2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12858519 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onurt

Aras instagrama kontratı imzaladım diye foto koymuş.  Alexis de antremana çıktı ama bu oyuncuların  anlaşma koşulları henüz açıklanmadı.  Hemen açıklama zorunluluğumuz yok mu
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı tuncaboylu

Sinan engin murat kalkavanın adaylığını açıkladı az önce. 50 milyon avro hibe ile geliyormuş 😊

Yavaş gelsin de saçı başı dağılmasın.

Hibe goygoyu 20 yıl öncede kaldı. UEFA kriterlerine göre hibeler kulübün gelir kalemine işleyemiyor ve hibeye izin vermiyor. O yüzden UEFA, City ve PSG'ye büyük ceza vermişti. O kulüplerin milyarder sahipleri hibe mi yapamadılar da zarar ettiler?
http://www.ntvspor.net/haber/manchester-city/107403/uefadan-psg-ve-cityye-agir-ceza

Hatta abartılı sponsorluk anlaşmasına bile izin verilmiyor, "ben forma reklamı için 50 milyon euro aldım" diyemiyorsun. "Senin forma reklamının piyasası 5 milyon euro, nasıl 50 milyon euro aldın" diyor.

Bu arkadaş da ismini duyurma merakı peşindeki bir adam belli ki, ama görünen o ki onu bile yapamamış. Çünkü adı Murat değil, Burak.

Boşverin şu lüzumsuz adamları, buraya taşımaya bile değmez.
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2016, 10:57:59 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Anıl1903

Yavaş gelsin de saçı başı dağılmasın.
Seçimler yaklaştıkça bu tarz adaylar çoğalacak madeni gördüler ellerini sıvazlıyorlar  şimdi de...

Hibe goygoyu 20 yıl önce de kaldı. UEFA kriterlerine göre hibeler kulübün gelir kalemine işleyemiyor ve izin vermiyor. O yüzden UEFA, City ve PSG'ye büyük ceza vermişti. O kulüplerin milyarder sahipleri hibe mi yapamadılar da zarar ettiler?
http://www.ntvspor.net/haber/manchester-city/107403/uefadan-psg-ve-cityye-agir-ceza

İsmini duyurma merakı peşindeki bir adam belli ki, ama onu bile yapamamış. Çünkü adı Murat değil, Burak.

Boşverin şu lüzumsuz adamları, buraya taşımaya bile değmez.

Seçim yaklaştıkça bu tarz adaylar çoğalacak ellerini sıvazlıyıp bekliyorlar. .
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2016, 11:02:08 westeagle03 ]

Çevrimdışı Fatih_

Hibeyle mibeyle kimse gelmesin, kimsenin 5 kurus parasi Besiktasta kalmaz. Zaten yarin obur gun isler terse dondugundede yeni yonetimden bir guzel isterler o verdikleri paraciklari.

Çevrimdışı firewater

Bu seçimde kimse Fikret Ormanın karşısında duramaz.

Bir dahaki kongrede Hasan Arat iyi bir kadro ile girerse kazanır ve Fikret Ormanın yaptığı akıllı işlerin üzerine koyarak devam edebilir.

Onun harici paralı başkan adayları veya hazır parayla cav cavlı oyuncular alacak başkan adayları seçime bile sokulmamalıdır.

Çevrimdışı Kalyoncu

Artık bitti o iş şu kadar parayla gelicem felanlar kapalı spor salonu kamp tesisi yeni oguzhanlar yeni projelerle gelsinler para lazım değil başarı olunca o geliyo zaten fikret orman seçilir hertürlü zaten boşuna konusuyoruz :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mehmetthedum

Ayrıca akrabaları olacak adam kasımpaşada.. gitsin oraya hibe versin..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Fikret Başkan devam etmeli. Birkaç yılda ki gelişim bu kadar ortada iken başka birinin gelmemesi gerek. Bu işi bir süre daha devam ettirmeli.

Tapatalk ile Note 3 N9005 LTE cihazımdan gönderildi
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2016, 11:56:24 Mavi Tuna ]

Çevrimdışı panic13

Valla korkum şu ki, adını anmak istemediğim gazcı şahıslar kulübe musallat olmadan seçimler geçmeli. Tırsmıyo değilim "atandığı" koltuktan tekmeyi yiyip bize musalalt olması ihtimalinden. Bu kongre yapısı ile seçilme ihtimali bile var.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı aykut.celenk

Stad bitiyor oturmuş güzel bir kadro var ŞAMPİYON olduğumuz zaman bu paraları yemek için ne savaşlar çıkar, kimler şimdiden avuçlarını ovuyor bunlar belli. Tekrar batırmıyacağına inandığım başkan adayı yok bence Orman devam etmeli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaslar Y.d Federasyondan istifa edip Aday olmadigi sürece Baskan her türlü secilir karsisina kim çıkarsa ciksin ezici oyla secilir rahat olun :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Valla korkum şu ki, adını anmak istemediğim gazcı şahıslar kulübe musallat olmadan seçimler geçmeli. Tırsmıyo değilim "atandığı" koltuktan tekmeyi yiyip bize musalalt olması ihtimalinden. Bu kongre yapısı ile seçilme ihtimali bile var.
Y.d nin Secilme ihtimali bile var degil abi

Aday oldugu takdirde Y.d nin Secilmeme ihtimali yok !

Bir an once olsun su secim Baskan en az 3-4 Yil daha devam etmeli.. @panic13
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

Arkadaslar Y.d Federasyondan istifa edip Aday olmadigi sürece Baskan her türlü secilir karsisina kim çıkarsa ciksin ezici oyla secilir rahat olun :ok:
Aynen ben o yüzden rahatım şampiyon olursak gövde gösterisiyle seçilir olamazsak eleştirilerke seçilir sonuç itibariyle seçilir her türlü :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ayayhan

takım istanbula geldi yine kar başladı burda

takım nerdeyse oraya kar yağdırıyor mevlam

Çevrimdışı mellfred

50 m koyacam diyen adam. Fazlasını çalacam diyordur. Bu ülkede insanlar bunlara oldum olası kanmıştır

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Antreman iptal olmuş galiba takımdan beklentim kalmadı.Federasyon çok güzel vurdu bizim takımı,yönetim de ancak uyusun.Bu seneden iş geçti artık seneye adam gibi planlasınlar hem saha icini hem de dışını

O kadar da değil içeride çalışırlar ne olacak maksat vücudu çalıştırmak.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2016, 13:31:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Antreman iptal olmuş galiba takımdan beklentim kalmadı.Federasyon çok güzel vurdu bizim takımı,yönetim de ancak uyusun.Bu seneden iş geçti artık seneye adam gibi planlasınlar hem saha icini hem de dışını

@serkan01 yaşını girer misin profiline.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Eskiden haftalık maç programının önceden hazırlanması gerektiğini savunurdum ve buna geçildiği için de sevinmiştim.

Fakat görüyorum ki bu sistem bize uymuyor. Gelecek sezondan itibaren eskisi gibi hafta hafta maç programı açıklanmalı.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı DADAYKARTALI

İki maç ertelendi olumsuzluk ve negatif düşünce bütün taraftarları ve camiayı karamsarlığa itti böyle giderse takımda olumsuz etkilenecek hemen toparlanıp olayları pozitif enerjiye çevirmezsek gerçekten biteriz :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2016, 13:40:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Herkesin biraz toparlanması gerek 80'li yıllarda yaşamıyoruz arkadaşlar.

2 maça çıkmamakla 2 antrenman yapmamakla sezon kapanmaz. Maç eksiğini de kapatırsın antrenman eksiğini de.

Çıkmadığımız maçın biri 2 kişi eksik oynasak bile yeneceğimiz rakip nerdeyse. Diğeri ise lige havlu atmış mali krizde oyuncularını yollamaya çalışan bir kulüp.

Artık yapmayın şunu istenilen bu zaten önce siz şampiyonluğu hakedin, şampiyon karakter koyun ortaya sonra başkalarından bekleyin bunu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yankee

Ben biraz da öz eleştiri yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Takım 2 maç yapmadı diye şampiyonluk gitmeyecek veyahut 2 maçı da kazansak şampiyon ilan edilmeyecektik.

Biraz birbirimizi fazla gaza getirdğimizi düşünüyorum.( Bu gene 2 durum için de geçerli ). Evet federasyona çıkışmamız normal, haklıyız da keza yönetimin pasif davranmasına da kızgınız haklı olarak. Ancak maçlar geldiği zaman elinden geleni yapıp kazanacak bizim takımımız arkadaşlar ve büyüklerim bunu unutmayalım.

Bu takım kalecisiz 41 puan topladı. Karamsarlığa gerek yok. Maçlar sırasıyla gelicek ve de biz kazanacağız. Artık o karamsar havadan çıkmak gerek diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Kemal

Beşiktaş Futbol A Takımı Medya Sorumlusu Mustafa Kemal Artalan, yardımcısı Cem Çadırcı oldu.

CV si iyi, bilgi sahibi olan var mı ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Herkesin biraz toparlanması gerek 80'li yıllarda yaşamıyoruz arkadaşlar.

2 maça çıkmamakla 2 antrenman yapmamakla sezon kapanmaz. Maç eksiğini de kapatırsın antrenman eksiğini de.

Çıkmadığımız maçın biri 2 kişi eksik oynasak bile yeneceğimiz rakip nerdeyse. Diğeri ise lige havlu atmış mali krizde oyuncularını yollamaya çalışan bir kulüp.

Artık yapmayın şunu istenilen bu zaten önce siz şampiyonluğu hakedin, şampiyon karakter koyun ortaya sonra başkalarından bekleyin bunu.
son birkaç senede hep 2.yarılarda düşüşe geçtik diye psikolojik baskı kurmaya çalışıyorlar bizim taraftarda kırılgan yapıya sahip hemen gaza geliyorlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eskiden haftalık maç programının önceden hazırlanması gerektiğini savunurdum ve buna geçildiği için de sevinmiştim.

Fakat görüyorum ki bu sistem bize uymuyor. Gelecek sezondan itibaren eskisi gibi hafta hafta maç programı açıklanmalı.

bizim tüm maçla cuma pazar pazartesi ona da gıcık oldum ben arkadaş cumartesi seyircinin gitmesi için en uygun gün hiç maç yok ayrıca cuma maçlarında da ev sahibiyiz hep

Çevrimdışı ahmetx

Bu kış yaşananlar aklıma 101 . yılda yaşananları getirdi hava şartlarından dolayı devre arasında hazırlık maçı yapamadan lige başlamış Papila faciasıyla hançerlenmiştik .inşallah o günleri tekrar yaşamayız.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum