2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903025 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı genki1914

Paylasıldımı bilmiyorum .  :evillol:

https://twitter.com/VineTrend/status/690267833809379329
Ben gülemiyorum ya başkası adına utanma olur ya onu yaşıyorum artık bu arkadaşın her hareketinde :)
Guti14

Çevrimdışı kartalizm

@atalay ,@Çağrı bu balıkesirspordan aldığımız genç arkadaşı izleme şansınız oldu mu yada herhangi bir bilginiz var mı????
türkiyede 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ biri 70 lik rakı

Çevrimdışı Sedat.Y

Boyle dua mi olur Allah askina. Biraz sakin. Yeminle bazen ergen forumlarina donuyor. Genel konusuyorum. Sahsi algilanmasin. Stadyum forumundaki betonu koltugu daha efendi geliyor gozume. Lutfen. Besiktasli kibirli olamaz hor goremez. Bu renklerin isi. Acin sosyal medyayi Aras daha gelmeden ettiklerine bakin. Gurbette yasayanlar sizler orada burada Aras in yasadiklarini yasamaya o yaftalar ile size bakilmasina nasil uzuyorsaniz, Tolga ya da armasina saygi duyun. Aras ta ayni sekilde. Yazdiklarim beni baglasa da en az benim gibi vicdan sahibiyseniz yapmayin. Sosyal medyaya da inat Alen sahaya uclu cektir kartala diye bagiranlar. Unutmayin insaniz ve insanligimizdan, Besiktasliligimizdan utanacak davranis ve dusuncelere engel olun. Bunu 38 yasinda yakinda ikinci cocugu da bir Kartal babasi olacak olan ben soyluyorum. Ilk oglunun adi Kartal olan Ben.

Saygilar.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Gastro

Beşiktaş tolga zengine jübilesini ts maçı ile yapacak bence büyük çok büyük bi jest

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah hatasından dolayı puan kaybetmeyiz. Bence Boyko oynamalı...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Günaydın forum :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Evren fena rokett olmuş :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı enemy1903

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

günaydın forum ahalisi ziyechi devre arasında alma ihtimalimiz var mı geçen günlerde çağrı torunoğullarının uzun süredir uğraştığını söylüyordu

Çevrimdışı Turco

İnşallah hatasından dolayı puan kaybetmeyiz. Bence Boyko oynamalı...

ukrayna ligi erken tatile girdi boyko 1 aydır idman yapmıyor gelir gelmez nasıl oynayacak adam ?

Çevrimdışı panic13

Boyle dua mi olur Allah askina. Biraz sakin. Yeminle bazen ergen forumlarina donuyor. Genel konusuyorum. Sahsi algilanmasin. Stadyum forumundaki betonu koltugu daha efendi geliyor gozume. Lutfen. Besiktasli kibirli olamaz hor goremez. Bu renklerin isi. Acin sosyal medyayi Aras daha gelmeden ettiklerine bakin. Gurbette yasayanlar sizler orada burada Aras in yasadiklarini yasamaya o yaftalar ile size bakilmasina nasil uzuyorsaniz, Tolga ya da armasina saygi duyun. Aras ta ayni sekilde. Yazdiklarim beni baglasa da en az benim gibi vicdan sahibiyseniz yapmayin. Sosyal medyaya da inat Alen sahaya uclu cektir kartala diye bagiranlar. Unutmayin insaniz ve insanligimizdan, Besiktasliligimizdan utanacak davranis ve dusuncelere engel olun. Bunu 38 yasinda yakinda ikinci cocugu da bir Kartal babasi olacak olan ben soyluyorum. Ilk oglunun adi Kartal olan Ben.

Saygilar.

@ers_an günaydın,

Tolga veya kulübe zarar veren herhangi bir kişi/kurum hakkında yanlış değerlendirme yapıyor. Bu adamlar yılda 1.4 milyon eur ganati para ve 10-15 bin EUR maç başı para alıyor. Sadece maç başı aldığı paralar çoğu kardeşlerimizin bir yılllık maaşına eşit. İki maç için aldığı para, tüm türkiye maaşlı çalışanlarının %95'inin yıllık maaşından fazla.

Parayı alırken, pazarlığı yaparken son derece profesyonel ve soğukkanlı olan bu arkadaşlar (bakınız Pektemek) nedense icraata geldi mi araziye uyuyorlar. Sadece Tolga'nın 2 yılda BJK'ye verdiği doğrudan zarar 5 milyon EUR civarı, şampiyonluk yolunda kaybettirdiği puanlar ile hesaplanamaz boyutta. bu şekilde alenen kulübümüze zarar veren bir kişiyi, hiç bir taraftar savunmamalıdır. Saygı, karşılıklı bir durumdur. Tolga taaftara veya mesleğine saygı duyuyormu ki biz ona saygı duyalım? Ya 2 senedir en kritik maçlarda sakatım diye çıkmayan bir adam bu. Yukarıda yazdıklarına büyük ölçüde katılmakla birlikte, Tolga ve Pektemek özelinde durumu bu şekilde değerlendirmek gerek bence.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@ers_an günaydın,

Tolga veya kulübe zarar veren herhangi bir kişi/kurum hakkında yanlış değerlendirme yapıyor. Bu adamlar yılda 1.4 milyon eur ganati para ve 10-15 bin EUR maç başı para alıyor. Sadece maç başı aldığı paralar çoğu kardeşlerimizin bir yılllık maaşına eşit. İki maç için aldığı para, tüm türkiye maaşlı çalışanlarının %95'inin yıllık maaşından fazla.

Parayı alırken, pazarlığı yaparken son derece profesyonel ve soğukkanlı olan bu arkadaşlar (bakınız Pektemek) nedense icraata geldi mi araziye uyuyorlar. Sadece Tolga'nın 2 yılda BJK'ye verdiği doğrudan zarar 5 milyon EUR civarı, şampiyonluk yolunda kaybettirdiği puanlar ile hesaplanamaz boyutta. bu şekilde alenen kulübümüze zarar veren bir kişiyi, hiç bir taraftar savunmamalıdır. Saygı, karşılıklı bir durumdur. Tolga taaftara veya mesleğine saygı duyuyormu ki biz ona saygı duyalım? Ya 2 senedir en kritik maçlarda sakatım diye çıkmayan bir adam bu. Yukarıda yazdıklarına büyük ölçüde katılmakla birlikte, Tolga ve Pektemek özelinde durumu bu şekilde değerlendirmek gerek bence.
Tolga ve Pektemek saygıyı hak edecek tek bir şey yapmadılar bu kulüpte. Türkiye'ye özgü bazı olguları sonuna kadar kullanıp iyi sözleşmeler elde edip görevlerini yapmadılar. Tolga ve Pektemek'e tepki göstermek yerine halen bu kulüpte kalmasını sağlayan, kaptanlık veren ve sözleşmelerini uzatan insanları konuşmalıyız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

günaydın arkadaşlar, sağda solda real madridli arbeloa'nın ismi bizimle anılıyor. ne alaka???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serdkar

Cay veya Kahvenizi yudumlargen iyi okumalar...

Güntekin Onay’dan yeni transferlere övgü
Spor Yazarı Güntekin Onay, Beşiktaş’ın devre arasında yaptığı transferleri değerlendirdi…

Beşiktaş ara transfer döneminde çok akılcı işler yaptı. Düşük maliyetle takımdaki eksik ve zayıf noktaları tamamlayacak transferler yapıldı. Boyko, siyah-beyazlıların uzun süredir izlediği bir kaleci. Dnipro’nun UEFA Avrupa Ligi’nde finale giden performansında harika maçlar oynadı. Ukrayna temsilcisi Boyko’nun performansı sayesinde tarihi bir başarı elde etti.

YERDEN HİÇ ZAYIF DEĞİL

UKRAYNALI kaleci, fiziksel olarak 3 direk arası için son derece ürkütücü. Özellikle rakiple karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda kolay kolay mağlup olmuyor. 1.97 boyuna rağmen yerden zayıf değil ve çevik bir kaleci. Hava toplarında fiziğinin avantajını kullanabiliyor. Uyum sorunu yaşamazsa, Beşiktaş iyi bir kaleci transfer etti.

SERT, SIKI VE KAVGACI

GELELİM Alexis’e… ‘Kemik gibi’ deriz ya, Alexis öyle bir oyuncu. Sert ve sıkı. Savaşcı, hatta gerektiğinde kavgacı. Bir stoper için çabuk bir futbolcu. Çünkü gerektiğinde sol, hatta sağ bek bile oynayabiliyor. Valencia ve Sevilla gibi önemli kulüplerde üst düzey futbol da oynadı. Tecrübesi yüksek. Tabii ki teknik olarak üst düzey değil. Ancak çok uzun boylu olmadığı halde hamle üstünlüğüyle yüksek toplarda iyi. Alexis, Beşiktaş’ın işine yarayacak tipte bir savunma oyuncusu. Tam bir joker. Çok isabetli bir hamle olduğunu düşünüyorum.

ÇOK İYİ SOL AYAĞI VAR

ARAS Özbiliz, özel yeteneklerle donanmış, sol ayağı çok iyi olan, forvet arkasında her bölgede oynayabilen, gününde olduğu zaman izlerken büyük keyif aldığınız tipte bir oyuncu. Gökhan Töre ve Oğuzhan karması özelliklere sahip. 2014 yılında çapraz bağ kopması nedeniyle 8-9 ay sahalardan uzak kalması en büyük dezavantajı. Tabii ki bu ağır sakatlık yüzünden transferde bir risk gözüküyor. Ancak bu kadar ucuz bir maliyete böylesine önemli bir potansiyel transfer etmek akıllıca bir hamle. Şayet tutmazsa kasadan çıkan ciddi bir maliyet yok. Tutarsa hem sportif hem de mali olarak Beşiktaş 12’den vurmuş olacak.

VALLECANO FİKRİ HARİKA

RAYO Vallecano’ya kiraya verilmesi de harika bir fikir. Çünkü şu anda Beşiktaş’ın şampiyonluğa giden kadrosunda o pozisyonlar dolu ve dengeleri bozmaya gerek yok. İspanya’da yeteneklerine uygun bir futbol ikliminde oynaması Aras için en iyisi. Sezon sonunda, hatta performansına göre La Liga’dan bile yüksek sıfırlı bir teklif gelme olasılığı var.

Çevrimdışı ers_an

@ers_an günaydın,

Tolga ve Pektemek saygıyı hak edecek tek bir şey yapmadılar bu kulüpte. Türkiye'ye özgü bazı olguları sonuna kadar kullanıp iyi sözleşmeler elde edip görevlerini yapmadılar. Tolga ve Pektemek'e tepki göstermek yerine halen bu kulüpte kalmasını sağlayan, kaptanlık veren ve sözleşmelerini uzatan insanları konuşmalıyız.

Gunaydin dostlar. Benim anlatmaya calistigim, hic kimse hata yapmak istemez. Derdim biz icimizde kaynadigimizda uzerimize javslanmasi. Bikmadikdan usenmeden her defasinda ayni imaji ciziyoruz. Sonrasinda her ortamda nasil bir ortama dusuyoruz. Bunu tek bir oyuna ve oyuncular uzerinden anlatmanin derdinde degilim. Profesyonel olan geregini tabii ki yeribe getirecek. Dusunurseniz ilk mesajimda edilen dua resmen Tolga uzerinden plan kayvedilsin imaji ortaya koydu. Tepkimin asil nedeni, adamin basarisizligiyla alacagimiz darbeyi dusunmeden. Amin demek insallah demek hangimize yakisiyor. Ben de korkuyorum bir sikintili durum olmasin diye. Dua da ediyorum, ama sunu da biliyorum. Maci alacagiz ancak alacagimiz mac icin negatif olmak ortami germek gerekmez. Demem budur. Sizin dusubcelerinize saygi duyuyorum katildigim noktalar tabii ki var. Ama ben kendimce farkli bir noktaya vurgu yapmak istesim. Hepsi bu.

Saygilar

.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı ahmetx

Aras yabancı statüsünde değil mi ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

Aras yabancı statüsünde değil mi ?

evet, yabancı statüsünde.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Aras Özbiliz transferi hakkında muhabir -başkan diyaloğu :)

Muhabir : Başkanım Türkiye'de hiç alışık olmadığımız bir transfer şekli oldu bu.
Fikret Orman : Daha Türkiye'nin alışık olmadığı pek çok şey bizim dönemimizde gerçekleşecek.

seviyorum bu adamı  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Denys Boyko’nun transferiyle ilgili anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

Denys Boyko’nun transferi ile ilgili olarak Kulübü FC Dnipro ve oyuncu ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre FC Dnipro kulübüne 3.300.000 Avro transfer bedeli ödenecektir.

Oyuncu ile 4,5 yıllık anlaşmaya varılmış olup,
-          2015-2016 sezonunda 350.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,
-          2016-2017 sezonunda 900.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,
-          2017-2018 sezonunda 1.000.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,
-          2018-2019 sezonunda 1.000.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,
-          2019-2020 sezonunda 950.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,

Ücreti ödenecektir gerçekten güzel maaşlar bu işi ayarlayanlar süper iş yapıyor fiyat/denge politikasını en iyi uygulayan takımız gayet güzel bir sözleşme olmuş allah utandırmasın.

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Denys Boyko’nun transferiyle ilgili anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

Denys Boyko’nun transferi ile ilgili olarak Kulübü FC Dnipro ve oyuncu ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre FC Dnipro kulübüne 3.300.000 Avro transfer bedeli ödenecektir.

Oyuncu ile 4,5 yıllık anlaşmaya varılmış olup,
-          2015-2016 sezonunda 350.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,
-          2016-2017 sezonunda 900.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,
-          2017-2018 sezonunda 1.000.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,
-          2018-2019 sezonunda 1.000.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,
-          2019-2020 sezonunda 950.000 Avro ve 4.000 Avro maçbaşı,

Ücreti ödenecektir gerçekten güzel maaşlar bu işi ayarlayanlar süper iş yapıyor fiyat/denge politikasını en iyi uygulayan takımız gayet güzel bir sözleşme olmuş allah utandırmasın.

şu an ülkemizde oyuncu maaşları anlamında en iyi takım açık ara biziz. renkliler bildiğin dubai maaşı ödüyorlar oyunculara  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aras Özbiliz transferi hakkında muhabir -başkan diyaloğu :)

Muhabir : Başkanım Türkiye'de hiç alışık olmadığımız bir transfer şekli oldu bu.
Fikret Orman : Daha Türkiye'nin alışık olmadığı pek çok şey bizim dönemimizde gerçekleşecek.

seviyorum bu adamı  :D
başkan kendini çok geliştirdi başlara göre şampiyon olup yeni stada geçince üst üste başarılar gelecek 2017'de 3.yıldız gelecek  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mustafa Pektemek'in sözleşmesi de bu düzeye çekilmeli. Madem gönderemiyoruz en azından baskı maskı bir yöntemle makul seviyelere çekilmeli.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı arena_t2000

yillik maaliyeti bonservisiyle birlikte 1.7 1.8 avro civari.digerlerine kiyasla bence cok iyi fiyat.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Koa_lAA

ya bizim taraftar profilimiz çok enteresan.. bunu bi düzeltmek lazım.. bukadar tez canlı olmamak lazım..

daha geçen hafta transfer olmadı diye forumu yıkıyoduk.. şimdi büyük başkan söylemleri..

trabzona allah korusun kaybetsek.. bu seferde transfer geç oldu, şampiyoınluk gitti, yok güneş istifa, orman istifa... hepsi yazılır..

umarım kazanırızda sıkıntı olmaz forumda :)

Çevrimdışı can1903

BOYKO 3.3 milyon bonservis ve 800 bin - 1 milyon € arasında yıllık nakit diyolar..
:evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şu an ülkemizde oyuncu maaşları anlamında en iyi takım açık ara biziz. renkliler bildiğin dubai maaşı ödüyorlar oyunculara  :D
aynen abi birkaç tane bizde de var öyle oyuncular onlar da nazar boncuğu olsun  :D