2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12906990 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı EMİR EMRE

Takımın gurbetçi aşısı tuttu, takımda bir çok Avrupa'da yetişmiş oyuncumuz var. Oğuzhan gibi Aras'ın da Hollanda altyapısı var. Hollanda ligi her ne kadar bana zerre tad vermese de iyi ofans oyuncusu yetiştiriyor. İzlemedim bu güne kadar ama fikrine güvendiğim arkadaşlarımız bu kadar olumlu bahsettiyse ben de olumlu bakıyorum kendisine. Ermeni vatandaşı olması konusunun gündeme gelmesi de insanlık ayıbıdır.

Çevrimdışı onurt

Erdal başkan 2 gündür evde yemek yemiyor :)

Aras tabağı süpürmüş, Türk yemeklerini özlemiş. Yarasın :)
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı EMİR EMRE

Aras tabağı süpürmüş, Türk yemeklerini özlemiş. Yarasın :)

Başkanın gözleri de hep kapalı çıkıyor ha   :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Douglas Silva diyolar , Carvahal diyolar , Arbeloa diyolar neler oluyor oyle :o_o:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mellfred

Telden alıntı yapamıyorum. Zivkovic nickli arkadaşa hitaben: Gokhan töre ne yapmış bu zamana kadar ?

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Gökhan Töre için daha erken bence.. Bu adam önce bi yeni stada çıksın, ŞL görsün ondan sonra bak ne paralar konuşulur. İngilizler çok para verir Gökhan'a zaten orda bilinen biri..

Aynı şekilde bu para edeceğini düşündüğümüz tüm oyuncular için geçerli. Önce şampiyonluk. Sonra ŞL ve yeni stad faktörü. Ardından izleriz bize gelen 10 ve üzeri birçok teklifi. :eyes

Kerim Frei'ın bile 7-8 e rahat satılabileceğini düşünüyorum biraz kıpırdanabilirse..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Futbolda Altin kural Atanin ve tutanin saglam olacak

Atan & Tutan

Iste simdi oldu bu iş :tabe:

Çevrimdışı Türkay

Töre Ozi Olcay Tolgay Cenk Ersan Veli. Bu adamlar Vodafone Arena da şampiyonluk kupasını kaldırmadan gitmemeli.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Abi suna bakarmisiniz

Hep Bu eksimis , Uzgun Surat sekli , Negatif enerji adam sanki dünya ya Cile çekmeye gelmiş.

Bir insanin bir Tane Guler yuzlu resmi olmazmi ?..

Birde Boyko ya Bakiyorsun adam surekli gülüyor , Sürekli Pozitif.

Ayrıca Gökhanı Gökhan yapan biziz. Yanılmıyorsam bize gelmeden önce golü yoktu bu adamın. Şu an transfermarkt değer 15 milyon euro..

Aras'ında Gökhan gibi çok rahat ritim bulup değerleneceğine inanıyorum, Çağrı Aras hakkında bazı yorumlarda bulunmuştu önceden benimde kanım ısınmıştı, bu oyuncunun transfer edilmesi çok mutlu etti beni, umutluyum Aras'tan..

-Mustafa Kemal Atatürk

Töre Ozi Olcay Tolgay Cenk Ersan Veli. Bu adamlar Vodafone Arena da şampiyonluk kupasını kaldırmadan gitmemeli.

+1903

-Mustafa Kemal Atatürk

Gökhan Töre için daha erken bence.. Bu adam önce bi yeni stada çıksın, ŞL görsün ondan sonra bak ne paralar konuşulur. İngilizler çok para verir Gökhan'a zaten orda bilinen biri..

Aynı şekilde bu para edeceğini düşündüğümüz tüm oyuncular için geçerli. Önce şampiyonluk. Sonra ŞL ve yeni stad faktörü. Ardından izleriz bize gelen 10 ve üzeri birçok teklifi. :eyes

Kerim Frei'ın bile 7-8 e rahat satılabileceğini düşünüyorum biraz kıpırdanabilirse..
Kerime su haliyle bile 5 milyon € veren var zaten biraz daha olgunlassa futbol olarak oda Tore gibi Cag atlayacak

Ama Ingiltere ve Italyada Alicisi var veya cikar Kerimin..

Bu arada onedio'yu bilen bilir, direk Boyko için galeri hazırlamışlar çok yakışıklı vs vs diye :D

Şimdiden dikkatler üzerinde :bandit:

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı FedericoGiunti

@Yunus Emre Dökmeci kardeş sen nasıl bir adamsın. Querasmadan sonra boykoyuda söyleye söyleye getirttin. Helal sana. Ruhani güçlerin falan mı var? Varsa söyle sana bulaşmayalım :))) Bari CR7 yazmaya başlada belki 2-3 sene içinde onuda getirtirsin.
BEŞİKTAŞK

Bakalim Yeni kaptan kim olacak

Benim adayım Ersan !

Gs macinda cok iyiydi bir kaptan nasil olur herkese gosterdi

Takimda hem en eskilerden hemde en cok hak eden kisi Ersan..

Ins teknik heyet Yine Ersani kaptan yapar..

@Yunus Emre Dökmeci kardeş sen nasıl bir adamsın. Querasmadan sonra boykoyuda söyleye söyleye getirttin. Helal sana. Ruhani güçlerin falan mı var? Varsa söyle sana bulaşmayalım :))) Bari CR7 yazmaya başlada belki 2-3 sene içinde onuda getirtirsin.
:biggrinking:

Ben bir seyi cok istersem oluyor genelde abi..

Istemek , Inanmak Basarmanin yarısıdır.

Kerime su haliyle bile 5 milyon € veren var zaten biraz daha olgunlassa futbol olarak oda Tore gibi Cag atlayacak

Ama Ingiltere ve Italyada Alicisi var veya cikar Kerimin..

Kerim'de inanılmaz bi patlama gücü var resmen ok gibi fırlıyo, ama işte kafayı kaldırmıyo allaha emanet gidiyo.

Bir de şunu öğrenmeli artık mahallede top oynamıyo herkesi çalımlayıp gol atamaz!

Pas oyunlarını öğrenip uygulamaya koyması lazım yoksa yerinde sayar..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Benim adayım Ersan !

Başkada seçenek yok zaten , oğuzhan var oda belki .

Kerim'de inanılmaz bi patlama gücü var resmen ok gibi fırlıyo, ama işte kafayı kaldırmıyo allaha emanet gidiyo.

Bir de şunu öğrenmeli artık mahallede top oynamıyo herkesi çalımlayıp gol atamaz!

Pas oyunlarını öğrenip uygulamaya koyması lazım yoksa yerinde sayar..
Bu sezon Senol hocanin gelişiyle birlikte biraz kipirdanma var ama yeterli degil tabi , Daha iyi olabilir bu potansiyel fazlasiyla var..

Bilicli sezonlara gore hem daha cok sure alıyor hemde daha iyi ve daha etkili performans sergiliyor
Dahada iyi olacagini düşünüyorum..

Boyko'nun elinde çok güzel bi fırsat var.. Sambade-Şenol Hoca..

Maden gibi, değerlendirip üst seviyeye çıkması lazım, çok iyi işler yapar umarım.

Alexis'te kulübe için şimdilik tutulabilir..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bonservis ücreti verilsin Fikret Orman Şenol Güneş i bile gönderir :)

Çevrimdışı halvetifarazi

Sadece Tolga için konuşmuyorum, genel naçizene hayat tavsiyem insanların ne yaşadığını bilmeden onları "gülmüyor,mutsuz" diye eleştirmeyin. Peşin hükümlü olmayın. Herkesin hayatı sizinki gibi olmayabilir.

Abi suna bakarmisiniz

Hep Bu eksimis , Uzgun Surat sekli , Negatif enerji adam sanki dünya ya Cile çekmeye gelmiş.

Bir insanin bir Tane Guler yuzlu resmi olmazmi ?..

Birde Boyko ya Bakiyorsun adam surekli gülüyor , Sürekli Pozitif.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Benim adayım Ersan !

@Yunus Emre Dökmeci transfer geçmişimiz düşünüldüğünde, sen kaptan Ersan dedikten sonra olmama ihtimali var mı  :evillol: