2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12855784 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2016, 14:58:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fb zamanında Nobre'yi ertelenen Ç.Rize maçında nasıl oynattıysa bizim de yeni transferleri oynatmamız lazım.

Unutamıyorum o maçta dönen şeyleri Allah belalarını versin resmen çaldılar diyeceğim ama aklıma  o zamanki yönetimin de satışını getirdikçe.

Neyse.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Koa_lAA

patates çıktı adam ts'nin defansı tam patates.

bizim taraftarda aynı paraya niye gidip onu almadıkta alaman adamı aldık diye bağrışıyodu ligin ilk 2-3 haftası...

gerçi ligin 2-3 haftası bende çok beğendidim cavandayı.. keşke demedim desem yalan...

yönetimin şansımıdır.. işimi biliyolar bilmem ama son 1-2 senedir transferde başarılılar.. umarım böyle devam

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2016, 15:02:32
  • Beşiktaş / Bodrum
bizim taraftarda aynı paraya niye gidip onu almadıkta alaman adamı aldık diye bağrışıyodu ligin ilk 2-3 haftası...

gerçi ligin 2-3 haftası bende çok beğendidim cavandayı.. keşke demedim desem yalan...

yönetimin şansımıdır.. işimi biliyolar bilmem ama son 1-2 senedir transferde başarılılar.. umarım böyle devam

Aynıları Linnes için de söylenecek ancak en iyi sağ bek bizden Gönül'den sonra.

Linnes enfes bir rotasyon oyuncusu olurdu bizim için joker.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Sezon başındaki cavanda aşkı neydi be bazılarındaki. :evillol: 7-8 hafta sonra balon gibi patladı.Beck bence bu ligdeki en iyi bağ bek.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynıları Linnes için de söylenecek ancak en iyi sağ bek bizden Gönül'den sonra.

Linnes enfes bir rotasyon oyuncusu olurdu bizim için joker.
basında gönülü çok övüyolar beck gönül kıyasına ne dersin gönül azcık farkla önde gibi sanki

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2016, 15:11:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Önemli olan nokta şu. Yıllarca Beşiktaş'ın kimi alıp da Fener Galatasaray 11'ine yazarsınız dediklerinde 2 kişiden fazla sayamıyorduk.

Şuan Galatasaray'dan Muslera ve Sneijder dışında hiçbir oyuncuyu alıp da 11'imize koymam ben.

Keza Fenerbahçe'den de Gönül ve Caner dışında hiçbir oyuncuyu direk 11'e yazmam.

Ancak Atiba, Töre, Oğuzhan, Gomez, Tolgay hatta Ersan bile direk 11 çok rahat oynar onlarda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Unutamıyorum o maçta dönen şeyleri Allah belalarını versin resmen çaldılar diyeceğim ama aklıma  o zamanki yönetimin de satışını getirdikçe.

Neyse.
Hem içten hem dıştan vurulduk o sezon.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Önemli olan nokta şu. Yıllarca Beşiktaş'ın kimi alıp da Fener Galatasaray 11'ine yazarsınız dediklerinde 2 kişiden fazla sayamıyorduk.

Şuan Galatasaray'dan Muslera ve Sneijder dışında hiçbir oyuncuyu alıp da 11'imize koymam ben.

Keza Fenerbahçe'den de Gönül ve Caner dışında hiçbir oyuncuyu direk 11'e yazmam.

Ancak Atiba, Töre, Oğuzhan, Gomez, Tolgay hatta Ersan bile direk 11 çok rahat oynar onlarda.
Sosa'da hem fenerde hem gs'de her türlü oynar formsuz olsa da çok iyi oyuncu

Hem içten hem dıştan vurulduk o sezon.
hatırlayamadım o olayı içten vurulmayı açabilir misin biraz

Çevrimiçi Koa_lAA

eski ile yeni yönetim arasındaki farklardan biride bu.. eski yönetim borç yaptı giderken bıraktığı takımda satılcak topcu yoktu..

bu yönetim borç yaptı.. ama kurduğu takım hakkaten değerli.. yani satılığa çıkarsan topcuları.. 50-100 m avro arası bi girdi olur.. bu güzel bi durum..

Çevrimdışı Tolga

hatırlayamadım o olayı içten vurulmayı açabilir misin biraz

Sinan Engin, Serdar Bilgili ve başka yöneticilerle ilgili bazı rivayetler var da şimdi bu konulara girmeye yok boşver.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

bizim takım kar'a rağmen sahaya çıkmış bu sefer :)

Aras İspanya'ya gitmiş.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2016, 15:39:00
  • Beşiktaş / Bodrum
bizim takım kar'a rağmen sahaya çıkmış bu sefer :)

Atiba sen adamsın adam.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2016, 15:40:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic Emenike'ye de teklif yapmış adam bizi çıldırtmak istiyor. Bu kadar da olmaz artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bilic Emenike'ye de teklif yapmış adam bizi çıldırtmak istiyor. Bu kadar da olmaz artık.

pektemek'i alsa ya.

Bu arada atlamışsınız herhalde aras ispanyaya gitti arkadaşlar.

Adamı kap'a bildirmedik kiralık yolladık nasıl iş bu ?

Alexis'i kap'a bildirmedik antremanlara çıkıyor.

Çevrimdışı Ersoy

Bu arada atlamışsınız herhalde aras ispanyaya gitti arkadaşlar.

Adamı kap'a bildirmedik kiralık yolladık nasıl iş bu ?

Alexis'i kap'a bildirmedik antremanlara çıkıyor.

Alexis KAP'a bildirildi diye biliyorum ? Aras'ta bugün veya yarın bildirilir kiralık gitti diye zaten.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2016, 15:45:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Aras iyi performans gösterir de bizde hiç oynamadan 7-8'e gönderirsek Fikret Orman efsane olur transfer konusunda  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Can, sen hayırdır?
Böyle yakışıklı takıma böyle adam yakışır
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bilic'i havaalanına kadar uğurlayanlar, manifesto yazanlar daha çok pişman olacaklar.
Korku akıl katilidir.

Alexis KAP'a bildirildi diye biliyorum ? Aras'ta bugün veya yarın bildirilir kiralık gitti diye zaten.

nerde bu aras'ın kap'ı bulamıyorum ben ?

Çevrimdışı sallapati

çok ilginç değil mi?rayo vallecano 1.5 ödeyerek Aras ı alabilirdi.. yarım sezon için ne kadar ödeyecekler acaba.. ama Aras Rayo ya gidermiydi bilinmez bonservisiyle...

aslında gidebilirdi.. orda kendini gösterip Valencia , Sevila , Atletico gibi takımlara zıplayabilirdi...

Fikret Orman iyi iş yaptı

Çevrimdışı Scout

Böyle yakışıklı takıma böyle adam yakışır
:uhohu:
Pika Pika

çok ilginç değil mi?rayo vallecano 1.5 ödeyerek Aras ı alabilirdi.. yarım sezon için ne kadar ödeyecekler acaba.. ama Aras Rayo ya gidermiydi bilinmez bonservisiyle...

aslında gidebilirdi.. orda kendini gösterip Valencia , Sevila , Atletico gibi takımlara zıplayabilirdi...

Fikret Orman iyi iş yaptı

rayo vallecano takımı aras'ı çok istedi alamadı :) Fikret orman farkı çağrının dediği gibi bir durumda olabilir rayo takımı aras'ı çok beğenebilir yada başka bir ispanya takımı 7-8 milyon €'ya hiç oynatmadan satabiliriz :)