2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905787 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

haklısın

4senede 6milyonu gecen kaleci masrafı maaslarla rahat 15i buluyor

4senede rahat sag veya sol beke harcanan bonservis 6milyonu civarı maaslarla 15i gecer...

yani oyle aman aman bir performans yok son bir senedir toparladık...

yine plan urunu değil cogunlugu ama bu sefer esegi saglam kazıga baglıyoruz ve birazda sans yardımıyla

bu sene Hakkımız olan Sampiyonlugu alıp bu yonetimin kredisi artacaktır herkeste
he he şans.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ONUR KOLCU

haklısın

4senede rahat sag veya sol beke harcanan bonservis 6milyonu civarı maaslarla 15i gecer...

yine plan urunu değil cogunlugu ama bu sefer esegi saglam kazıga baglıyoruz ve birazda sans yardımıyla

bu sene Hakkımız olan Sampiyonlugu alıp bu yonetimin kredisi artacaktır herkeste
Rüzgar sağnak ağzı ile konuşmak sana yakışmıyor abi.

Yabancı sınırı varken tolganin yerine kim alinabilirdi ozanan ki tolga transferi için olumsuz konuşan 3 5 kişi anca çıkar..

Ayrıca transfer hataları elbet olacaktır varmı hatasız transfer yapan yönetim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

Biz bu oyuncuyu belli ki istemedik yoksa alırdık diye tahmin ediyorum.
Biz istedik de kendisi istemedi sanki :D

Çevrimdışı ozan062

Rüzgar sağnak ağzı ile konuşmak sana yakışmıyor abi.

Yabancı sınırı varken tolganin yerine kim alinabilirdi ozanan ki tolga transferi için olumsuz konuşan 3 5 kişi anca çıkar..

Ayrıca transfer hataları elbet olacaktır varmı hatasız transfer yapan yönetim.

yokbe onun agzını ben napayım

yahu nasıl bir adamsınız dun bitti diye transferler uctunuz yahu ne dengesizsiniz siz sen değil cogunluk boyle

bu kadar adam aldılar hepsi gec geldi ama kimse bu konuda kelime yapmıyor neymiş ucuza almısız diye habire dırdır yapıyor

iyide gec geldiler??? neden yani biraz daha derli toplu yorum gormuyorum hep asırıyı ucu yasıyorlar bende o zaman

eksikleri tek tek soylerim siz 3 gun once evet haklısın derdiniz simdi sen ne diyon layn dersiniz

işte bu olmamalı bu dengesizlik size cok pahalıya patlar sene sonu basarısızlıkta gorurum sizi...

ben zaten kotulemiyorum ama algınız ona calısıyor sanki yonetimi yerden yere vuruyorum hayır öyle birsey niye yapayım

takım lider ben psikopatmıyım
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2016, 16:37:01 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yokbe onun agzını ben napayım

yahu nasıl bir adamsınız dun bitti diye transferler uctunuz yahu ne dengesizsiniz siz sen değil cogunluk boyle

bu kadar adam aldılar hepsi gec geldi ama kimse bu konuda kelime yapmıyor neymiş ucuza almısız diye habire dırdır yapıyor

iyide gec geldiler??? neden yani biraz daha derli toplu yorum gormuyorum hep asırıyı ucu yasıyorlar bende o zaman

eksikleri tek tek soylerim siz 3 gun once evet haklısın derdiniz simdi sen ne diyon layn dersiniz

işte bu olmamalı bu dengesizlik size cok pahalıya patlar sene sonu basarısızlıkta gorurum sizi...
Gec oldu ama temiz oldu :)

Eminim şartlar daha elverişli olsa basarsin parayı ilk gün aciklarsin.

Çevrimdışı ozan062

Gec oldu ama temiz oldu :)

Eminim şartlar daha elverişli olsa basarsin parayı ilk gün aciklarsin.

o hiç bir zaman olmaz belki devlet kaparsa borcumuzu yaparız ama onunda kotu oldugunu ogrettiler simdi

olmaz yani o işler:) 10 ile 16sında biter dediler 20sinde bitti mesela soylediklerine en yakın en tutarlı acıklama bu oldu mesela bahseden varmı yok...

neymiş ucuza almısız yahu 3.3 nesi ucuz ,, ama diğer gelenler için bence miktarlar müthis... maaslarda oyle ama bunu boyle anlatmıyorlarki

neymiş bonservis odemezmisiz,,, en cins oldugum seyler cnk bunlar farklı yerlere cekilebilecek ince cizgiler bir yerde patlarsak hemen malzeme veririz gereksiz

feda dedik herifler 7/24 bunu kullanıyorlar... gomez 1000 eyro  dediler gorucez nisanda bakalım oylemiymiş,, tersi olursa ordanda bi malzeme veririz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

o hiç bir zaman olmaz belki devlet kaparsa borcumuzu yaparız ama onunda kotu oldugunu ogrettiler simdi

olmaz yani o işler:) 10 ile 16sında biter dediler 20sinde bitti mesela soylediklerine en yakın en tutarlı acıklama bu oldu mesela bahseden varmı yok...

neymiş ucuza almısız yahu 3.3 nesi ucuz ,, ama diğer gelenler için bence miktarlar müthis... maaslarda oyle ama bunu boyle anlatmıyorlarki

neymiş bonservis odemezmisiz,,, en cins oldugum seyler cnk bunlar farklı yerlere cekilebilecek ince cizgiler bir yerde patlarsak hemen malzeme veririz gereksiz

feda dedik herifler 7/24 bunu kullanıyorlar... gomez 1000 eyro  dediler gorucez nisanda bakalım oylemiymiş,, tersi olursa ordanda bi malzeme veririz
Geçen sezon avrupa liginde final yapmış ve son3  sezondur kariyerinde yükselme kat etmis ve gelişime hala açık olan bi kaleci için 3.3 fazla degil az da degil benim için2 .5 e bitse çok dhaa iyi olurdu.

Çevrimdışı ozan062

devamı gelecek galiba hoppa sasırdım acıkcası beklemiyordum , demekki bek işini ciddiye aldılar tosici dun gorduler korktular

Geçen sezon avrupa liginde final yapmış ve son3  sezondur kariyerinde yükselme kat etmis ve gelişime hala açık olan bi kaleci için 3.3 fazla degil az da degil benim için2 .5 e bitse çok dhaa iyi olurdu.

simdi adam buraya gelene kadar tonlarca yorum okudum begenmeyen ve eleştiren cok oldugu için ben mesafe koydum

geldi herkes bir anda işte uefada listedeydi suydu buyduları sıralıyor tamam iyi hoşda o listede surekli var olmak gerekli ama arkadas ilkkez burada yer aldı ve iyi paraya klubune para kazandırdı

muhtemelende kalıcı olacaktır ,, misal rusca ve azıcıkta ingilizce bilmesi sebebiyle biraz uyum sureci uzucaktır ozellikle senol hocayı merak ediyorum muhtemelen bu etmenlerden

biz bu transferi cok uzattık diğer alternatiflere kaydık ama bundan bahseden varmı yok...
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2016, 17:06:55 ozan062 ]

Çevrimdışı TURKahvesi

devamı gelecek galiba hoppa sasırdım acıkcası beklemiyordum
Ozan sen kongre üyesimisin?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ozan sen kongre üyesimisin?

-değilim nolacak?

+o zaman o kurufasülleden YİYEMEN.

:kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mavi Tuna

Yahşihanlıymış  :biggrinking: :biggrinking: :eyes
Keskin'liymiş. Kemanı da iyi çalarmış. Neşet Ertaş, Ekrem Çelebi hastasıymış. :D On numara da Atım Arap oynarmış.

Tapatalk ile Note 3 N9005 LTE cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

-değilim nolacak?

+o zaman o kurufasülleden YİYEMEN.

:kop:

:kop: :kop:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Keskin'liymiş. Kemanı da iyi çalarmış. Neşet Ertaş, Ekrem Çelebi hastasıymış. :D On numara da Atım Arap oynarmış.

Tapatalk ile Note 3 N9005 LTE cihazımdan gönderildi

Köçek Erdal'la da karşılıklı çok iyi oynarmış :evillol: Amma toprak varmış forumda be :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

haklısın

Engelli listeme senide ekliyorum , sanki kulup icinde calisip tum transferlerin detayindan haberin varmis gibi kesin yargilar ile konusman bana ters. Renkli medyanin olusturmak istedigi besiktas taraftari sensin. Masa basi haberlerini gercek gibi kabullenmissin. Neyse iyi aksamlar

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Flaş! Beşiktaş Medya Sorumlusu Coşkun Gülbahar ile yollar ayrıldı! Haber doğru ise en güzel transfer hamlesi.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Erhan

Bonservis ücretiyle alakalı çok taviz verdim. Beşiktaş’a gelmek istediğini hissettik ve tavizler içinde transfer ettik.

Başkan ya daha pazarlık yapardım demiş :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Flaş! Beşiktaş Medya Sorumlusu Coşkun Gülbahar ile yollar ayrıldı! Haber doğru ise en güzel transfer hamlesi.

Wolky'ye dayanamamışlar mı :kop:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Wolky'ye dayanamamışlar mı :kop:

galiba kardeşim :))

Kulübümüze 3,5 yıl emek veren Beşiktaş Medya Sorumlusu Coşkun Gülbahar ile yollarımız ayrılmış bulunmaktadır.

Bu dönemde özveri ve liyakatla kulübümüze hizmet eden Coşkun Gülbahar'a teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında kendisine başarılar dileriz.

Beşiktaş JK
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı OrhanAker

Bonservis ücretiyle alakalı çok taviz verdim. Beşiktaş’a gelmek istediğini hissettik ve tavizler içinde transfer ettik.

Başkan ya daha pazarlık yapardım demiş :kop:

yine iyi kurtardık bu sefer :kop:
ama yaza çıkartır acısını :evillol:

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Eveeeet Gs'yi kurtarma operasyonu başlamıştır hayırlı uğurlu olsun...(haram zıkkım olsun)

http://www.fanatik.com.tr/2016/01/21/turk-futbolunun-son-caresi-devlet-kapisi-642351

Bu konu beni çok sinirlendiriyor. Adamlar küme düşmemeye oynarken, stat yapacak paraları yokken devlet stat hediye etti. Üstüne BJK-FB şike davasıyla kaosa sürüklenip bunların önü açıldı. Yetmedi bir de saraya çıkıp dilendiler. 4 yılda 3 şampiyonluk bile kurtaramamış olacak ki şimdi devlet borçlarını kapatacakmış. Güya uzun vadeli yapılandıracaklarmış ama vergisini ödemeyen Galatasaray onu öder mi?

Biz de FEDA dedik ama 3 senede buralara gelebildik. Bu adamlar dibi görüp kendi çabalarıyla yukarı çıkmanın zorluğunu yaşamıyorlar hiçbir zaman, devlet sağolsun.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Blacking

Adam ülkemize gelmiş en yakışıklı futbolcu nazar değmesin bu arada denys(dönis diye okunuyormuş) bizden ona yeni lakap bulmamızı istiyor. King kong lakabını meşhur youtube videosunu ekleyen eleman takmış :)

Denys Boyko: "Taraftarın sosyal medya paylaşımlarını gördüm. En çok güldüğüm ise "uçak düşse kurtarır" tweeti."  :biggrinking: :lol: :evillol:
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı TALAT

baskana dvre arasi baska transfer olacak mi soruldu. baskan kacamak basketbola yapabilrim dedi gulerek ve kacti hemen. sanirim kovaladiklari biri daha var. anlasailirlerse bir transfer daha bekliyorum ben.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı 38life

Başkan neden "devre arası transfer dönemini kapattık diyebilir misiniz?" sorusuna net bir cevap vermekten kaçındı?

Çevrimdışı Blacking

baskana dvre arasi baska transfer olacak mi soruldu. baskan kacamak basketbola yapabilrim dedi gulerek ve kacti hemen. sanirim kovaladiklari biri daha var. anlasailirlerse bir transfer daha bekliyorum ben.

Bende bir sol bek bekliyorum şu rizede ki eleman olabilir malum tosic tır gibi
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Ben iyi bir stoper bekliyorum bakalım umarım beklediğim gibi çıkar.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…