2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903178 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Alexis Delgado'nun bugün İstabul'da olması bekleniyormuş
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sozkul

Her şey iyi güzel ama SOL bek sırıtıyor   :tabe:

Bu gelecek sezonun kadrosu ise Ozi'yi silin. Sene sonu satarız onu, yerine başka bir adam bulun.

Çevrimdışı Tolga

Bu gelecek sezonun kadrosu ise Ozi'yi silin. Sene sonu satarız onu, yerine başka bir adam bulun.
1 sezon daha kalacağını düşünüyorum.

Sosa-Töre-Ersan yazın satılabilecek oyuncular olarak gözüküyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Demba Ba dan gelen 13 Milyon € ile tam 8 Futbolcu transfer ettik

Tarihin en basarili transfer sezonu , Bravo Baskana :claps: :claps: :claps:

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Badstuber'i satın alacaklarını sanmıyorum en azından bonservisine para ödeyerek kesin satın almazlar.

Adam son 3.5 senede 39 maç oynayabilmiş, son 2.5 seneye bakarsak 21.

Tamam sakatlık geçmiş olan oyuncuları tekrar futbola ve dünya piyasasına kazandırmakta güzel bir geçmişimiz oluşmaya başladı, ama bu cidden çok riskli bir transfer. Oyuncuya verilecek maaş da 1 milyon euro'yu aşmamalı, ne oynayacağı belli değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 13:54:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Enfes bir sözleşme daha. Mükemmel kontratlar yapıyoruz gerçekten maaş bandımız 1-1.5 milyon arası.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 13:57:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Ortalama maaş bandımız yıllık 30 milyon euroda kalacak gibi duruyor.

Maç başılar ile 150 milyon civarında kalırsa, kulübün 400-450 milyon arası gelir yapacağını da düşünürsek borçta yavaş yavaş inişler görebiliriz bir dahaki seneden itibaren.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Koa_lAA

oyuncu maaş toplamı yıllık 40-50 m avro arası olcak gibi bizde... (ortalama 26-30 oyuncu bulunduğunu varsayarsak)..

bugünkü kurla 150 m tl civarı bi rakam...

yeni stadla yıllık toplam 350-400 m tl gelir varsayarsak - ki avrupayı dahil edersek 500 m tl civarı olur-

gelirlerin 3 de biri gibi bi rakam eder oyuncu maaşları ki bence çok çok iyi bir oran bu...

Çevrimdışı Koa_lAA

Ortalama maaş bandımız yıllık 30 milyon euroda kalacak gibi duruyor.

Maç başılar ile 150 milyon civarında kalırsa, kulübün 400-450 milyon arası gelir yapacağını da düşünürsek borçta yavaş yavaş inişler görebiliriz bir dahaki seneden itibaren.

hahah ben senin yazdığını görmemiştim... matematik dünyanın heryerinde aynı :D

Denys Boyko

Saha disinda sakin biriyimdir ama Mac atmosferini seviyorum , Saha icinde Cilgin bir yapim vardir..

@Çağrı @atalay ne diyorsunuz Badsutuber isi olurmu varmi ciddi bir girisim gerçekten ???

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 14:06:10
  • Beşiktaş / Bodrum
hahah ben senin yazdığını görmemiştim... matematik dünyanın heryerinde aynı :D

Evet :D

Tabi ki çok ek gider var maalesef. Aldığımız her 100 liranın 18 lirası faize gidiyor. Kulüpte çark dönerse 3-4 banka ile anlaşıp uzun vadeli tüm borcu kapatacak bir kredi kullanıp sadece bunu ödeme gibi bir yönteme gidip yüksek faizden kurtulabiliriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Koa_lAA

Evet :D

Tabi ki çok ek gider var maalesef. Aldığımız her 100 liranın 18 lirası faize gidiyor. Kulüpte çark dönerse 3-4 banka ile anlaşıp uzun vadeli tüm borcu kapatacak bir kredi kullanıp sadece bunu ödeme gibi bir yönteme gidip yüksek faizden kurtulabiliriz.

bir ara sanırım toplam 3 banka ile anlaşmöa yapılmaya çalışılıyordu... 200-250 m dolar bi kredi sözkonusuydu..

ama sonra nedense kapandı o konu.. hatta denizbank ismi geçmekteydi aralarında...

o krediyi hemen alamayız ama kulüp artıya geçerse senelik gelir-gider olarak bu dediğini vercek banka bulunur gibi..

bide amatör branşlar çok para yemekte... sponsorluklar çok az kalmakta gidere karşılık...

Çevrimdışı karakartalım

Tek giderimiz futbol takımının değil ama amatör branşlar da var totelde senelik 300milyon tl net kalan duruma gelsek borcu yatırım bile yaparak 5senede eritiriz ama stad açılması ile
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Kemal

Şu Pektemeğin maaşını düşürsek veya bir yere kiralasak veyahut fesh etsek karşılıklı. Tolga ile de tekrar imzalamasak , resmen yıldız futbolcu maaşı ortaya çıkıyor.

Çevrimdışı Jukebox

Konu disi bir sey sormak istiyorum.
Carsamba aksami kartal yuvasinin internet sitesinden forma aldim ortalama olarak kac gunde elime ulasir?(Ankara)
(Cok konu disi oldu ama forum basliklarinda uygun bir yer bulamadim )

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

Konu disi bir sey sormak istiyorum.
Carsamba aksami kartal yuvasinin internet sitesinden forma aldim ortalama olarak kac gunde elime ulasir?(Ankara)
(Cok konu disi oldu ama forum basliklarinda uygun bir yer bulamadim )

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pztsi elinde olur

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

"Transfer dönemi ile birlikte Boyko, Delgado ve Aras Özbiliz'i kadrosuna katan Beşiktaş'ta yüzler gülerken, oyuncuların almış olduğu ücretler Beşiktaşlı taraftarlar tarafından olumlu karşılandı.
Yapılan bu sözleşmeler yüzleri güldürürken, bu sözleşmelerin arka planında Beşiktaş Kulübü 2.Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin olduğu ve oyuncuların alacakları ücretleri tek tek incelediği bildirildi."

Malum Özel haber.

Herifler her iyi şeyi Çebi her kötü şeyi Orman fotografı ile sunuyorlar. Ancak bu kadar algıyla oynanır ancak bu kadar alttan koltuk oyulur. Mesela her dakika Sezer dentinho diye Orman'ı hedef gösteriyorlardı ama son 2 yılda bize en büyük zararı veren Tolgaya 3.5 milyon bonservis verip başımıza musallat eden de Çebi'ydi. Bunu hiç dile getirmediler. Tolga alındığı gün Çebi farkı diye haber yapıyorlardı, onun sayesinde aldık büyüksün Çebi diye şişiriyorlardı. Şimdi bu berbat performansa ve verdiği zararlara rağmen Çebi'nin onu aldığını asla ve asla dile getirmiyorlar. İki yüzlüler. Sitelerine yorum da yaptırtmıyorlar yüzlerine vurup insanları kandırmalarına engel olmak için.

*Maksadım asla Çebi Orman kıyası değildir ikisininde verdiği çok fayda vardır ve değerli yöneticilerdir, amacım buradaki iki yüzlülüğü vurgulamak.

Forumda yazdığım bir cümleye katılan destekleyen yok boşa yazıyorum :D Sadece kavga gürültülü yorumlarda cevap veren oluyor o da kendini savunmak için  En iyisi ben artık yorum yapmiyim :)
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2016, 15:16:56 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı AmaralGürses

Yönetim o kadar güzel ve hesaplı transferler yaptı ki yasaklı site bile güzellemeler yapmak zorunda kalmış durumda. Son umut herhalde Kaya Çilingiroğlu'nu çıkarmışlar Boyko yerden toplarda zayıf vs. demiş.

Neyse Güntekin Onay'dan transferlerimizin analizi aşağıda. Futbol bilgisine en çok güvendiğim isimlerden birisi olarak herkesten çok ona bakarım şahsen medyada.

---------------

Beşiktaş ara transfer döneminde çok akılcı işler yaptı. Düşük maliyetle takımdaki eksik ve zayıf noktaları tamamlayacak transferler yapıldı. Boyko, siyah-beyazlıların uzun süredir izlediği bir kaleci. Dnipro’nun UEFA Avrupa Ligi’nde finale giden performansında harika maçlar oynadı. Ukrayna temsilcisi Boyko’nun performansı sayesinde tarihi bir başarı elde etti.

YERDEN HİÇ ZAYIF DEĞİL

UKRAYNALI kaleci, fiziksel olarak 3 direk arası için son derece ürkütücü. Özellikle rakiple karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda kolay kolay mağlup olmuyor. 1.97 boyuna rağmen yerden zayıf değil ve çevik bir kaleci. Hava toplarında fiziğinin avantajını kullanabiliyor. Uyum sorunu yaşamazsa, Beşiktaş iyi bir kaleci transfer etti.

SERT, SIKI VE KAVGACI

GELELİM Alexis’e... ‘Kemik gibi’ deriz ya, Alexis öyle bir oyuncu. Sert ve sıkı. Savaşcı, hatta gerektiğinde kavgacı. Bir stoper için çabuk bir futbolcu. Çünkü gerektiğinde sol, hatta sağ bek bile oynayabiliyor. Valencia ve Sevilla gibi önemli kulüplerde üst düzey futbol da oynadı. Tecrübesi yüksek. Tabii ki teknik olarak üst düzey değil. Ancak çok uzun boylu olmadığı halde hamle üstünlüğüyle yüksek toplarda iyi. Alexis, Beşiktaş’ın işine yarayacak tipte bir savunma oyuncusu. Tam bir joker. Çok isabetli bir hamle olduğunu düşünüyorum.

ÇOK İYİ SOL AYAĞI VAR

ARAS Özbiliz, özel yeteneklerle donanmış, sol ayağı çok iyi olan, forvet arkasında her bölgede oynayabilen, gününde olduğu zaman izlerken büyük keyif aldığınız tipte bir oyuncu. Gökhan Töre ve Oğuzhan karması özelliklere sahip. 2014 yılında çapraz bağ kopması nedeniyle 8-9 ay sahalardan uzak kalması en büyük dezavantajı. Tabii ki bu ağır sakatlık yüzünden transferde bir risk gözüküyor. Ancak bu kadar ucuz bir maliyete böylesine önemli bir potansiyel transfer etmek akıllıca bir hamle. Şayet tutmazsa kasadan çıkan ciddi bir maliyet yok. Tutarsa hem sportif hem de mali olarak Beşiktaş 12’den vurmuş olacak.

VALLECANO FİKRİ HARİKA

RAYO Vallecano’ya kiraya verilmesi de harika bir fikir. Çünkü şu anda Beşiktaş’ın şampiyonluğa giden kadrosunda o pozisyonlar dolu ve dengeleri bozmaya gerek yok. İspanya’da yeteneklerine uygun bir futbol ikliminde oynaması Aras için en iyisi. Sezon sonunda, hatta performansına göre La Liga’dan bile yüksek sıfırlı bir teklif gelme olasılığı var.

Vatan Gazetesi

Çevrimdışı Kemal

Bugün transfer yapmadık kendimi mutsuz hissediyorum . :)

Bugün transfer yapmadık kendimi mutsuz hissediyorum . :)
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

Badstuber in geçen seneki performansı

Sakatlıkları                            başlama               bitiş                 gün             kaçırılan maç

14/15   Uyluk Yırtık                    23 Nis 2015    2 Kas 2015           193 Gün             25   
14/15   iltihap                            26 Mar 2015    6 Nis 2015           11  Gün                1     
14/15   Tendon yırtığı            15 Eyl 2014    6 Oca 2015   113 Gün               21 
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Blacking

Töre / Ersan satılsa 17 + 6 =  23 m euro

Badstuber + Rode + Robben  gelse nasıl olur ?

Çok fantazi futbol olur :D ama vodafone seneye büyük bir isim getirecekmiş takıma bu isim robben neden olmasın :) keşke hulk gelse  :bandit:
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

arkadaşlar ben velinin de bizim seviyemizin altında kalacağını düşünüyorum necip kalsın veli gitsin sanırım onunda maaşı  1.6 m euro bandında talibi olursa sene sonunda satıp daha iyisini alsak fena olmaz