2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874552 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı karakartalım

Maça gidip maç oynayamamak çok kötü etkiler futbolcuyu ve bizde iki defa yaşandı bu umarım takım en hasarsız bi şekilde ayakta kalır zira onlara çok büyük destek te vermemiz lazım morel motivasyon için camiamizin büyüklüğünü göstermemiz gerekiyor
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı talha

iyide biz bu boykoya neden lisans çıkarttırmadık bu kadar uzun mu sürüyor bu iş

Bildiğim kadarıyla izinleri falan var tam emin değilim ama bir kaç yasal olay da var sanırım çalışma izni falan tam bilmiyorum uzman gibi konuşmayalım
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi murat

alexis ersan'dan daha iyi gözüküyor istatistikleri ispanya ligine göre bakalım artık abi hakeden oynasın.
ersan getafede alexis beşiktaşta oynasaydı bu istatistikler nasıl olurdu?

Çevrimdışı atalay

Sivas Belediye maçına tam kadro çıkarız.

Şuanda bu takımın maç ritmi bozuldu. Antrenman kalitesi düştü; ter idmanı ile filan geçiştiriyorlar. Yüklemelerden sonra tempoyu yavaş yavaş yükselteceklerdi, takım oynaması gereken iki maçını oynayamadı. Bu seferde zayıf bir rakip olduğunundan takımın oyun konsantrasyonu düşük olacaktır, iyi bir test maçı olmayacak fakat oyuncuların form tutması ve maç havasına girmesi lazım.

Gerçi o maçı da 20.15'e koymuşlar parlak zekalılar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şuanda bu takımın maç ritmi bozuldu. Antrenman kalitesi düştü; ter idmanı ile filan geçiştiriyorlar. Yüklemelerden sonra tempoyu yavaş yavaş yükselteceklerdi, takım oynaması gereken iki maçını oynayamadı. Bu seferde zayıf bir rakip olduğunundan takımın oyun konsantrasyonu düşük olacaktır, iyi bir test maçı olmayacak fakat oyuncuların form tutması ve maç havasına girmesi lazım.

şimdi birşey dicem olmucak bu maçı'da mı 20:00'ye koymuşlar.

Çevrimdışı talha

Allah ne kadr bela varsa üstlerine salsın bu nedir ya. Ben böyle bir rezillik futbol tarhinde görmedim adamlar resmen kış ayazında top oynatıyorlar bazı kodamanlar para kazansın diye.

Çevrimdışı Alper1903

------
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2016, 00:36:12 Alper1903 ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Allah ne kadr bela varsa üstlerine salsın bu nedir ya. Ben böyle bir rezillik futbol tarhinde görmedim adamlar resmen kış ayazında top oynatıyorlar bazı kodamanlar para kazansın diye.
kupa sistemi iğrenç saçma sapan gruplar ekstra maç oluyor tek maçlı eliminasyon sistemi en güzeliydi heyecan 0 şuan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sivas = soğuk + kar ve 20.15. Mükemmel bir planlama  :claps: :claps:
maç istanbulda olimpiyatta :evillol:

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimiçi Necmi

Malum sezonda Nobre işini illegal hallettiler. Lisansı çıkmadığı için oynayamaz. Madde çok açık.
iyide Boykonun lisansını çıkartmamışlarmı maç öncesinde.
bu maçın ertelenme ihtimali çok yüksekti buna ramen maç öncesine lisans çıkartmamışlarsa büyük yanlış

Çevrimiçi murat

kupa maçları istanbulda ışıklandırması olmayan bir stadta oynayamazmıyız.gündüz maçına mecbur bıraksak. bildiğim kadarıyla passo da mecbur değil.

Çevrimdışı talha

kupa maçları istanbulda ışıklandırması olmayan bir stadta oynayamazmıyız.gündüz maçına mecbur bıraksak. bildiğim kadarıyla passo da mecbur değil.
İzin vermiyorlar ki. Adamlar maçın saatinden nereden oynanmasına kadar karışıyorlar. Ben böyle düzen ne gördüm ne duydum.  :evillol:

Çevrimdışı ZORBEY

o değilde bi beşiktaşlı taraftar ts forumlarına dalmış fena saydırmış sıraya dizmiş hepsini:))))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı atalay

iyide Boykonun lisansını çıkartmamışlarmı maç öncesinde.
bu maçın ertelenme ihtimali çok yüksekti buna ramen maç öncesine lisans çıkartmamışlarsa büyük yanlış

Çıkartılmamış. TFF'nin sitesinde yok.

orda büyük çuvallamışız.

Çevrimiçi Necmi

bende ilk oraya baktım ama çıkartılmamışmı yoksa sitede güncellememişmi bilemedim.
çıkartılmadıysa bunun mantıklı bir açıklaması yok

Çevrimdışı atalay

bende ilk oraya baktım ama çıkartılmamışmı yoksa sitede güncellememişmi bilemedim.
çıkartılmadıysa bunun mantıklı bir açıklaması yok

Evrakları hazırlar-gönderir, parayı yatırırsın; hemen lisans çıkar. Site anında güncellenir. Velhasıl çıkmamış.  :D

Çevrimdışı Tolga

Bu kadar zamanda Boyko'nun lisansı nasıl çıkartılamıyor anlayabilmiş değilim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Metin albayrak son derece basarisiz bir yönetici oldugunu her firsatta gosteriyor,insallah gelecek yonetimde baskan yer vermez.transferlerle ilgili yaptigi aciklama tam bir fiyasko.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Evrakları hazırlar-gönderir, parayı yatırırsın; hemen lisans çıkar. Site anında güncellenir. Velhasıl çıkmamış.  :D
Ordan kar edecegiz diye 2 maç tolgaya mecburuz arkadaş..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı doganay

kaleciyi zaten kadroda 3 kaleci olsun diye almadik mi  :D
koca ilk yari bunlarla gecti, aceleye ne gerek var diye dusunmustur yonetim.

Çevrimdışı AmaralGürses

Metin albayrak son derece basarisiz bir yönetici oldugunu her firsatta gosteriyor,insallah gelecek yonetimde baskan yer vermez.transferlerle ilgili yaptigi aciklama tam bir fiyasko.

Ben de beğenmiyorum. Lakin,

"Saraya yakın yönetici" kontenjanından yine yönetime gireceğini düşünüyorum.

Kişisel görüşüm Sayın Albayrak'ın havuz medyası ve vb. profildeki odaklardan kulübe gelecek olumsuz haber / algılara bir paratoner işlevi görmesi sebebiyle yönetime alındığı şeklinde. Zaten bu tarz medyanın bakışı olumsuz kulübe bir süredir.

Örnek vermek gerekirse, son dönemde Takvim ve kayyumdaki Bugün gazetesinin yaptıkları haberleri anımsıyorsanız resim daha net canlanacaktır.
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2016, 04:13:45 AmaralGürses ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben de beğenmiyorum. Lakin,

"Saraya yakın yönetici" kontenjanından yine yönetime gireceğini düşünüyorum.

Kişisel görüşüm Sayın Albayrak'ın havuz medyası ve vb. profildeki odaklardan kulübe gelecek olumsuz haber / algılara bir paratoner işlevi görmesi sebebiyle yönetime alındığı şeklinde. Zaten bu tarz medyanın bakışı olumsuz kulübe bir süredir.

Örnek vermek gerekirse, son dönemde Takvim ve kayyumdaki Bugün gazetesinin yaptıkları haberleri anımsıyorsanız resim daha net canlanacaktır.
saraya yakınlığından dolayı mı yönetimde ilginç bundan sonraki yönetimde olmayabilir