2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905436 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Mustafa Pektemek'in sözleşmesi de bu düzeye çekilmeli. Madem gönderemiyoruz en azından baskı maskı bir yöntemle makul seviyelere çekilmeli.

Mümkün değil kabul etmez
O da biliyor ki sözleşmesi sona erdiğinde gidecek
ve bir daha bu paraları anca rüyasında görecek
o yüzden kar kardır deyip devam eder
baskının filan işleyeceğini sanmam
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

Mustafa Pektemek'in sözleşmesi de bu düzeye çekilmeli. Madem gönderemiyoruz en azından baskı maskı bir yöntemle makul seviyelere çekilmeli.

kesinlikle doğru. sezon sonu gönderip yerine sprinter özellikli mevcut santraforlardan farklı birini monte etmek aslında en doğrusu ama bunu yapamıyorsak da Pektemek masaya oturtulup o günki yabancı kuralları nedeniyle bu sözleşmeyi yaptık ama günümüz realitelerine göre sözleşmeni revize etmek zorundayız denmeli...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Denys Boyko’nun transferiyle ilgili anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

Denys Boyko’nun transferi ile ilgili olarak Kulübü FC Dnipro ve oyuncu ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre FC Dnipro kulübüne 3.300.000 Avro transfer bedeli ödenecektir.

Oyuncu ile 4,5 yıllık anlaşmaya varılmış olup,
-          2015-2016 sezonunda 350.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,
-          2016-2017 sezonunda 900.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,
-          2017-2018 sezonunda 1.000.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,
-          2018-2019 sezonunda 1.000.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,
-          2019-2020 sezonunda 950.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,

Ücreti ödenecektir gerçekten güzel maaşlar bu işi ayarlayanlar süper iş yapıyor fiyat/denge politikasını en iyi uygulayan takımız gayet güzel bir sözleşme olmuş allah utandırmasın.

Başkan bonservisi boykoya ödetmiş  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Maas konusunda gercekten cok iyi bir kulubuz.kadrodaki 2-3 futbolcu disinda hak ettiginden fazla alan yok.

2 tane hak ettiginden fazla alan oyuncu var,bunlardan biri Tolga.Tolganin sene sonu sozlesmesi bitiyor kesinlikle sozlesme yenilenmemeli.

Digeri de pektemek.su an halihazirda aldigi paranin kusuratini bile haketmiyor ama 1.6m € para oduyoruz.kesinlikle takimdan gonderilmeli .

Sadece tolga ve pektemeki göndererek kadroda senelik 3 milyon € luk maas yukunden kurtulacaz.bu da mevcut maas duzenimizde 3 tane oyuncu demek.1 sol bek 1 on libero 1 de genc forvet transferini bu sekilde rahatlıkla yapariz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sozkul

Maas konusunda gercekten cok iyi bir kulubuz.kadrodaki 2-3 futbolcu disinda hak ettiginden fazla alan yok.

2 tane hak ettiginden fazla alan oyuncu var,bunlardan biri Tolga.Tolganin sene sonu sozlesmesi bitiyor kesinlikle sozlesme yenilenmemeli.

Digeri de pektemek.su an halihazirda aldigi paranin kusuratini bile haketmiyor ama 1.6m € para oduyoruz.kesinlikle takimdan gonderilmeli .

Sadece tolga ve pektemeki göndererek kadroda senelik 3 milyon € luk maas yukunden kurtulacaz.bu da mevcut maas duzenimizde 3 tane oyuncu demek.1 sol bek 1 on libero 1 de genc forvet transferini bu sekilde rahatlıkla yapariz.

Tolga'nın bir yılı daha yok mu?
Pektemeğe nasıl 1.6M verdiler anlamadım, Fener'e bonservissiz gidecek diye korktular sanırım, bir taşla iki kuş vurmuş olurduk keşke gitseydi Fener'e

Çevrimdışı tangaz

Pektemeğe nasıl 1.6M verdiler anlamadım, Fener'e bonservissiz gidecek diye korktular sanırım, bir taşla iki kuş vurmuş olurduk keşke gitseydi Fener'e

ne güsel olurdu, hatta maç başılarını aramızda toplayıp gönderirdik  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Sarp

Hürriyet Badstuber haberi yapmış.
Keşke olsa....

Çevrimdışı Deniz

Yok abi cok sukur bu sezon bitiyor sözleşmesi tolganin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Blacking

Demba Ba dan gelen para aşkına  :lol: :lol: :lol:
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı tangaz

Boyko'ya ödenecek paralara bakıyorum da hakikaten çok absürt paralar kazanıyor yerli oyuncular. adam geçen sene UEFA finali görmüş kaleci hatta UEFA kupasında en çok kurtarış yapan kaleci. aldığı para Cenk Gönen'le aynı...

Çevrimdışı Blacking

Holger Badstuber ismi artık her yerde konuşulmaya başladı.
Bir kaç bir şey söylemem lazım

Bayern Münih taraftarının resmen sevgilisi olan bir isim,yaşadığı sakatlıklar olmasa sayılı stoperlerdendi. Çok zor iş ama imkansız değil,sadece biraz sabır ve bekleyeceğiz

Alıntı
Beşiktaş Transfer Dedikoduları
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı Skywalker

Her şey iyi güzel ama SOL bek sırıtıyor   :tabe:
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Her şey iyi güzel ama SOL bek sırıtıyor   :tabe:
delgado hem stoper hemde sag ve sol bek oynayabiliyormus, umarim faydali olur.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Anıl

Badstuber transferi çok çok çok önemli. Aynı zamanda sol bek oynayabiliyor olması müthiş bir avantaj. Hatta ve hatta eğer alabilirsek ben savunma hattının Beck-Rhodolfo-Ersan-Badstuber olmasının planlandığını düşünüyorum. Ersan sakat veya cezalı olduğunda Alexis ve Badstuber sol bek ve sol stoper oynarlar tabi hangisinin nerede oynayacağının kararını Şenol hoca verecektir.

Badstuber transferi bu sezon yapacağımız en önemli transfer olacaktır. Umuyorum olumlu sonuçlanır :)

Çevrimdışı genki1914

batşutubaaa sol bektede oynuyor galiba keşke gelse transferin son gününe kadar kovalayacaklarını düşünüyorum
Guti14

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Tolga

Badstuber transferi çok çok çok önemli. Aynı zamanda sol bek oynayabiliyor olması müthiş bir avantaj. Hatta ve hatta eğer alabilirsek ben savunma hattının Beck-Rhodolfo-Ersan-Badstuber olmasının planlandığını düşünüyorum. Ersan sakat veya cezalı olduğunda Alexis ve Badstuber sol bek ve sol stoper oynarlar tabi hangisinin nerede oynayacağının kararını Şenol hoca verecektir.

Badstuber transferi bu sezon yapacağımız en önemli transfer olacaktır. Umuyorum olumlu sonuçlanır :)
Yazın Ersan satılırsa Badstuber için uğraşacağımızı düşünüyorum.

Badstuber ve Çağlar alınırsa savunmanın göbeğini baya sağlamlaştırmış oluruz.

Rhodolfo-Badstuber-Alexis-Çağlar :upto:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Tünaydın arena,

Uyandım Boyko'nun kapını gördüm mutlu oldum, karın tokluğuna oynuyor nerdeyse :evillol:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Blacking

Badstuber hem stoper hemde sol bek'te oynayabiliyor bekte performansı tosic gibi olur mu bilemiyorum 1.90lık adam sonuçta tosic tır gibi kalıyor.Gomez'in de milli takımda en yakın arkadaşlarından birisiymiş onunda kesin ikna çabaları vardır. Alexis geldi milo halen takımda bu transfer biraz lüks olabilir fakat çinliler ersan için teklif arttırıp yeniden talepte bulunmuşlar, göreceğiz ersan satılacaksa bu transferde olabilir diye düşünüyorum.
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şahsen ben yönetime hep geç davrandığı için baya baya kızanlardanım.

Ama gönül almasını çok iyi biliyolar be. :claps: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Arkadaşlar takip eden var mı bilmiyorum ama,

Furkan Yaman, Alperen Doğan, Ümit Karaal, Muhammed Enes, belki Eslem..

Bunlar kendini geliştirirse A takımda yer bulabileceğini düşünüyorum.

Furkan Yaman forvette oynayan çift ayaklı, boyu ve fiziği gayet iyi, Eyüpspor'da kiralık şu an

Altyapı verileride şu şekilde;

U14 Ligi: 23 Maç - 27 Gol
U15 Ligi: 21 Maç - 22 Gol
U16 Ligi: 18 Maç - 21 Gol
U17 Ligi: 31 Maç - 32 Gol
U18 Ligi: 2 Maç - 1 Gol
U19 Ligi: 20 Maç - 13 Gol
U21 Ligi: 16 Maç - 8 Gol

Ben bu çocuğun şu an bile Pektemek yerine 3.forvet olarak kullanılabileceğini düşünüyorum..

-Mustafa Kemal Atatürk

Alperen Doğan, kanat oyuncusu onunda fiziği güçlü ancak şu anda zaten kanatlarımız arasında şans bulamaz. O da Furkan gibi Eyüpsporda kiralık şu an..

Ümit Karaal'ı zaten biliyoruz geçen seneki bazı Türkiye Kupası maçlarından.. Bu sene neden oynamıyor anlamış değilim, en azından A takım tecrübesi kazanırdı kupada oynayarak..

Eslem ve Muhammed Enes'i zaten biliyoruz.. Ama şahsi görüşüm Muhammed Enes'in, Eslem'den daha iyi yerlere geleceği yönünde..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

böyle bir girişim var mı varsa kaynak nerde :D

Çevrimdışı Dogan

Yok abi cok sukur bu sezon bitiyor sözleşmesi tolganin
sözleşmesi 2017 de bitiyor...o zamana kadar kovsan da gitmez,ömrümüzü yedi resmen

Çevrimdışı Kemal

Töre / Ersan satılsa 17 + 6 =  23 m euro

Badstuber + Rode + Robben  gelse nasıl olur ?