2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12887818 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Aynen oyle

Ya 330.000 € ya

Al rotasyon oyuncusu olarak al beklet kenarda , Potansiyel var adamda al bak kanitladi kendini Atibanin yerine koyupta siritmayacak tek adam bu ligde Ndiaye..

@atalay sen seozn basi cok söyledin Ndiaye yi , Osmanli nerden buldu bu adami kim izlemis ? Yoksa senimi takip edip aldilar ?

Ben Ndiaye'yi daha çok Tolgay'ın rolünde görüyorum. Daha çok btb ye benziyor. Atiba kadar pas metrajı ve oyunu okuması yüksek değil bence.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Ahahah gelene bak ulan bari düz olsaydı tırmıklı getirmişler bide :D
Bazilari bunla kar temizlenmez yazmis :D cokta guzel kar temizlenir ama sadece temizlersin :D sonrasinda mac yapilirmi....

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben Ndiaye'yi daha çok Tolgay'ın rolünde görüyorum. Daha çok btb ye benziyor. Atiba kadar pas metrajı ve oyunu okuması yüksek değil bence.
Orjinali 8 Numara zaten yanlis bilmiyorsam

Ama Osmanlida kimi zaman Kanat kimi zaman 10 Numara pozisyonunda oynuyor

Hizli oyuncu , Oyun akli iyi nerde oynarsa oynasin etkili oluyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sarp

Trabzon uçağında Muharrem Usta uçak Trabzon'a inemediği için İstanbul'a dönmüş durumda.
Yayıncı kuruluşun kameramanları kente ulaşamadığı için, kameraman ve montajı aranıyor.
İki kulüp konuşup anlaşmış maç ertelensin diye.
Bu sevgili, canım, kuzum, kıymetlim TFF ne yapmaya çalışıyor....

Çevrimdışı Çağatay

bu maçın bugun hangi saatte olursa olsun oynanmasını istemek intihardır
hem bizim hem trabzonlu futbolcular için de
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TURKahvesi

arkadaşlar maç yoğun hava koşulları nedeniyle oynanamayacak durumda ise ertelenme durumu varsa ertelenir
gündüz vakti de oynansa gece vakti de oynansa farketmiyor
yapacak bir şey yok.

Çevrimdışı Blacking

Kar yağmayan Eskişehir'de branda çekilip, yoğun kar beklenen Avni Aker boş duruyorsa altında herşey aranır.
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı Scout

Trabzon uçağında Muharrem Usta uçak Trabzon'a inemediği için İstanbul'a dönmüş durumda.
Yayıncı kuruluşun kameramanları kente ulaşamadığı için, kameraman ve montajı aranıyor.
İki kulüp konuşup anlaşmış maç ertelensin diye.
Bu sevgili, canım, kuzum, kıymetlim TFF ne yapmaya çalışıyor....
Bu TFF Tam Bir  :ranting2: :pissed: :alsaa:
Pika Pika

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu maç bugün oynanmayacaksa ne yapıp etmeli yarın uygun bir saatte uygun şartlar altında oynanmalı. İleri bir tarihe atmak bizim için dezavantaj oluşturur.
'Sen ne söylersen söyle, söylediğin karşındakinin anladığı kadardır' sözü TFF ve yayıncı kuruluş için çok anlamlı. Biz ne kadar söylesek de adamların anlama, algı kapasitelerinde ya da düşünce sistemlerinde bir sorun mevcut.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Maç kesin ertelenecek; meteorolojiden alınan bilgilere göre saat 17'den sonra daha yoğun kar yağışı bekleniyormuş;

Havaalanında iniş/kalkış yasağı var, görüş mesafesi şu an 300m (800m olmalıymış).

Stadtan son durum:

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ensar

bu maç oynanmaz ama yarın oynanmalı ileri bi tarihe ertelenirse çok sıkışacak sıkıntı yaşarız
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Jukebox

Maci yarin oynayacaksak sikinti yok ama daha ileri tarihe ertelenirse kotu.
Simdi fener kazanirsa fark da 5 olacak motive olmak gerek.

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

bu maç oynanmaz ama yarın oynanmalı ileri bi tarihe ertelenirse çok sıkışacak sıkıntı yaşarız

Basın sozcumuz çıkıp yarın oynanması için 2 kulüp ortak fikirdeyiz diyor , ne kullanıyor bunlar çok merak ediyorum

Çevrimdışı aek

haftasonu maç yok hafta sonu oynansın eğer hafta sonu oynanmazsa ortalığ yıkın kardeşim

Çevrimdışı Alper1903

Bu mac fb'nin lokomotiv maclari arasinda oynanmasin, yarin veya ondan sonraki gun oynansin. Bazilarinin istegi bu, adim adim buna gidiyorlar. Ne yapip ne edip 1-2 gun icinde oynanmali su mac.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2016, 15:33:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Basın sozcumuz çıkıp yarın oynanması için 2 kulüp ortak fikirdeyiz diyor , ne kullanıyor bunlar çok merak ediyorum

Yarın kar yoksa yarın oynanmalı zaten bunda sıkıntı yok ki neyi yanlış?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Bizim yönetimdede bazı çürük elmalar var ya, fb maçından önce dinlenik çıkacakken o maç arasında ts macı oynarsa kgorurum
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2016, 15:38:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Kar yağışı yoksa en uygunu yarın 3-4 gibi oynanması maçın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Yarın kar yoksa yarın oynanmalı zaten bunda sıkıntı yok ki neyi yanlış?

Yanlış yazmışım yarın oynanmamasi için diyor @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ocak 2016, 15:44:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Yanlış yazmışım yarın oynanmamasi için diyor @Çağrı

:ebebe:

Ne düşünüyormuş zaten uçak kalkmıyor dönemeyecek her türlü
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Ezelden beri Pazar maçları 19'da oynanırken bizim son 2 haftadaki maçlarımızın saati neden 20.00 ?

Bunu bir tane yönetici soramıyor mu? Şu maç gündüz oynanmalı diye tek bir söylem yok.

İşin komiği bizim maç Pazar günü 20.00'deyken Fener'in maçı Pazartesi günü 19.00'daydı. Şunu kimse açıklayamaz bana.

Trabzon'da bugün kar yağacağı Salı-Çarşamba'dan beri biliniyor. Neyin peşindesin TFF?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı konalist

Giresunda yaşıyorum trabzonla hemen hemen aynı oluyor hava durumu tıpı seklınde yoğun kar yağışı var maç buyuk ıhtımal ıptal olur dun aksam saat 10 gıbı basladı yağıs gunler oncesınden bellı bır durumdu cumartesı gunune cekılebılırdı maç ben kasıt arıyorum kesınlıkle

Çevrimdışı Kemal

İşin komiği bizim maç Pazar günü 20.00'deyken Fener'in maçı Pazartesi günü 19.00'daydı. Şunu kimse açıklayamaz bana.

Trabzon'da bugün kar yağacağı Salı-Çarşamba'dan beri biliniyor. Neyin peşindesin TFF?

TS de Cavanda Özer Mbia yok , Hami daha yeni başlamış göreve .

Fb maçına Rize  18 yaşında adam çıkarıyor .

Yazdık yazın boşuna hersey fb ve gs 1 elmanın 2 yarısı gibidir 4. Yıldızı onlarada taktir Madam bu ülkede tüm spor hayatı durur .

Kendimizi parcalamayalim boşuna .

Çevrimdışı cursedofdragon

Maç ertelenmiş geçmiş olsun.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet mac yarina degil , ILERI BIR TARIHE ertelenmiş..

Tarbzondan Istanbula kalkan Uçaklar IPTAL , Takim nasil dönecek Istanbula

Kasitli yapıyorlar bunu Küfür Yasaklar :ranting2: :ranting2: :ranting2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık