2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12901395 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Sol bek lazım.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Ekşi'den bir entry;

Alıntı
aras spartak moskova'dan bize geliyor gibi yapıyor, biz transit rayo vallecano'ya kiralıyoruz. gökhan töre atletico madrid'e gidiyor ama aslında gitmiyor, altı ay daha kalıyor. alexis ruano delgado da bize geliyor, maliyeti aras'tan gelen para ile karşılanıyor, ersan gitmiyor, giderse başka bir stoper daha geliyor. yani hizmetçi uşağa, uşak aşçıya, aşçı bahçıvana, sonra hepsi bahçıvana dalıyor.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gülen Gözler 2

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

resim yok ?

İmgur'un gazabına uğradın. Sakin ol ve DNS değiştir :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Savaş

Aras'la ilgili seneye sıkıntı yaşayabiliriz.

Ben ülkemi tanıyorsam özellikle anadolu deplasmanlarında ırkçı tezahuratlar yapılacaktır.

Umarım yaşanmaz bunlar.

Başkanımız Fikret Orman, Denys Boyko İle Bir Araya Geldi
Başkanımız Fikret Orman, Denys Boyko ile Akaretler’deki kulüp binamızda bir araya geldi.
Buluşma öncesinde Başkanımız Fikret Orman ve Denys Boyko BJK TV’ye açıklamalarda bulundu...
Dün Vodafone Arena'da boyacı ustası Şahin Aydın'ın ve bugün de Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatlarından duyduğu üzüntüyü dile getiren konuşmasına başlayan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:
“Hakikaten talihsiz günler geçiriyoruz. Dün stadyumda işçi kardeşimiz bugün sevgili Mustafa Koç’u kayettik. Allah ailesine, çocuklarına, değerli büyüğümüz Rahmi Bey’e, herkese sabır versin. Türk milletinin başı sağolsun."
Başkanımız Fikret Orman, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak şöyle konuştu:
"Adım adım planladığımz şekilde devam edeceğiz. Biz bir ekibiz. Organizasyonu hep beraber sağlıyoruz. Transferleri tek başıma yönetmiyorum. Yönetim kurulundaki takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi bey, Dış İlişkilerde Erdal Torunoğulları bey ve İletişimle ilgili Metin Albayrak beyler çok güzel bir çalışma ortamı oluşturdular.
Uzun süre bize hizmet edecek bir oyuncu. Çok dürüst, çok karakterli bir çocuk. Beşiktaşımıza çok uygun bir oyuncu. Beşiktaşımıza gelmek istediğini hissettik. İnşallah taraftarlarımızı, hepimizi yeni stadımızda şampiyonluklarla mutlu eder.”
Denys Boyko ise şunları söyledi:
“Her şey mükkemmel.Ben kendimi her şeyimle futbola veriyorum. Beşiktaş seyircisi de bana destek verdi. Ben futbolla yaşayan bir insanım. Böyle bir seyirciyle daha da iyi olacağıma eminim.
Her şeyden önce Başkanımıza minnetarlığımı belirtmek istiyorum. Beni izlediğini ve takip ettiğini biliyorum. Erdal Bey’e de teşekkür etmek istiyorum.
Bir futbolcunun kariyerinde en önemli nokta uluslararası müsabakalara katılmaktır. Bundan sonra inanıyorum ki Beşiktaş ile oynayacağım uluslararası müsabakalarda da kendimi göstereceğim.
ose Sosa’yı tanıyorum. Birbirimizle karşı karşıya geldik. Onun için süper bir futbolcu diyebilirim. Andreas Beck’in Rusça konuştuğunu biliyorum. O bana Türkiye’yi tanıtmak ve buraya daha kolay alışmak konusunda yardımcı olacaktır.
Burada uzun yıllar yaşayacağımı umut ediyorum. Türkçe’yi anlamak ve konuşmak istiyorum.”

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başkanımız Fikret Orman, Denys Boyko İle Bir Araya Geldi
Başkanımız Fikret Orman, Denys Boyko ile Akaretler’deki kulüp binamızda bir araya geldi.
Buluşma öncesinde Başkanımız Fikret Orman ve Denys Boyko BJK TV’ye açıklamalarda bulundu...
Dün Vodafone Arena'da boyacı ustası Şahin Aydın'ın ve bugün de Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatlarından duyduğu üzüntüyü dile getiren konuşmasına başlayan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:
“Hakikaten talihsiz günler geçiriyoruz. Dün stadyumda işçi kardeşimiz bugün sevgili Mustafa Koç’u kayettik. Allah ailesine, çocuklarına, değerli büyüğümüz Rahmi Bey’e, herkese sabır versin. Türk milletinin başı sağolsun."
Başkanımız Fikret Orman, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak şöyle konuştu:
"Adım adım planladığımz şekilde devam edeceğiz. Biz bir ekibiz. Organizasyonu hep beraber sağlıyoruz. Transferleri tek başıma yönetmiyorum. Yönetim kurulundaki takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi bey, Dış İlişkilerde Erdal Torunoğulları bey ve İletişimle ilgili Metin Albayrak beyler çok güzel bir çalışma ortamı oluşturdular.
Uzun süre bize hizmet edecek bir oyuncu. Çok dürüst, çok karakterli bir çocuk. Beşiktaşımıza çok uygun bir oyuncu. Beşiktaşımıza gelmek istediğini hissettik. İnşallah taraftarlarımızı, hepimizi yeni stadımızda şampiyonluklarla mutlu eder.”
Denys Boyko ise şunları söyledi:
“Her şey mükkemmel.Ben kendimi her şeyimle futbola veriyorum. Beşiktaş seyircisi de bana destek verdi. Ben futbolla yaşayan bir insanım. Böyle bir seyirciyle daha da iyi olacağıma eminim.
Her şeyden önce Başkanımıza minnetarlığımı belirtmek istiyorum. Beni izlediğini ve takip ettiğini biliyorum. Erdal Bey’e de teşekkür etmek istiyorum.
Bir futbolcunun kariyerinde en önemli nokta uluslararası müsabakalara katılmaktır. Bundan sonra inanıyorum ki Beşiktaş ile oynayacağım uluslararası müsabakalarda da kendimi göstereceğim.
ose Sosa’yı tanıyorum. Birbirimizle karşı karşıya geldik. Onun için süper bir futbolcu diyebilirim. Andreas Beck’in Rusça konuştuğunu biliyorum. O bana Türkiye’yi tanıtmak ve buraya daha kolay alışmak konusunda yardımcı olacaktır.
Burada uzun yıllar yaşayacağımı umut ediyorum. Türkçe’yi anlamak ve konuşmak istiyorum.”

Forma da yakismis

Bu arada Boykonun Eşi Sosyal medyada fenomen olmuş :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş'ın yeni stoperi: Alexis Ruano Delgado incelemesi.

http://haber.besiktasarena.com/alexis-ruano-delgado-kimdir.html

fikret orman farkı :)

fikret orman farkı :)

Bunda Boykonun verdigi soz ve bu sozun arkasinda durmasi cok etki etti

Dnipro Boykoyu Kieve vermek istemis Boyko bize soz verdigi icin Kievi istememis adami taksitle aldik Dnipro Pesin istiyordu Parayi

Çevrimdışı Barış1903

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı AmaralGürses

3 transferimiz de çok iyi transferler. Gerçekten yönetimin eline sağlık. Üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptılar. Kadro kalitemiz net olarak ciddi anlamda arttı ve fener yerinde sayıyor. Bundan sonrası taraftara ve teknik heyete kalmış durumda, bakalım biz taraftarlar üzerimize düşeni ne kadar yapabileceğiz? Bizim transferi sorgulama hakkımız olduğu kadar yönetimin de bunu sorgulama hakkı olduğunu unutmayalım.

Çevrimdışı OrhanAker

Eline sağlık Atalay.Valencia ve Sevillanin bonservis ile yatırım yapması kayda değer.
Yavaş yavaş ısınıyorum.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Kono ve Boyko arasında ki farka bak be. Kono da arkadaşı gibi karakter olsaydı sözünü tutardı da neyse.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Erman1903

Gökhan Töre giderse şu arkadaş olmaz mıydı  :bandit:

6 Ocak 2016 da 700Bin Euro ya transfer olmuş.

http://www.transfermarkt.com.tr/reinaldo-lenis/profil/spieler/268093

[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2016, 19:27:37 Erman1903 ]

Çevrimdışı Ersoy

Eline sağlık abi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Blacking

Bu adama yeni bir mahlas bulmak lazım Dana Boyko gibi :D
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TURKahvesi

Atalay yanlış anlamazsan bu tür yazılarında daha böyle ılımlı yazmaya davet ediyorum
bazı yerlerde pek böyle hoşuma gitmeyen görüşlerin var
ama buna rağmen genel hatlarıyla güzel bir yazı olmuş devamını dilerim.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Atalay yanlış anlamazsan bu tür yazılarında daha böyle ılımlı yazmaya davet ediyorum
bazı yerlerde pek böyle hoşuma gitmeyen görüşlerin var
ama buna rağmen genel hatlarıyla güzel bir yazı olmuş devamını dilerim.

Abi gayet güzel yazmış,

@atalay eline sağlık kardeşim.

Çevrimdışı karakartalım

Ayı boğan gelmiş hoş gelmiş  :halay:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...