Cenk , Rustu ve Tolgayi izledi abi :bawling: :bawling:

Hepsi birbirinden kova :bandit:

Bunlardan sonra Boyko Bana Neuer gibi geliyor :bandit:

Çevrimdışı mmeteris

Asper vardı o da kiralıktı. Kalede güven veren bi onu hatırlıyorum

Kartal Gol Gol Gol

Asper vardı o da kiralıktı. Kalede güven veren bi onu hatırlıyorum

Kartal Gol Gol Gol
Aynen abi bu yasima geldim 2 kaleci izledim kalemizde
1 i Asper diğeri Cordoba
Ama Asper ne kaleciydi bee..

Geri kalanin hepsi birbirinden kova :by2:

Çevrimdışı Kemal

Bu gozler Myre , Shorumlu , Fevzi , Runje , Cenk , Rustu ve Tolgayi izledi abi :bawling: :bawling:

Hepsi birbirinden kova :bandit:

Bunlardan sonra Boyko Bana Neuer gibi geliyor :bandit:

Hep söylüyorum bu ülkede Allah insana Rüştü ve Tolga şansı versin is hayatı bakımından .

Şimdi Rüştü'ye bakarsın yayıncı kuruluşta ahkam keser , bilip bilmeden sallar , neymiş biz niye cenk i satıp kaleci almisiz , bu adami rahmetli sefa lar tekme tokat dovduler kameralar önünde fb deyken volkan formasını elinden aldı geldi bjk kalesine geçti , futbol bilgisi bu kadardır Rüştü nun . Kimlere bizi muhtaç ettiler daha doğrusu mahkum ettiler zamanında be .

Hep söylüyorum bu ülkede Allah insana Rüştü ve Tolga şansı versin is hayatı bakımından .

Şimdi Rüştü'ye bakarsın yayıncı kuruluşta ahkam keser , bilip bilmeden sallar , neymiş biz niye cenk i satıp kaleci almisiz , bu adami rahmetli sefa lar tekme tokat dovduler kameralar önünde fb deyken volkan formasını elinden aldı geldi bjk kalesine geçti , futbol bilgisi bu kadardır Rüştü nun . Kimlere bizi muhtaç ettiler daha doğrusu mahkum ettiler zamanında be .
Ne Cekmisiz be abi

25 yasindayim 2 tane iyi kaleci sayabiliyorum kalemizi koruyan bu nasil bir iskencedir ya :s20:

Hele Shorumlu yediği her golden sonra pişmiş kelle gibi siritiyodu , Deli oluyordum :akuma:
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2016, 22:47:33 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Şöyle bi düşününce. Bizim kalede olmasını istediğimiz adam Boyko.

Ama Boyko'yu oynatamazsak eğer ts maçında, ve o maçlardan önce kalede hep Boyko, yedektede Tolga olursa, Tolga ts maçında kaleye geçtiği an Bİ-TE-RİZ! Şenol Hoca Tolga soğumasın performansı etkilenmesin diye ts maçına kadar kalede tutarsa yine biteriz.

Of be arkadaş ne dertmiş ya.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Ne Cekmisiz be abi

25 yasindayim 2 tane iyi kaleci sayabiliyorum kalemizi koruyan bu nasil bir iskencedir ya :s20:

Hele Shorumlu yediği her golden sonra pişmiş kelle gibi siritiyodu , Deli oluyordum :akuma:

Ya bu yine Gol yiyince suratini eksitiyo veya sakat numarasi yapıyor :akuma:

Shorumlu marifetmis gibi siritiyordu her yedigi golden sonra :akuma:

Ya bu yine Gol yiyince suratini eksitiyo veya sakat numarasi yapıyor :akuma:

Shorumlu marifetmis gibi siritiyordu her yedigi golden sonra :akuma:

ya rüştü gibi ofsayt bekleseydi yediği her golden :D  :evillol:

Çevrimdışı BelekKartaLı

Denis Boyko Hakkında Az Bilinenler :

1) Henüz 20 yaşında Obolon Kiev'de forma giydiği dönemde taraftarların saldırısına uğrayan Boyko acımasızca dayak yedi. Araştırmalara göre bu olayın ardından birkaç operasyon geçiren Ukraynalı kaleci bir süre sonra sağlığına tekrar kavuşabildi.
2) Ukrayna U21 takımının formasını giydiği dönemde 9 Ekim 2010'da Hollanda'ya karşı alınan 3-1'lik galibiyetin ardından soyunma odasında şampanya partisi yapıldı. Alkolü biraz fazla kaçıran Boyko o haliyle araç kullanınca polislere yakalanarak karakola götürüldü. Karakolda da oldukça agresif davranması sonrası hocası ve takım arkadaşları duruma el koyarak merkeze geldi. Bu duruma çok sinirlenen hocası da Boyko'yu kadro dışı bıraktı. Ukraynalı kaleci daha sonra özür dileyince affedildi ve yıllar sonra bu olay için pişman olduğunu dile getirerek özürlerini tekrarladı.
3) 2011 yılında Ukrayna'da Kryvbas takımında forma giyen Boyko, o sene Dnipro'yu deplasmanda 2-0 yendikleri maçın ardından Dnipro taraftarlarını kışkırtacak şekilde el hareketi yaptığı için büyük tepki gördü. Boyko, 2013'te Dnipro'ya transfer olunca Dnipro fanları büyük bir tepki gösterdi ve bir süre maçlarda pankart açarak "Boyko'yu istemiyoruz" şeklinde tepkilerini dile getirdiler. Daha sonra Boyko'nun başarılı performansı ve tavırlarına ısınan Dnipro fanları Ukraynalı kaleciyi kabullendi. Sonrasında ise Dnipro taraftarlarının vazgeçilmezi oldu.
4) Zaman zaman maçın heyecanına kendini fazla kaptırması başına iş açabiliyor ama bu tavırları dahi formasını giydiği kulüp taraftarları tarafından hep olumlu karşılandı. "Bize böyle hırs" lazım derdi Dnipro fanları. O anlardan biri. Nisan 2014'te Dnipro'nun, Chernomorets'e 1-0 kaybettiği maç sonrası rakip takım hocası Grigorchuk'un yanına giderek ona hakaret eden Boyko bu olayla yine basına malzeme oldu ve manşetlere taşındı. Boyko o maçtan sonra Chernomorets teknik direktörü Grigorchuk için "Yetersiz" ifadesiyle birlikte birçok karşı tarafı rahatsız edici ifadeler kullandı. Siniri, hırsı ve tutkusu çok farklı yorumlanıyor.
5) Denys Boyko'nun Ukrayna'da en fazla öne plan çıkan özelliklerinden biri de sertliği. Bu nedenle 'kasap' lakabı bile takıldı. Bu lakap ise tam anlamyıla 24 Nisan 2014'teki Hoverla maçında onaylandı. Dnipro'nun 2-0 kazandığı mücadelede Boyko 18. dakikada rakip takımdan Orloş'u sakatladı. Yine aynı maçta bir pozisyon sonrası kendi takım arkadaşı Guilano'yu hava topu mücadelesinde istem dışı sakatlayınca Ukrayna basınında yine manşetlere taşındı.
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı Kemal

Bugün 2 tane güzel haber gördüm , 1. Pektemegi okan buruk istiyormuş galiba , 2. İse ts liler tolga yi geri istiyormuş . 2 de 2 olursa Messi'yi almış kadar sevinirim .

Çevrimiçi Necmi

Aynen abi bu yasima geldim 2 kaleci izledim kalemizde
1 i Asper diğeri Cordoba
Ama Asper ne kaleciydi bee..

Geri kalanin hepsi birbirinden kova :by2:
Mrmic de iyi kaleciydi bence

Çevrimdışı tangaz

Mrmiç çok iyi kaleciydi 96 Ayrupa şampiyonası öncesi transfer etmiştik. Hırvat milli takımının 3.kalecisiydi mahalleden fenerli bir arkadaş dalga geçerdi benle 3.kaleciyi aldınız falan die ama haftalar ilerleyince abi tükürdüğümü yalıyorum çok iyi kaleci demişti  :D Rasim Hocanın transferiydi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2016, 23:34:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Fevzi de iyiydi ilk 3 senesinde  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2016, 23:36:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
17'lik Fevzi'yi kaleye, 17'lik Sergen'i göbeğe, 17'lik Oktay'ı forvete 17'lik Nihat'ı sağ kanada koydu bu takım zamanında.

Sonra ne oldu da bu kadar kibirli hale geldi bilmiyorum ama nihayet dönüyoruz özümüze.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abi sence Polonyalı Bako nasıl kaleciydi hatırlarsan oda çok uzundu 2 metre civarıydı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sence Polonyalı Bako nasıl kaleciydi hatırlarsan oda çok uzundu 2 metre civarıydı.
Bako iyi kaleciydi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Maijdan vardı göztepe de. Şanssızlığı göztepe ye gitmesiydi her maç 6 7 gol çıkarmasına rağmen 3 ten az yemeyen bi takımdi..

Ayrıca lakabim mrmic ti çoğu kişi pirinç derdi. Ne alakaysa :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Fevzi de iyiydi ilk 3 senesinde  :D
fevzinin mental sorunları vardı yoksa çok iyi bir kaleciydi.
adam penaltı ustasıydı. Aslında psikolojik bir tedavi uygulansa yıllarca kalemizi koruyacak iyi bir
kalecimiz olurdu.

Çevrimdışı tangaz

Bako iyi kaleciydi.

ben çok beğenirdim. namağlup şampiyon olduğumuz da kalecimizdi :)
3 direk o kadar ezberindeydi ki harika pozisyon alır ve hiç plonjon yapmadan kollar uzanır mıknatıs gibi topu çeker alırdı die aklımda kalmış...

Fikret Orman,Şenol Güneş ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar Vodafone Arena'nın açılış tarihini görüşmek için yemekte buluştular.

Çevrimiçi Necmi

zalat ın kimse adını anmıyor :evillol:

Çevrimdışı mehmetthedum

17'lik Fevzi'yi kaleye, 17'lik Sergen'i göbeğe, 17'lik Oktay'ı forvete 17'lik Nihat'ı sağ kanada koydu bu takım zamanında.

Sonra ne oldu da bu kadar kibirli hale geldi bilmiyorum ama nihayet dönüyoruz özümüze.

@16'lik batuhan, 18'lik necip , 16'lık serdar özkan, 17'lik ali kuçik  filan aklıma gelenler, unutmayalım diye...

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı tangaz

zalat ın kimse adını anmıyor :evillol:

oysa transfer ettiğimizde ne çok sevinmiştik