2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12890713 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mülkübey

Mehmet Demirkol bence azizin piyonu

Aşkımız Siyah Beyaz !

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı AmaralGürses

Devre arası kaleci almayan "şampiyonluğu satar" demiyor muydu herkes? Bir an yönetimin kaleci almadığını ve "kaptanımızın arkadasındayız" açıklaması yaptığını düşünün. O halde sistematik şekilde tolga'nın bozulacak moralinden ve işleyen takımın düzeninin bozulmaması gerektiğinden bahseden birisi için de aynı seviyede bir tanımlamanın yapılmasında bir problem görmüyorum.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Ersan 9 milyon euro > çin          serdar 4.5 milyon euro > besiktas   olsaydi yorumunuz nasil olurdu arkadaslar? ,  bence bu fiyatlar ile olursa basarili olur , ancak ersan 7 ye gider serdar 6 ya gelirse olmaz!       

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Bu yorumu yapma nedenim bizimkilerin boyle birsey dusundugunu tahmin ediyorum , geriye rakamlar kaliyor

Çevrimdışı talha

Ersan 9 milyon euro > çin          serdar 4.5 milyon euro > besiktas   olsaydi yorumunuz nasil olurdu arkadaslar? ,  bence bu fiyatlar ile olursa basarili olur , ancak ersan 7 ye gider serdar 6 ya gelirse olmaz!       

Ersan 7m Çin serdar hiç gelmesin

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Ersan 7m Çin serdar hiç gelmesin

Yanlis anlasilmasin ben serdari begenmiyorum , bence serdarin oynayabilecegi son kulup bursadir daha yukari cikmamali cunku o kalitede degil.  Trabzona bile az kalir

Çevrimdışı LuceGel

9 milyon ersanın 3 yıllık alacağı para ersandan alacağımız maksimum 6 M şu an için,Şenol hocanın şu huyunu sevmiyorum yüz göz ediyor adamlarla bizi.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı talha

Yanlis anlasilmasin ben serdari begenmiyorum , bence serdarin oynayabilecegi son kulup bursadir daha yukari cikmamali cunku o kalitede degil.  Trabzona bile az kalir

Bence de o yüzden hiç gerek yok bursa ya bir lira bile kazandırmak istemiyorum kendilerini iyice nimetten saymaya başladılar

Çevrimdışı LuceGel

Yabancı sınırı kalkmış ne işimiz var serdarla arkadaş 5-6 M verebiliyorsak   :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yabancı sınırı kalkmış ne işimiz var serdarla arkadaş 5-6 M verebiliyorsak   :alala:
serdara 5 verceğimize o parayla 2 tane ondan iyi stoper alabiliriz hiç mi hiç istemiyorum o adamı

Çevrimdışı Kalyoncu

Yabancı sınırı kalktı ama yerli rotasyonu iyi olmalı bizde bu yerli rotasyonumuzu korumalıyız tabi bu paralara değil daha uygun maliyetlere şimdiden yavaş yavaş halletmek lazım çok güzel yerli oyunculara Sahibiz altınordudan çağlar düşünülür serdar olur bir şekilde alıp gelmek lazım

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Yabancı sınırı kalktı ama yerli rotasyonu iyi olmalı bizde bu yerli rotasyonumuzu korumalıyız tabi bu paralara değil daha uygun maliyetlere şimdiden yavaş yavaş halletmek lazım çok güzel yerli oyunculara Sahibiz altınordudan çağlar düşünülür serdar olur bir şekilde alıp gelmek lazım

Çağları bilemiyorum da Serdar ile iyi bir yerli rotasyonu sağlayamazsın adam o kalitede bir oyuncu değil

Çevrimdışı atalay

Ezelden beri Pazar maçları 19'da oynanırken bizim son 2 haftadaki maçlarımızın saati neden 20.00 ?

Bunu bir tane yönetici soramıyor mu? Şu maç gündüz oynanmalı diye tek bir söylem yok.

Çevrimdışı LuceGel

Milli takıma verecek 6 oyuncumuz var yerli oyuncuda pek sıkıntımız yok ayrıca serdara 5-6 M verilmez yani.

Çevrimdışı Ensar

serdarı hiç beğenmeyenlerden biri de benim , gelmesini istemem , kamuoyu oluşması adina herkes fikrini belirtmeli
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kalyoncu

Milli takıma verecek 6 oyuncumuz var yerli oyuncuda pek sıkıntımız yok ayrıca serdara 5-6 M verilmez yani.
Daha uygun maliyetlere dedim zaten bu paraları verelim demedim ben verelim desem fikret orman vermez içim rahat o yüzden ama hani şenol güneş hoca istiyo ısrarı o yüzden

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Ezelden beri Pazar maçları 19'da oynanırken bizim son 2 haftadaki maçlarımızın saati neden 20.00 ?

Bunu bir tane yönetici soramıyor mu? Şu maç gündüz oynanmalı diye tek bir söylem yok.
Gecen hafya ic saha macimiz gec saate verildi kar yagicagi belliydi mac ertelendi bugun fenerin maci kaca verildi ? Yorumsuz....

Çevrimdışı Kalyoncu

Daha uygun maliyetlere dedim zaten bu paraları verelim demedim ben verelim desem fikret orman vermez içim rahat o yüzden ama hani şenol güneş hoca istiyo ısrarı o yüzden

Çevrimdışı Yankee

Stadda 15 cm kar varken gündüz  oynanması da pek mümkün gözükmüyor ama. @atalay

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Bu arada trabzondan gelen hava tahmin raporlari hic iyi degil......

Çevrimdışı atalay

Stadda 15 cm kar varken gündüz  oynanması da pek mümkün gözükmüyor ama. @atalay

Sorun o değil. Kışın 20'de maç olmaz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Staddaki son durumun fotolarina baktimda bu mac biraz zor oynanir..

Bir Allahin kuluda cikip demiyorki Fb neden aksam degilde gunduz oynuyor

Tff alenen Operasyon yapiyor arkadaslar , Camia ve taraftarlar olarak kenetlenip bu oyunu bozmamız gerekiyor :busted_cop: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada trabzondan gelen hava tahmin raporlari hic iyi degil......

4-8 arası kar yağışı beklenmiyor hatta 3'de düşük ihtimal o sürede saha temizlenir

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sorun o değil. Kışın 20'de maç olmaz.
bir de başka bir şey var biz hep neden gs ve fenerden sonra oynuyoruz maçlarımız genelde  pazar ve pazartesi

Çevrimdışı LuceGel

2 haftadır bizim maçlar pazar niye saat 20 de dün gs 19 da oynadı şu maçı 19 a aldırsak hava durumuna göre sıkıntı olmayacak sanal alemde kampanya lazım  :bandit: