2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12857980 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sallapati

2010/2011 sezonunu tekrar izlememek için bu isimlere dikkat beyler..

2016-02-05  20:00   Sched   TURKEY   SL   ANTALYASPOR            FENERBAHCE            -   -

2016-02-12  20:00   Sched   TURKEY   SL   FENERBAHCE            KASIMPASA            -   -                 
2016-02-20  19:00   Sched   TURKEY   SL   BURSASPOR            FENERBAHCE            -   -

2016-02-29  20:00   Sched   TURKEY   SL   FENERBAHCE            BESIKTAS            -   -                 
2016-03-06  19:00   Sched   TURKEY   SL   AKHISAR BELEDIYE            FENERBAHCE            -   -                 
2016-03-13  19:00   Sched   TURKEY   SL   FENERBAHCE            KAYSERISPOR            -   -                 
2016-03-20  19:00   Sched   TURKEY   SL   GALATASARAY            FENERBAHCE            -   -                 
2016-04-03  19:00   Sched   TURKEY   SL   FENERBAHCE            OSMANLISPOR            -   -                 
2016-04-10  19:00   Sched   TURKEY   SL   KONYASPOR            FENERBAHCE            -   -   

2016-04-17  19:00   Sched   TURKEY   SL   FENERBAHCE            MERSIN IDMAN YURDU            -   -                 
2016-04-24  20:00   Sched   TURKEY   SL   TRABZONSPOR            FENERBAHCE            -   -                 
2016-05-01  19:00   Sched   TURKEY   SL   FENERBAHCE            GAZIANTEPSPOR            -   -                 
2016-05-09  20:00   Sched   TURKEY   SL   ISTANBUL BASAKSEHIR            FENERBAHCE            -   -

2016-05-15  19:00   Sched   TURKEY   SL   FENERBAHCE            GENCLERBIRLIGI            -   -                 
2016-05-22  20:00   Sched   TURKEY   SL   SIVASSPOR            FENERBAHCE            -   -   

Çevrimdışı ahmetx

Türk futbolunun kurtuluşu gündüz maçlarının geri dönmesidir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2016, 14:00:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Alın kendinize gelin biraz  :evillol:

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BlueTix

Off maçsız hayat geçmiyor ya özet izleyip duruyorum ligde Beşiktaş ve Bursaspor'dan başka futbolu zevk veren takım yok doğru düzgün

Çevrimiçi Koa_lAA

bizim maça gelene kadar fenerin o fikstürden kayıpsız çıkma ihtimali yok... he eğer çıkarlarsa o havayla bizide kışlarlar zaten..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bir arkadaşla iddaaya girdim türkiyedeki şuan en değerli futbolcu 1.Oğuzhan 2.töre dedim  tartıştık en değerli naniymiş sonrada sneijder dedi ben çok mu yanlıyım yoksa doğruyu mu söylemişim  :D :D

Çevrimdışı Hicks

bir arkadaşla iddaaya girdim türkiyedeki şuan en değerli futbolcu 1.Oğuzhan 2.töre dedim  tartıştık en değerli naniymiş sonrada sneijder dedi ben çok mu yanlıyım yoksa doğruyu mu söylemişim  :D :D

"Değerli" tanımı önemli burada; şu an satılsa kazanılacak bonservisten bahsediyorsanız haklısınız...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimiçi Koa_lAA

yanılıyosun...

en kaliteli desen hemfikirim ama değer diyince işin içine biraz geçmişi, başarıları, tecrübesi falanda girmekte..

oguzhan takımı şampiyon yaparak o karaktere de sahip olduğunu bu sene göstersin umarım... ondan sonra bu cümlenin aynısını bende kurarım.. ama şuan değil ;)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2016, 14:11:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Değerden kasıt bonservis ise Türkiye'de Oğuzhan ve Töre'den fazla teklif alacak oyuncu yok şuan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

"Değerli" tanımı önemli burada; şu an satılsa kazanılacak bonservisten bahsediyorsanız haklısınız...
teşekkürler yorum için kazanılacak bonservisten bahsediyordum
yanılıyosun...

en kaliteli desen hemfikirim ama değer diyince işin içine biraz geçmişi, başarıları, tecrübesi falanda girmekte..

oguzhan takımı şampiyon yaparak o karaktere de sahip olduğunu bu sene göstersin umarım... ondan sonra bu cümlenin aynısını bende kurarım.. ama şuan değil ;)
bu oyuncularınn kariyerlerinde başarıları yok  fakat ligdeki en çok bonservis bu 2 oyuncu için ödenir.

Değerden kasıt bonservis ise Türkiye'de Oğuzhan ve Töre'den fazla teklif alacak oyuncu yok şuan.
bende onu demek istemiştim özellikle oğuzhan potansiyel aralığı çok geniş 1 2 sene içinde 25 30 milyon eurolara satabiliriz diye umuyorum

Çevrimdışı Kemal

ZTK Grup Müsabakaları 6.Hafta C Grubu'nda 1461 Trabzon-Kardemir Karabükspor maçı,Ahmet Özyazıcı Stadı'na,başlama saati 15'ten 12'ye alındı.

Şansal abileri oraya karışmıyor tabi, orayı düzenleyin . Süzmeler.

Çevrimdışı can1903

Beşiktaş Futbol A Takımı Medya Sorumlusu Mustafa Kemal Artalan, yardımcısı Cem Çadırcı oldu.

CV si iyi, bilgi sahibi olan var mı ?
Cem denen çocuk çok yakışıklıymış yakışır
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Fb bizi yenmeden lider olamaz :eyes
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BlueTix

Bence en çok bonservis Markovic'e ödenir.Ama o da Fenerbahçe'nin oyuncusu değil.

Çevrimdışı can1903

Fb bizi yenmeden lider olamaz :eyes
Sülalesini sevicez fenerin kadıköyde
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mehmetthedum

Cem denen çocuk çok yakışıklıymış yakışır

Can, sen hayırdır?
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

https://twitter.com/TFF_Org/status/691954293008666624

https://twitter.com/TFF_Org/status/691953641918439425

8 gün önce yapılan açıklama;

Alıntı
Dünyanın hiçbir yerinde futbol müsabakaları meteorolojik raporlara göre planlanmamakta veya maçların başlangıç saati beklenen yağış nedeniyle müsabakadan bir gün önce değiştirilmemektedir. Öncelik, tüm saha ve hava şartlarında planlanan gün ve saatte müsabakaların oynatılmasıdır. Bu nedenle Futbol Oyun Kuralları'nda oluşabilecek herhangi bir olumsuz hava veya saha şartında hakemlere müsabakaları tatil etme yetkisi verilmiştir.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2016, 14:45:22
  • Beşiktaş / Bodrum
O şampiyonluk kupasını alıp TFF binasının önünde davul çaldıracağız Atiba'ya davul!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

mersin maçında servet cezalıydı oynayacak... ts maçında cavanda cezalıydı oynayacak...

Muhammet Demir oynayacak mı emin değilim ama bizde alexis ve boyko oynayamayacak..

3 şubatta oynanması için bastırmalı yönetim mersin maçının

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2016, 14:47:35
  • Beşiktaş / Bodrum
mersin maçında servet cezalıydı oynayacak... ts maçında cavanda cezalıydı oynayacak...

Muhammet Demir oynayacak mı emin değilim ama bizde alexis ve boyko oynayamayacak..

3 şubatta oynanması için bastırmalı yönetim mersin maçının

Cavanda oynasın zaten beyin yok onda penaltı yaptırır. Ancak Muhammed oynayacaksa Boyko da bastırılacak oynatılacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

O şampiyonluk kupasını alıp TFF binasının önünde davul çaldıracağız Atiba'ya davul!
İşte bu beyler şampiyonluğa odaklanın verelim atibanın eline davul heryerde çalsın bırakın ellerinden geleni ardına koymasınlar hepsini yıkacak bu takım tek tek

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cavanda oynasın zaten beyin yok onda penaltı yaptırır. Ancak Muhammed oynayacaksa Boyko da bastırılacak oynatılacak.
patates çıktı adam ts'nin defansı tam patates.

Çevrimdışı Tolga

Fb zamanında Nobre'yi ertelenen Ç.Rize maçında nasıl oynattıysa bizim de yeni transferleri oynatmamız lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...