2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891184 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Jetro Willems alabilir miyiz ki ? Dede,Ziyech,Quincy Promes çok şey mi istiyorum 😀

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayal dünyası willems falan 10 - 15 milyon euro dan aşağı degil bu yazdiklarin

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Jetro Willems alabilir miyiz ki ? Dede,Ziyech,Quincy Promes çok şey mi istiyorum 😀

Yazdıklarından hiç birini alamayız.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Geçen sene belki ama artık imkansız

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağatay

Jetro willams ı anca doğdugu gün hastanede hemşirelerden birine para yedirip yerine başka bir çocuk koyup alabilirdik
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Anıl

Jetro willams ı anca doğdugu gün hastanede hemşirelerden birine para yedirip yerine başka bir çocuk koyup alabilirdik
:kop: :kop:

Çevrimdışı Blacking

Ne güzel isimler yazılmış menajerlik oyunu gibi sanki ama kafa dengi bir çok renktaşımla aynı düşüncelere sahipmişiz :) Sosa ve oğuzhan giderse onların yerine alınmasını istediğim 3 oyuncu var tabi 1i yada 2si

http://www.transfermarkt.com.tr/adam-maher/profil/spieler/122421

http://www.transfermarkt.com.tr/hans-vanaken/profil/spieler/137576

http://www.transfermarkt.com.tr/markus-henriksen/profil/spieler/122011

Uzun süredir takip ediyorum bu oyuncuları bir çok maçlarını izledim genelde denk geldiğimden ama özellikle maher'i daha çok takip ettim süper potansiyelli isimler keşke birisi düşünülse :)
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız bu N'diae'yi almamız lazım çok iş yapar bizde.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

Milosevic serdar takası uzerinede 2.5 m euro para , Serdar için oyuncuda istiyorsa yapılacak en büyük fedakarlıktir.

Beşiktaş artık dünya isimlerine bakmalı zaten , marka degerimiz bu statla bunu gerektirir.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Bence solbek icin barcelonadan jordi albayi almaliyiz ismailin yerine cok iyi olur , sol kanat ucar resmen ,  sampiyonlar ligi icinde boyle bir oyuncu lazim 

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Bence solbek icin barcelonadan jordi albayi almaliyiz ismailin yerine cok iyi olur , sol kanat ucar resmen ,  sampiyonlar ligi icinde boyle bir oyuncu lazim 

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bayern de ki david alaba daha iyi olur sanki....

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kartalizm

Yaşına göre saha içinde olgun ve bi' stopere göre ayağı gayet iyi diyorlar. Bu seviyede görebilmek için gelişimi mühim. @kartalizm
teşekkürler kardeşim
türkiyede 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ biri 70 lik rakı

Çevrimdışı kartalizm

[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2016, 04:37:45 kartalizm ]
türkiyede 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ biri 70 lik rakı

Çevrimdışı Türkay

Ben de ManU'da ki Luke Shaw'ı istiyorum sakat falan ama 25 milyona kapatırız  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada internette Carillo nun maaşının yıllık 1,5 milyon € olduğunu buldum bir yerde. Portekiz' deki vergiyi düşünce de eline geçen para yaklaşık 650-700 bin €. Şu adamla bir ilgilensek senelik 1,8-2 garanti bide bonuslarla falan çok zor iş değil gibi sanki.

Çevrimdışı brkntcnr

Töre yerine Carillo,
Ersan yerine Caceres,
Sosa yerine Ziyech,
Bir de sol beke Denisov alsak ne güzel olmaz mı ya  :lol: :lol: :lol:

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada internette Carillo nun maaşının yıllık 1,5 milyon € olduğunu buldum bir yerde. Portekiz' deki vergiyi düşünce de eline geçen para yaklaşık 650-700 bin €. Şu adamla bir ilgilensek senelik 1,8-2 garanti bide bonuslarla falan çok zor iş değil gibi sanki.
Ordaki maaslar zaten genelde düşük oluyor. Hatta oyun oynarken bile en ifrit olduğum konu ben adama yıllık 2 mil veriyordum. Gidiyordu 600 bine benfica ya porto ya. Carillo meselesine gelince alıcısı çok olacak bize kalır mı bilinmez

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı brkntcnr

Ordaki maaslar zaten genelde düşük oluyor. Hatta oyun oynarken bile en ifrit olduğum konu ben adama yıllık 2 mil veriyordum. Gidiyordu 600 bine benfica ya porto ya. Carillo meselesine gelince alıcısı çok olacak bize kalır mı bilinmez

Evet evet o hepimizin sorunu ya :D :D

Çevrimdışı karakartalım

Serdar aziz alinmayabilir ama her zaman oynayabilecek hazır türk stoper şart 2sene sonra fb nin durumu kötü gs nin kötü borçlardan dolayı yabancı oyuncu almasını istemiyoruz takımlarımızın denir ve o gün elimizdeki yerliler olmazsa maf oluruz her dönemde iyi yerli futbolcu var ise rakibe kaptirmadan halletmek lazım
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı karakartalım

Sunu da asla unutmamak lazım yerli lerden taş gibi kadro kurdugumuzda fb için sırf yerli kararını bozdular eğer su an yabancı muhabbeti olmasaydı fb nin en az 6puan onundeydik herkez biliyor ki en kriyayif yerlilerin bizde oldugunu digerlrinde olanlardan iyi yerli demek önde olmamız demek ilhanlar tümerler sergenler gibi
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Infidel

Serdar Aziz ,Fener-Cimbom tandanslı İstanbul medyasının şişirdiği bir balon. Alsınlar ,hayrını görsünler. Onunla ilgili zikredilen bonservis bedelinin yarısı bile etmez. Beşiktaş'tan uzak dursun da ,nereye giderse gitsin. Birkaç sayfa önce bir arkadaşın da belirttiği üzere ,o maliyetlere gider Eder Balanta'yı alırız. Ya da Avrupa'da genç ,gelecek vaadeden bir sürü çakı gibi stoper var. Mesela Empoli'den Federico Barba. Fırsatınız olursa izleyin ,kalitesini abartmadığımı göreceksiniz.

Birde herkes gönlünden geçeni yazmış ,bende modaya uyup bir isim zikredeyim istedim. Hollandalı Jeremain Lens'ı çok beğenirim. Michel Bastos tarzı harika bir solaçıktır. Olcay ,her ne kadar sevip saygı duyduğum bir Beşiktaş emektarı olsa da ,Avrupa maçlarında hiçbir işimize yaramadığı bir gerçek. Şampiyonlar ligi hesaplarını şimdiden yapmalıyız. Bize çok sağlam bir solaçık şart önümüzdeki sezon için.

Çevrimdışı Kalyoncu

Osmanlının sol beki yeni transfermi bizim maçta yoktu galiba

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mehmetthedum

Holebas gibi birilerine şimdiden sarmamız lazım.

Benim hayalimdeki takımda, her pozisyon için bir yerli bir yabancı , 3.kaleci yerli, 3.santrafor yabancı olmak üzere 12 yabancı, 12 yerlili bir kadro olmalı.

Çok iyi yerlinin olduğu pozisyona genç potansiyelli yabancı,

Çok iyi yabancının olduğu pozisyona genç potansiyelli yerli,

Santraforlardan 1'i çok iyi yabancı, 1'i çok iyi yerli diğeri de genç potansiyelli yabancı olmak üzere...

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı AmaralGürses

"Beşiktaş düşmanı" dediğimiz profili merak ediyorsanız buyrun burada:

Çevrimdışı mrred

Ben düşman olduğunu düşünmüyorum.Mehmet Demirkol artniyetli yorum tabiki yapabilir belkide yapmaz bunu bilemeyiz insanların gerçek niyetlerini asla bilemeyiz ama bu videodan yola çıkıp adamı düşman ilan etmek biraz haksızlık olmuş.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Ensar

bi iki söz dışında beni sinir eden hiç birşey yoktu gayet kabul edilebilir şeyler söylemiş , fazla abartılı bi söylem kullanmışsın
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !