2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893890 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Aras ucuza geldiği içinmi nedir bilemedim millette bi burun kıvırma havası sezdim ..

Gerçekten çok ilginç taraftar yapımız var :)

Aras çok yetenekli fakat oyun içi birkaç problemi var. Bonservis bedeli düşünülürse alınabilir bir risk. İyi hamle...

Çevrimdışı Anıl

Herkes birilerini istemiş ben de Osmanlıspor'dan Ndiaye'yi istiyorum :D

Çevrimdışı atalay

Layun, Meksika'da iken gönüllü scoutlardan biri kulübe önermişti. Sonra ne oldu da olmadı, bilmiyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dembaba geri gelsin istiyorum bende

Çevrimdışı Hasan Akten

Atiba da giderse takımda siyahi kalmayacak. Almak lazım bir tane :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Layun, Meksika'da iken gönüllü scoutlardan biri kulübe önermişti. Sonra ne oldu da olmadı, bilmiyorum.

Meksika ligi maçları izliyordum geçen sene Lozano Hrving diye bi çocuk girmişti oyuna yetenekli bi kardeşimiz sora  2 3 maçını daha izledim gerçekten kumaşı çok iyi  bu sene istatistik olarakta katkı vermeye başlamış 2  - 3 seneye uçar.

Çevrimdışı TURKahvesi

İsmail oynuyor solda hatırlatırım :D
Marcel Schmelzer'i istermiydin Çağrı  :)

Çevrimdışı talha

Menajerini beğenmemişizdir. :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı 38life

Süper Ligden transfer yapılmasına karşıyım. İlla Türk oyuncu alınacaksa avrupadan alınır...

Çevrimdışı Kalyoncu

Süper Ligden transfer yapılmasına karşıyım. İlla Türk oyuncu alınacaksa avrupadan alınır...
Yavaş yavaş onlarda anlayacak fener gs battı onlar gelin alın diyecek bekleyelim görelim adam batallaya lisans çıkaramamış sözleşme imzalatamamış çıkmış 10 milyon euro diyo 1 milyona ihtiyacları var

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Meksika ligi maçları izliyordum geçen sene Lozano Hrving diye bi çocuk girmişti oyuna yetenekli bi kardeşimiz sora  2 3 maçını daha izledim gerçekten kumaşı çok iyi  bu sene istatistik olarakta katkı vermeye başlamış 2  - 3 seneye uçar.

Oyuncuyu takip ediyorum. PSV istiyor. 

Çevrimdışı Hasan Akten

Oguzhan 20
Tore 17
Sosa 7
Ersan 6

Sene sonu şu 4 futbolcudan 50 milyon euro kazanalım da Fikret başgan transfer şov yapsın bize :D

Çevrimdışı aek

Serdar Aziz'i Şenol hoca istemiştir yoksa bizimk yönetimin Bursa ile bi ilişkide olmak isteyeceklerini sanmıyorum.

Çevrimdışı 38life

Yavaş yavaş onlarda anlayacak fener gs battı onlar gelin alın diyecek bekleyelim görelim adam batallaya lisans çıkaramamış sözleşme imzalatamamış çıkmış 10 milyon euro diyo 1 milyona ihtiyacları var

Avrupada değeri neyse Serdar'ın okadarını veririz en fazla. O zaman olur...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Oyuncuyu takip ediyorum. PSV istiyor. 

Adamlar hiç affetmiyorlar.

Ne zaman bu işleri yapmaya başlayıp bu tip 20 yaşına gelmemiş yetenekli oyunculara yönelirsek ozaman bişeyler düzelmeye başlar Aras hamlesiyle falan olacak işler değil.

Çevrimdışı atalay

Yaşına göre saha içinde olgun ve bi' stopere göre ayağı gayet iyi diyorlar. Bu seviyede görebilmek için gelişimi mühim. @kartalizm

Çevrimdışı Kalyoncu

Ne zaman bu işleri yapmaya başlayıp bu tip 20 yaşına gelmemiş yetenekli oyunculara yönelirsek ozaman bişeyler düzelmeye başlar Aras hamlesiyle falan olacak işler değil.
Doğru gençleri bulamadık aslında bu işlere yöneldik ama milosevic pedro linnes musa muhammed aslında yatırım transferi ama bizim bu ligimizde olmuyo sistemi oturtamıyoruz

Çevrimdışı Hasan Akten

Oyuncuyu bulmak da yetmiyor çoğu zaman. İşin içine PSV Porto bir takım girmişse -ki biz keşfetmeden çok önce keşfediyor adamlar- oyuncu burayı tercih etmiyor daha az paraya oraya gidiyor haklı olarak. Biz Oguzhan Töre gibi oyuncuları 23-24 yaşlarında 15 milyon euronun üzerine Avrupa'nın büyük kulüplerine satmadığımız sürece bu oyuncular bizi tercih etmezler.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı atalay

Zarate, 2 milyona Fio'ya gitti. Sezon başında tanımladığım mobil santrafor, joker forvetti. Dar alanda dribbling üzerinden oynayabilecek bir isim.

Kimi istesem Fiorentina alıyor, ilginç. Astori, Tino Costa, Kalinic son olarak Mati ile de sözleşme uzatmışlar. 

Çevrimdışı Atkar

Oyuncuyu bulmak da yetmiyor çoğu zaman. İşin içine PSV Porto bir takım girmişse -ki biz keşfetmeden çok önce keşfediyor adamlar- oyuncu burayı tercih etmiyor daha az paraya oraya gidiyor haklı olarak. Biz Oguzhan Töre gibi oyuncuları 23-24 yaşlarında 15 milyon euronun üzerine Avrupa'nın büyük kulüplerine satmadığımız sürece bu oyuncular bizi tercih etmezler.

Önce şampiyonluk lazım bu sene.Ondan sonra zaten CL vitrininde Oğuzhanda Törede 25Milyonları görücektir diye düşünüyorum.Töre büyük ihtimal seneye satılacaktır zatende Gomez/Oğuzhan/Tolgay/Atiba gibi kemik kadromuzu oluşturmalıyız ki yanlarına sırıtmadan gelişebilecek 20lik takviyeler yapalım.Mesela Töre yerine Aras yetersiz bir hamle.Fakat 7-8'e Frei satılırsa o zaman Aras çok iyi bir hamle bunları ayarlamalıyız.Halan diyorum ki seneye mutlaka ama mutlaka Caner'i almalıyız.Rhodolfo yanına çok kaliteli bir stoper ve Oğuzhanın yanına oğuzhan level bir futbolcu..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

http://www.transfermarkt.com.tr/ebenezer-assifuah/profil/spieler/262558 

Bu çocuguda 20 yaş altı dünya şampiyonasında tt arenada izledim bi türlü gelişim kaydedemedi sürünüyor .

Çevrimdışı Kutay

sol beke schalke'den kolosinacı alsak yazın ne güzel olur
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Hasan Akten

Önce şampiyonluk lazım bu sene.Ondan sonra zaten CL vitrininde Oğuzhanda Törede 25Milyonları görücektir diye düşünüyorum.Töre büyük ihtimal seneye satılacaktır zatende Gomez/Oğuzhan/Tolgay/Atiba gibi kemik kadromuzu oluşturmalıyız ki yanlarına sırıtmadan gelişebilecek 20lik takviyeler yapalım.Mesela Töre yerine Aras yetersiz bir hamle.Fakat 7-8'e Frei satılırsa o zaman Aras çok iyi bir hamle bunları ayarlamalıyız.Halan diyorum ki seneye mutlaka ama mutlaka Caner'i almalıyız.Rhodolfo yanına çok kaliteli bir stoper ve Oğuzhanın yanına oğuzhan level bir futbolcu..

Ben de CL vitrinine çıkmalarını çok istiyorum. Özellikle Oğuzhan Euro 2016'da iyi performans gösterir üstüne bir de CL'de iş yaparsa rahat 25-30 arasına gider ama yaşları da geliyor bu oyuncuların. O yüzden bu sene şampiyonluk çok önemli.

Çevrimiçi Samet Ç

Jetro Willems alabilir miyiz ki ? Dede,Ziyech,Quincy Promes çok şey mi istiyorum 😀

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi