2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905703 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boyko'nun elinde çok güzel bi fırsat var.. Sambade-Şenol Hoca..

Maden gibi, değerlendirip üst seviyeye çıkması lazım, çok iyi işler yapar umarım.

Alexis'te kulübe için şimdilik tutulabilir..
Boyko herseyden once Tam bir takim oyuncusu bu nedenle hem takimla hemde Taraftarla kimyasinin uyusacagini ve basarili olacagini düşünüyorum zaten Iyi kaleci
Alexis de kötü transfer degil ama Hoca Ersan - Rhodo tandemini bozmaz ben olaya farkli açıdan bakıyorum en azindan kulubede artik guvenilir bir adam.olacak , Milo ve Pedro nerde Alexis nerde ?

Stopere cok iyi bir alternatif ayni zamanda sag ve solbekte de oynayabiliyiormus bu açıdan bakarsakta tam bir joker yani zaman zaman Ismail veya Beckin yokluğunda da kullanabilecegiz daha ne olsun..
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2016, 23:02:16 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Sadece Tolga için konuşmuyorum, genel naçizene hayat tavsiyem insanların ne yaşadığını bilmeden onları "gülmüyor,mutsuz" diye eleştirmeyin. Peşin hükümlü olmayın. Herkesin hayatı sizinki gibi olmayabilir.
Bir Bakima Haklısın abi

Hem annesini kaybetti , Hemde Eşinden boşandı

Arka arkaya yasadigi bu olaylar onda ağır bir tramwa yaratmis olabilir :ok:

Bonservis ücreti verilsin Fikret Orman Şenol Güneş i bile gönderir :)
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Boyko herseyden Tam.bir takim oyuncusu bu nedenle hem takimla hemde Taraftarla kimyasinin uyusacagini ve basarili olacagini düşünüyorum zaten Iyi kaleci
Alexis de kötü transfer degil ama Hoca Ersan - Rhodo tandemini bozmaz ben olaya farkli açıdan bakıyorum en azindan kulubede artik guvenilir bir adam.olacak , Milo ve Pedro nerde Alexis nerde ?

Stopere cok iyi bir alternatif ayni zamanda sag ve solbekte de oynayabiliyiormus bu açıdan bakarsakta tam bir joker yani zaman zaman Ismail veya Beckin yokluğunda da kullanabilecegiz daha ne olsun..

Boyko ve Ersan off offf alev alev yanıcak defans hattı, hücum yaparken ayakları titricek rakiplerin..

Bu adamların hırsı agresifliği çok şey katıcak bize.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı halvetifarazi

Bir Bakima Haklısın abi

Hem annesini kaybetti , Hemde Eşinden boşandı

Arka arkaya yasadigi bu olaylar onda ağır bir tramwa yaratmis olabilir :ok:
:claps:

Boyko ve Ersan off offf alev alev yanıcak defans hattı, hücum yaparken ayakları titricek rakiplerin..

Bu adamların hırsı agresifliği çok şey katıcak bize.
Boyko Boy ve Cok güçlü bir fizige sahip , Bu fizigi nedeniyle bazen toplara cok sert ve dengesiz cikabiliyor bu nedenle Zaman zaman penalti yaptırabilir ama bir de su yani var Penaltilarda iyi bir kaleci , hatasini telafi edip penaltıyi cikarma sansi %70 :D

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Boyko Boy ve Cok güçlü bir fizige sahip , Bu fizigi nedeniyle bazen toplara cok sert ve dengesiz cikabiliyor bu nedenle Zaman zaman penalti yaptırabilir ama bir de su yani var Penaltilarda iyi bir kaleci , hatasini telafi edip penaltıyi cikarma sansi %70 :D

Ya penaltıyıda yesin bişey olmaz :D

Biz normal kalecilik vasıfları istiyoruz, Boyko bi Sirigu falan değil ama yinede standartın üstünde kaliteli bi kaleci
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Melekcik

:biggrinking:

Ben bir seyi cok istersem oluyor genelde abi..

Istemek , Inanmak Basarmanin yarısıdır.
Ronaldo ya da bir el atsan @Yunus Emre Dökmeci  :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Gürcan

17 m euro kabul edilebilir fakat kiralik olarak kalmasi ve sonraki satistan pay ile. Ligimiz kalitesiyle alakali degil bence kendini kanitlamayan tr oyuncusu ve kulturunden kaynaklaniyor.ligin kalitesine bakacam olursak shaktar alex texeria yi 25 m paund a liverpoola satacak.

Tore satilabilir ancak zorla degil kendi istgi varsa ve 6 ay elinden geleni takima verecekse 6 ay kiralik bizde kalip gidebilir.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Beşiktaş tolga zengine jübilesini ts maçı ile yapacak bence büyük çok büyük bi jest

Çevrimdışı AmaralGürses

Beşiktaş tolga zengine jübilesini ts maçı ile yapacak bence büyük çok büyük bi jest

İNŞALLAH !   :pray: :pray: :pray:

Allah bizi tolga'ya düşürmesin

Çevrimdışı Deniz

Ağzından bal damlıyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ağzından bal damlıyor
Ne zaman geliyorsun kardeşim bu tarafa bi maça gidelim:)

Çevrimiçi Samet Ç

Allah korusun Boyko elimizde patlarsa Yunus Emre'nin gireceği ruh halini çok merak ediyorum.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Allah korusun Boyko elimizde patlarsa Yunus Emre'nin gireceği ruh halini çok merak ediyorum.
Boyko patlamaz kardesim 7+1 sene oynar.

Çevrimiçi Samet Ç

Boyko patlamaz kardesim 7+1 sene oynar.

Ben patlayacağını düşünüyorum ama inşallah dediğin gibi olur.

Bu ara transfer döneminde tek beğendiğim transfer Aras onu da İspanya'ya kiralayacaklar zaten.

Çevrimdışı ers_an

İNŞALLAH !   :pray: :pray: :pray:

Allah bizi tolga'ya düşürmesin

Boyle dua mi olur Allah askina. Biraz sakin. Yeminle bazen ergen forumlarina donuyor. Genel konusuyorum. Sahsi algilanmasin. Stadyum forumundaki betonu koltugu daha efendi geliyor gozume. Lutfen. Besiktasli kibirli olamaz hor goremez. Bu renklerin isi. Acin sosyal medyayi Aras daha gelmeden ettiklerine bakin. Gurbette yasayanlar sizler orada burada Aras in yasadiklarini yasamaya o yaftalar ile size bakilmasina nasil uzuyorsaniz, Tolga ya da armasina saygi duyun. Aras ta ayni sekilde. Yazdiklarim beni baglasa da en az benim gibi vicdan sahibiyseniz yapmayin. Sosyal medyaya da inat Alen sahaya uclu cektir kartala diye bagiranlar. Unutmayin insaniz ve insanligimizdan, Besiktasliligimizdan utanacak davranis ve dusuncelere engel olun. Bunu 38 yasinda yakinda ikinci cocugu da bir Kartal babasi olacak olan ben soyluyorum. Ilk oglunun adi Kartal olan Ben.

Saygilar.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Ersoy

Boyle dua mi olur Allah askina. Biraz sakin. Yeminle bazen ergen forumlarina donuyor. Genel konusuyorum. Sahsi algilanmasin. Stadyum forumundaki betonu koltugu daha efendi geliyor gozume. Lutfen. Besiktasli kibirli olamaz hor goremez. Bu renklerin isi. Acin sosyal medyayi Aras daha gelmeden ettiklerine bakin. Gurbette yasayanlar sizler orada burada Aras in yasadiklarini yasamaya o yaftalar ile size bakilmasina nasil uzuyorsaniz, Tolga ya da armasina saygi duyun. Aras ta ayni sekilde. Yazdiklarim beni baglasa da en az benim gibi vicdan sahibiyseniz yapmayin. Sosyal medyaya da inat Alen sahaya uclu cektir kartala diye bagiranlar. Unutmayin insaniz ve insanligimizdan, Besiktasliligimizdan utanacak davranis ve dusuncelere engel olun. Bunu 38 yasinda yakinda ikinci cocugu da bir Kartal babasi olacak olan ben soyluyorum. Ilk oglunun adi Kartal olan Ben.

Saygilar.

O da bize saygı duyup takımdan ayrılsa daha güzel olur. 2 senemizi UEFA da hiç etti ligde ki hatalarından bahsetmiyorum bile.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ers_an

O da bize saygı duyup takımdan ayrılsa daha güzel olur. 2 senemizi UEFA da hiç etti ligde ki hatalarından bahsetmiyorum bile.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki senin dedigin gibi olsun arkadasim. Yazimdaki cikarim bu olmasa da. Eyvallah.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Kalyoncu

Saygilar.

Allah analı babalı büyütsün öncelikle. Aras konusunda biz Beşiktaş olarak arka çıkalım ona yeter.kim ne derse desin futbolcumuzun arkasında olalım siyasetle futbolu karıştırmayalım. Tolga konusuna gelecek olursak bize yaşattığı duyguların tarifi yok ve insanların tepkileride gayet normal küfretmedikçe saygısızlık yapmadığı sürece en ağır eleştirileri hakediyo bencede bir daha kalede görmek istemiyorum ama benim nedenim kötü kaleciliğinden felan değil enerjimi alıyo o surat ifadesi bence heyecanı bitmiş bu işi severek yapmadığı çok belli

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Enes T.

Yav bizim hocanın bu boykonun yanında ne işi var ya

Çevrimdışı ers_an

Allah analı babalı büyütsün öncelikle. Aras konusunda biz Beşiktaş olarak arka çıkalım ona yeter.kim ne derse desin futbolcumuzun arkasında olalım siyasetle futbolu karıştırmayalım. Tolga konusuna gelecek olursak bize yaşattığı duyguların tarifi yok ve insanların tepkileride gayet normal küfretmedikçe saygısızlık yapmadığı sürece en ağır eleştirileri hakediyo bencede bir daha kalede görmek istemiyorum ama benim nedenim kötü kaleciliğinden felan değil enerjimi alıyo o surat ifadesi bence heyecanı bitmiş bu işi severek yapmadığı çok belli

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah razi olsun. Sagol kardesim. Kisiseldir nedenlere saygi duyarim. Ben de kaleciligine bir futbol erbabi hicbir zaman olmadim ve olmayacaksamda mental anlamda iyi olmadigini goruyorum. Aska olan sevgiye set cekilmesi en cok beni uzer en az sizin kadar ama sorun bence Turkiyede bize sabirsiz olmayi ogretmeye calisan zihniyette. Ben bu yasima kadar gordugum sampiyonluklar kadar kayiplar da gordum. Nacizane. Ama bu yasima gelding benim takimima gelen her kimse onu kendimden bildim. O kadar ote bendeki duygular. Ama demem o ki ben tabii ki sampiyonluklar isterim ama bendeki mana madde olan o sampiyonluklarin cok uzerinde. O yuzden kimler geldi kimleri gordu bu gozler. Bakin Feda Dan nerelerdeyiz. Sukur ki. Bak renkli jinjon ve ts nin haline. Sabrederek geldik. Bundan sonrasi Vodafone arena da dusler tiyatrosu 2 sahnelenecek. Nacizane ;) eyvallah.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı GörkemGörkem

Çevrimdışı Deniz

Ne zaman geliyorsun kardeşim bu tarafa bi maça gidelim:)

Valla uzun bir sure daha gelemeyecem maalesef.hatta uzaklara gidiyorum yine :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba