2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12855126 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı GörkemGörkem

sosa nın yaptıgı biraz ayıp yalnız. İlk yarı boyunca zaten ortada yoktu son 2-3 mac biseyler yaptı diye bu triplere girip sözlesme istemek hemde ücretini yükselterek.  :alala:

Çevrimdışı altan0348

Fb nin şampiyonluk oranı 1.45 bu gösteriyor ki kadromuz hala yeterli değil. Ertelen maçlar ilgili fikret bey den çıt çıkmadı. Bu tff ye haddini bildir masaya yumruğunu vur ey başkan. Yoksa bu lig fb nin gs nin hukumdarliginda devam edecek ne yazık ki.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sosa nın yaptıgı biraz ayıp yalnız. İlk yarı boyunca zaten ortada yoktu son 2-3 mac biseyler yaptı diye bu triplere girip sözlesme istemek hemde ücretini yükselterek.  :alala:

Masabaşı haber.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fb macinin hakemi için Tff ye her turlu baskiyi yapmamız gerekiyor , Gerekirse maca cikmamakla tehdit edelim

Bu maça Asla ve Asla Firat Aydinus atanmamali :akuma:

Mete Kalkavan veya Cuneyt olur ama Firat veya Bülent verilirse simdiden geçmiş olsun :by2:
en iyisi mete kalkavan gibi gs maçında çok iyidi
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2016, 18:33:04 Tolga ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fb nin şampiyonluk oranı 1.45 bu gösteriyor ki kadromuz hala yeterli değil. Ertelen maçlar ilgili fikret bey den çıt çıkmadı. Bu tff ye haddini bildir masaya yumruğunu vur ey başkan. Yoksa bu lig fb nin gs nin hukumdarliginda devam edecek ne yazık ki.

2 maç eksiğimiz var kağıt üzerinde gerçekçi oranlar değil onlar betssonda 1.85 fenere bize 2 oran veriyor maç eksiğimiz kalmayınca oran bize döner

Çevrimdışı graser

Oradaki atmosferden etkilenir palabiyik daha cesur sanki.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Tolga

O verilen oranların kadroyla ya da puanla alakalı olmadığı ortada.

4 puan önde olduğumuz zaman da Fb ve Gs'ye daha düşük oranlar veriyorlardı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresma'dan alexis'e hoşgeldin hediyesi  :D

Çevrimdışı Tolga

Tolgay takımla beraber mi yoksa hala tek başına mı çalışıyor :alala:

Tolgay takımla beraber mi yoksa hala tek başına mı çalışıyor :alala:

takımla beraber bugünkü antreman fotoğrafında gördüm.

Çevrimdışı Tolga

takımla beraber bugünkü antreman fotoğrafında gördüm.
Takımla çalışıyorsa güzel :)

evet yakında maçlarda ufak ufak süre almaya başlar tolgay :)

Çevrimdışı Tolga

evet yakında maçlarda ufak ufak süre almaya başlar tolgay :)
Daha sahaya çıkmasına en az 1 ay daha var bence zaten acele etmeye gerek de yok ama takımla beraber çalışıyor olması güzel tabi :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

mart ortası gibi hazır olsa tamamen gayet iyi formda tolgay olursa benim seçimim atiba tolgay oğuzhan sosa töre 5'lisi olur.

Çevrimdışı Tolga

mart ortası gibi hazır olsa tamamen gayet iyi formda tolgay olursa benim seçimim atiba tolgay oğuzhan sosa töre 5'lisi olur.
Mart başından itibaren yavaş yavaş oynamaya başlar.

Tolgay bu sezon son 5-6 maçta tam randımanlı oynasın benim için yeterli. O maçlarda Tolgay'ın sakinliğine ve şutlarına ihtiyacımız olacak çünkü.

Çevrimiçi Necmi

Cavanda oynasın zaten beyin yok onda penaltı yaptırır. Ancak Muhammed oynayacaksa Boyko da bastırılacak oynatılacak.
yanlış orda hata bizim adamlar bizim maçtan önce Muhammedin lisansını çıkarttılar ama biz hala Boykonun lisansını çıkartmadık @Çağrı
maç öncesi trabzonun tff deki kadrosunda muhammet görünüyordu ama bizim yeni transferler hala takım kadromuzda yok
maç oynanacağı anda lisansı çıkmamış oyuncuyu oynatamazsın

Çevrimdışı Kalyoncu

yanlış orda hata bizim adamlar bizim maçtan önce Muhammedin lisansını çıkarttılar ama biz hala Boykonun lisansını çıkartmadık @Çağrı
maç öncesi trabzonun tff deki kadrosunda muhammet görünüyordu ama bizim yeni transferler hala takım kadromuzda yok
maç oynanacağı anda lisansı çıkmamış oyuncuyu oynatamazsın
Borç varsa onu ödemeden çıkarmıyolar abi öyle biliyorum ama kesin oynamayacaklarsa kötü olmuş ama Farketmez

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tolgay'dan da Veli'den de ancak gelecek sezon "tam" verim alabiliriz bence.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Borç varsa onu ödemeden çıkarmıyolar abi öyle biliyorum ama kesin oynamayacaklarsa kötü olmuş ama Farketmez

lisans çıkartmak için harcını falan yatırmak gerekiyor her halde kasada para kalmadı :)

Çevrimdışı Kalyoncu

lisans çıkartmak için harcını falan yatırmak gerekiyor her halde kasada para kalmadı :)
Eee abi kalmaz tabi stada şu olsun bu olsun diye diye kamuoyu oluştura oluştura tam istediğiniz gibi yaptırdınız paracıklar bitti :) abi bilmiyorum vergi borçlarıyla alakası var diye biliyorum ama belki yanlış biliyorumdur araştırmak lazım abi

Çevrimiçi Necmi

Eee abi kalmaz tabi stada şu olsun bu olsun diye diye kamuoyu oluştura oluştura tam istediğiniz gibi yaptırdınız paracıklar bitti :) abi bilmiyorum vergi borçlarıyla alakası var diye biliyorum ama belki yanlış biliyorumdur araştırmak lazım abi

vergi borcu nedeniyle olsa hiç bir kulüp lisans çıkartamaz.
@atalay  biliyordur ona sormak lazım

Çevrimdışı Kalyoncu

vergi borcu nedeniyle olsa hiç bir kulüp lisans çıkartamaz.
@atalay  biliyordur ona sormak lazım
Abi baktım vergi borcunu ödemeden yada yapılandırmadan çıkartılmıyomuş en son bursaspor bu yüzden batallanın lisansını çıkaramamış ve karşıyakada olmuş öyle yazıyo ama benim anlamadığım bu gs nasıl çıkartıyo yapılandırmadıkları içinde ceza yemişlerdi 10 gün önce

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma'dan alexis'e hoşgeldin hediyesi  :D

Quaresma bunu heepp yapiyooooorr :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık