2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903038 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

arkadaşlar ben velinin de bizim seviyemizin altında kalacağını düşünüyorum necip kalsın veli gitsin sanırım onunda maaşı  1.6 m euro bandında talibi olursa sene sonunda satıp daha iyisini alsak fena olmaz

Veli'nin zorlanmadan takım bulabileceği lig Bundesliga ama alabileceği max.maaş 800.000 euro vergiler düşünce eline 500.000 kalır ve buradaki kontratını bırakıp gitmez. Veli'yi gönderebileceğimiz tek yer Bilic'in West Ham'ı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Veli'nin zorlanmadan takım bulabileceği lig Bundesliga ama alabileceği max.maaş 800.000 euro vergiler düşünce eline 500.000 kalır ve buradaki kontratını bırakıp gitmez. Veli'yi gönderebileceğimiz tek yer Bilic'in West Ham'ı...
olabilir abi bilicin adamıydı sevdiğim bir oyuncu ama çok daha iyileri lazım o mevkide atibanın bile 1 2 tık iyisi gerekli şampiyonlar liginde.

Çevrimdışı Barış1903

Badstuber haberi alman basını , transfermarkt gibi yerlerde de dillenmeye başlamış. Allah'ım nolur  :pray:

Çevrimdışı tangaz

olabilir abi bilicin adamıydı sevdiğim bir oyuncu ama çok daha iyileri lazım o mevkide atibanın bile 1 2 tık iyisi gerekli şampiyonlar liginde.

aslında söylediğin adamı bulmuştuk (Tolgay Arslan) ama sakatlık dönüşü form düzeyi nasıl olacak bunu hep birlikte göreceğiz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 15:24:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sene sonu şampiyon olur da şmapiyonlar ligine gidersek;

Töre ve Sosa'nın satışından gelecek para ile Dede, Mayke ve Ziyech.

Takım çağ atlar tam şampiyonlar ligi takımı olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 15:26:05
  • Beşiktaş / Bodrum
2016/17 Şampiyonlar Ligi Kadrosu

Boyko - Beck - Dede - Rhodolfo - Mayke - Atiba -  Tolgay - Oğuzhan - Ziyech - Olcay - Gomez

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Sene sonu şampiyon olur da şmapiyonlar ligine gidersek;

Töre ve Sosa'nın satışından gelecek para ile Dede, Mayke ve Ziyech.

Takım çağ atlar tam şampiyonlar ligi takımı olur.

Sosa yerine Ben Arfa gelecek sanırım sene sonu
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Gerçekten Badstuber'e bi ilgimiz varsa kovalıyorsak eğer helal olsun gerçekten doğru yoldayız.

En azından opsiyonlu kiralık olursa tadından yenmez,

Hem risk almamış oluruz hemde formunu yakalamış olur. Umarım aslı vardır bu işin..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 15:29:29
  • Beşiktaş / Bodrum

Sosa yerine Ben Arfa gelecek sanırım sene sonu

Sözleşmesi bitiyor diye çöküyor olabiliriz bu sene iyi oynuyor ama sevdiğim ve beğendiğim tip oyuncu değil fazla bireysel.

Quaresma gidecekse gelsin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

veliyi gönder yerine yabancı al ersanı gönder yerine yabancı al ismaili gönder yerine yabancı al
sınırsız yabancıyla oynadığımızımı sanıyorsunuz zaten büyük ihtimal oğuzhanla Törede gidecek
peki yerli kaliteni nasıl koruyacaksın velinin yerine koyacak kaliteli yerli varmı bulursan göbderirsin
ne meraklısınız yerlileri hiç etmeye sanki arkada pınar var durmadan akıyor elimizdeki yerli jenerasyonunu
10 senede zor yenileriz oda birer birer adapte ederek

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 15:35:16
  • Beşiktaş / Bodrum
veliyi gönder yerine yabancı al ersanı gönder yerine yabancı al ismaili gönder yerine yabancı al
sınırsız yabancıyla oynadığımızımı sanıyorsunuz zaten büyük ihtimal oğuzhanla Törede gidecek
peki yerli kaliteni nasıl koruyacaksın velinin yerine koyacak kaliteli yerli varmı bulursan göbderirsin
ne meraklısınız yerlileri hiç etmeye sanki arkada pınar var durmadan akıyor elimizdeki yerli jenerasyonunu

Ersan yerine Çağlar, İsmail kalır Tosic gider onun yerine yabancı gelir, Veli giderse yapacak bir şey yok mecbur yabancı gelecek @Necmi abi :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Boyko - Beck - Dede - Rhodolfo - Mayke - Atiba -  Tolgay - Oğuzhan - Ziyech - Olcay - Gomez

aras nerde olcaydan iyi değil mi o :D ayrıca ziyechin devre arasında gelme ihtimali var mı erdal torunoğullarının bayadır uğraştığını söylemiştin

Çevrimiçi Necmi

Ersan yerine Çağlar, İsmail kalır Tosic gider onun yerine yabancı gelir, Veli giderse yapacak bir şey yok mecbur yabancı gelecek @Necmi abi :D
yabancı gene gelsin ama veli defans yönü kuvvetli libero olarak yeri zor dolar
benim korkum sakatlıktan aynı veli olarak dönmesi uzun sürecek

Çevrimdışı tangaz

oğuzhan-ziyech-olcay üçlüsü forvet arkasında hiç mantıklı değil kanat özellikli sadece olcay var ve oda sürekli merkeze gelerek oynuyor. hatalı bir kadro mühendisliği bence...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi yabancı şart değil ki illaki misal mehmet topalın menajeriyle görüşüldüğü söylenmişti onu almak çok daha mantıklı olabilir necip var tolgay var velinin yerine velinin ben çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum maaşı da yüksek sayılır oğuzhan ve töreyle veliyi kıyaslamak haksızlık olur

Çevrimdışı Scout

Alexis Saat Kaçta Geliyor ?
Pika Pika

Çevrimiçi Necmi

aras nerde olcaydan iyi değil mi o :D ayrıca ziyechin devre arasında gelme ihtimali var mı erdal torunoğullarının bayadır uğraştığını söylemiştin
aras bence olcaydan iyi değil iyi yönleri var kötü yönleri var
izlediğim kadarıyla top kaptırması Töreye benziyor çok top kaptırıyor
defans niteliği yok bence hızlıda değil artısı toplara iyi vuruyor ama bana
daha olmamış bir oyuncu gibi geldi bizde olgunlaşabilir. Artık eğitimci bir
takıma evriliyoruz.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Kadroyu güzel güzel okurken birden Olcay'ı gördüm, ruhum daraldı...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimiçi Necmi

abi yabancı şart değil ki illaki misal mehmet topalın menajeriyle görüşüldüğü söylenmişti onu almak çok daha mantıklı olabilir necip var tolgay var velinin yerine velinin ben çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum maaşı da yüksek sayılır oğuzhan ve töreyle veliyi kıyaslamak haksızlık olur
bırakın artık şu renkli çöplerini bu güne kadar onlardan kimi aldıkta faydasını gördük
biz verdiğimizde etinden sütünden uzun yıllar faydalanıyorlar ama bize aşı tutmuyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aras bence olcaydan iyi değil iyi yönleri var kötü yönleri var
izlediğim kadarıyla top kaptırması Töreye benziyor çok top kaptırıyor
defans niteliği yok bence hızlıda değil artısı toplara iyi vuruyor ama bana
daha olmamış bir oyuncu gibi geldi bizde olgunlaşabilir. Artık eğitimci bir
takıma evriliyoruz.
evet necmi abi şenol güneşin gelmesi çok iyi oldu potansiyeli olan oyuncunun potansiyelini ortaya  çıkarıyor

Çevrimdışı Scout

Bize Yeni Atiba Lazım Klonlasak mı Adamı Ne Yapsak  :lol: :lol: :lol:
Pika Pika

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 15:47:14
  • Beşiktaş / Bodrum
oğuzhan-ziyech-olcay üçlüsü forvet arkasında hiç mantıklı değil kanat özellikli sadece olcay var ve oda sürekli merkeze gelerek oynuyor. hatalı bir kadro mühendisliği bence...

Beşiktaş'ın hücumlarının ve gollerinin %70'i merkezden geliyor zaten.

Ziyech Oğuzhan Tolgay üçgenlerini izleyebilirsek hayran hayran tekrar konuşuruz bunu :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Şahsen Ben Arfa'yı beğenmiyorum. Çok topla oynuyor, pek pasör değil.

İleri 3'lü seneye Olcay-Ozzy-Aras üçlüsünden oluşmalı(Ricardo ve Kerim dahil, alınabiliyorsa Ziyech)

Bedava diye Ben Arfa'ya çökmektense, Ziyech alınır parlatılır 20'ye satılır :icool: yaşı daha 22..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

kadroya 14 tane kaliteli yerli isim koy Veliye yer bulamazsan kabulüm
Tolgayıda elimizde fazla tutamayız bu sene oynasaydı seneye oda topun ağzındaydı.
seneye şl de oynarsak Tolgay ilk uçanlardan olur cenkde pek kalmaz gibi duruyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Olcay :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."