2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12901931 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 15:48:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
yabancı gene gelsin ama veli defans yönü kuvvetli libero olarak yeri zor dolar
benim korkum sakatlıktan aynı veli olarak dönmesi uzun sürecek

Veli zor @Necmi abi buradan dönebilirse büyük başarı ama bizim maalesef onu bekleyecek uzun süremiz yok.

Rotasyona onun yerine çok iyi bir oyuncu dahil etmek gerek çift yönlü.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bırakın artık şu renkli çöplerini bu güne kadar onlardan kimi aldıkta faydasını gördük
biz verdiğimizde etinden sütünden uzun yıllar faydalanıyorlar ama bize aşı tutmuyor.
genelde öyle oldu Necmi abi ama misal caner iyi topçu ama karakter olarak bize uymaz topalın iş ahlakı yüksek karakteri de bize uygun diye düşünüyorum fenerin iyi oyuncularından bence topala çöp demek haksızlık olur.
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2016, 15:51:49 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimiçi Necmi

Bize Yeni Atiba Lazım Klonlasak mı Adamı Ne Yapsak  :lol: :lol: :lol:
Tolgay geçecektir onun yerine

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 15:51:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Veli zor @Necmi abi buradan dönebilirse büyük başarı ama bizim maalesef onu bekleyecek uzun süremiz yok.

Rotasyona onun yerine çok iyi bir oyuncu dahil etmek gerek çift yönlü.
bana kupa maçlarında hiç güven vermedi dönerde seneye bu sene bence umut yok ama
Tolgayın döneceğini umuyorum Fener maçına kadar hazır olur gibime geliyor. @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 15:53:45
  • Beşiktaş / Bodrum
1 sene sonra Atiba'nın yerine Fer gibi çift yönlü ama Atiba gibi sert ve kusursuz savunmacı bulabilirsek o zaman ortasahamız çağ atlayacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 15:54:31
  • Beşiktaş / Bodrum
bana kupa maçlarında hiç güven vermedi dönerde seneye bu sene bence umut yok ama
Tolgayın döneceğini umuyorum Fener maçına kadar hazır olur gibime geliyor. @Çağrı

Fener maçına pek ihtimal vermiyorum @Necmi abi ama ligin son 8-9 maçında katkı verebilir tam kapasite olmasa da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gerçekten gidiyor sanırım ama Aras'ı kiraladığımıza göre 6 ay kesin burada.
eğer 16 m euroya satılıp 6 ay bize kiralandıysa iyi bir transfer başarısı töre gerekli gelişimi gösterirse ondan  30 40 m euroluk büyük bir transfer bekliyorum ben.

Çevrimiçi Necmi

Arası kiraladıkmı bu netmi.

Çevrimdışı Blacking

2016/17 Şampiyonlar Ligi Kadrosu

Boyko - Beck - Dede - Rhodolfo - Mayke - Atiba -  Tolgay - Oğuzhan - Ziyech - Olcay - Gomez

Olcay'ın yerinede vodafone dünya çapında bir isim getirirse enfes bir hücum hattımız olur
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş'ın hücumlarının ve gollerinin %70'i merkezden geliyor zaten.

Ziyech Oğuzhan Tolgay üçgenlerini izleyebilirsek hayran hayran tekrar konuşuruz bunu :)

Mantıklı.
ama ben olsam kadro planlamasında forvet arkasındaki kenar oyuncularından en az birini çılgın bir ortacı olarak seçerdim böylelikle Gomez'in hava hakimiyeti ile gol sayısını yükseltir ve bazı maçlarda hücum çeşitliliğimi çoğaltmış olurdum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Badstuber haberi alman basını , transfermarkt gibi yerlerde de dillenmeye başlamış. Allah'ım nolur  :pray:
:dan: :dan: :drunkard: :drunkard:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Sözleşmesi bitiyor diye çöküyor olabiliriz bu sene iyi oynuyor ama sevdiğim ve beğendiğim tip oyuncu değil fazla bireysel.

Quaresma gidecekse gelsin.
:vur

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 15:56:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Arası kiraladıkmı bu netmi.

Başkan'ın açıklamasına bakarsak kiralık gidecek. Ancak sanırım Atletico anlaşmaya çalışıyor yasak ile ilgili.

2 kriter var.

İlki biz Töre'yi şimdi satarsak buradan gelecek 16 milyonu yazın transfer bütçesi olarak kullanabilecek miyiz.

İkincisi Atletico şimdi bize kiralarsa yazın bu adamı oynatabilecek mi yasaktan ötürü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

quaresma ne olacak sene sonunda onuda satalım bari  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Umarım 15'ten aşağı gitmemiştir..

edit:Ayrıca gelecek satıştan pay yüzdesinide unutmamışızdır.
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2016, 15:59:39 Ahmet Kömürcüler ]
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 15:58:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Mantıklı.
ama ben olsam kadro planlamasında forvet arkasındaki kenar oyuncularından en az birini çılgın bir ortacı olarak seçerdim böylelikle Gomez'in hava hakimiyeti ile gol sayısını yükseltir ve bazı maçlarda hücum çeşitliliğimi çoğaltmış olurdum.

Öyle bir kanat bulabilirsek zaten ideali budur. Biri dribling ve kanat özellikli, diğeri içe kat eden dış forvet gibi.

Ancak sistemler benzemese de Barca'nın sistemi gibi bakabiliriz olaya. Eğer beklerden biri bile hücumcu olursa seneye onun önündeki kanat Ziyech olabilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Blacking

Sözleşmesi bitiyor diye çöküyor olabiliriz bu sene iyi oynuyor ama sevdiğim ve beğendiğim tip oyuncu değil fazla bireysel.

Quaresma gidecekse gelsin.

Quaresmanın futbolu bizde bırakacağını düşünüyorum şu olcayıda her halükarda keser
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 15:59:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Quaresmanın futbolu bizde bırakacağını düşünüyorum şu olcayıda her halükarda keser

Olcay'ı takımda kesebilecek kanat oyuncusu oyun stilinden ötürü yok. Olcay yoksa girdiğimiz pozisyon sayısı yarıya iniyor.

Quaresma Kerim Aras diğer kanat için rekabete girerler şu durumda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

https://twitter.com/TribunBesiktas/status/690530241618538496
:ishock: :ishock: :ishock:

Aras kiralandigina gore Tore yi Atleticoya satip 6 Ayligina da kiraladık Guzel is , Bir kez daha tebrikler yönetime :claps: :claps:

Çevrimiçi Necmi

Fener maçına pek ihtimal vermiyorum @Necmi abi ama ligin son 8-9 maçında katkı verebilir tam kapasite olmasa da.
zaten o zaman lazım olacak @Çağrı
şu an ihtiyaç kalmıyor Alexis ide oynatabiliyoruz artık Atiba desteksiz değil
bu Alexis transferiyle biz orta sahayıda aslında güvene aldık direnç gerektiren
maçlarda ön libero olarak oynayabilir. Ben bir tek sol beki şu anda zayıf görüyorum
oda gene alexis orda performans gösterirse yırttık

Çevrimdışı Koa_lAA

16 az bence.. piyasa değeri o zaten...

devre arası..kilit oyuncu.. atm nin durumu.. biraz zorlasaydık adamları.. tok satıcı tribi yapaydık keşke..

Çevrimdışı Blacking

Olcay'ı takımda kesebilecek kanat oyuncusu oyun stilinden ötürü yok. Olcay yoksa girdiğimiz pozisyon sayısı yarıya iniyor.

Quaresma Kerim Aras diğer kanat için rekabete girerler şu durumda.

Takımda savunma yönünden bence olcayı kesecek kanat yok lakin bu dönemde hücumsal anlamda formsuz olduğunu düşünüyorum quaresmadan patlama bekliyorum en azından beklentim bu yönde ve şenol hoca olcay'ı arada sırada sol bek olarakta oynatabilir.
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı mehmetthedum

Sol bek için holebas'a tekrar bir ziyaret yapsak ya.. ikinci yarıya 2 tane yarım sol bekle giriyoruz.. şu an takımın en zayıf yeri orası bence.

Holebas bence buraya akar gelir. O da alaman altyapısından yetişen yunan asıllı bi kardeşimiz.. buraların insanı.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.