2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905963 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Bizim insanimiz Uefa dan daha iyi biliyor bosver..

Ukraynali gazeteciler Farkli tekliflerde vardi Boyko Besiktasi tercih etti diyor

Menajeri Kiev Hocasi son ana kadar haber bekledi ama Boyko Besiktasa soz verdigi icin telefonlara cikmadi diyor..

Ne kadar doğru tercih oldugunu sahada göreceğiz

Adamin istatistikleri ortada ..

Defans yapiyor denen Dnipro Uefada en fazla pozisyon veren takim ve Boyko Uefa kupasinda en fazla Top kurtaran kaleci....

Adam çok iyi yav kurtarışları falan UEFA'da az kuponumuzu yakmadı zaten. :evillol: Çok maç kurtardı.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ocak 2016, 15:29:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Geceden beri izlemeye çalıştım son maçlarını bulduğum Alexis'in biraz haksızlık etmişim.

Valencia döneminde çok iyi bir oyuncuydu tabi o dönemden sonra geçen sene Bilbao maçına denk gelince baya bir ağır gelmişti bana ama sakatlık dönüşüymüş şimdi farkettim.

Bu sene maçlarında toparlamış gibi duruyor hızını eskisi kadar olmasa da kazanmış gerçekten umutlandım biraz Ersan giderse yerini doldurabilecek gibi bir izlenim bıraktı izlediğim 4 maçta.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Geceden beri izlemeye çalıştım son maçlarını bulduğum Alexis'in biraz haksızlık etmişim.

Valencia döneminde çok iyi bir oyuncuydu tabi o dönemden sonra geçen sene Bilbao maçına denk gelince baya bir ağır gelmişti bana ama sakatlık dönüşüymüş şimdi farkettim.

Bu sene maçlarında toparlamış gibi duruyor hızını eskisi kadar olmasa da kazanmış gerçekten umutlandım biraz Ersan giderse yerini doldurabilecek gibi bir izlenim bıraktı izlediğim 4 maçta.

Ersan-Rhodolfo ikilisinden birini kesip 11'de yer bulabilir mi ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ocak 2016, 15:33:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Ersan-Rhodolfo ikilisinden birini kesip 11'de yer bulabilir mi ?

4 maç izledim sadece özellikle Villareal'e karşı baya göz doldurdu benim açımdan. Ben en çok hızına dikkat etmeye çalıştım çünkü geçen sen çok ağır gelmişti bana biraz toparlamış.

Ersan'dan biraz yavaş Rhodolfo'dan biraz hızlı ikisinin ortası gibi duruyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

4 maç izledim sadece özellikle Villareal'e karşı baya göz doldurdu benim açımdan. Ben en çok hızına dikkat etmeye çalıştım çünkü geçen sen çok ağır gelmişti bana biraz toparlamış.

Ersan'dan biraz yavaş Rhodolfo'dan biraz hızlı ikisinin ortası gibi duruyor.

Artık zaman gösterecek.Beşiktaş'ta başarılı olan bir İspanyol var mıydı abi biliyor musun ? Merak ettim de.Genelde Almanlar bizim takımda hep başarılı olmuşlar ama aklıma İspanyol gelmiyor.Belki bu ilk olur. :icool:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ocak 2016, 15:36:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Artık zaman gösterecek.Beşiktaş'ta başarılı olan bir İspanyol var mıydı abi biliyor musun ? Merak ettim de.Genelde Almanlar bizim takımda hep başarılı olmuşlar ama aklıma İspanyol gelmiyor.Belki bu ilk olur. :icool:

Yok :D

Ama bu adamın tarzı pek İspanyol değildir. Agresif, vücüdu ve fiziğiyle oynayan bir oyuncu. Zaten sağ bekti Valencia'da stopere döndü sıkıştığımızda sağ beke atabiliriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Papy, 400 bin euro'ya Werder Bremen'e kiralanmış. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ocak 2016, 15:40:09
  • Beşiktaş / Bodrum

Biz bu oyuncuyu belli ki istemedik yoksa alırdık diye tahmin ediyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Biz bu oyuncuyu belli ki istemedik yoksa alırdık diye tahmin ediyorum.
İstememişiz öyle gözüküyor da niye istmedik onu merak ediyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adam çok iyi yav kurtarışları falan UEFA'da az kuponumuzu yakmadı zaten. :evillol: Çok maç kurtardı.
Son Higuen Bukucu :evillol:

2 Napoli macinda sadece Higuenin %100 luk 5-6 poziyonunu cikardi

Sevilla macinda yakin mesafeden cikardigi kafa vurusu Avrupa da Yilin kurtarisi seçilmiş

Bu Gözler , Mc greogor , Runje , Cenk , Rustu , Myre , Shorumnu ve Tolgayi izledi..

Boyko bunlarin yaninda NEUER dir cok Net :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Biz kesin pazarlığa 150 200 eurodan falan girmişizdir  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TALAT

Yahşihanlıymış  :biggrinking: :biggrinking: :eyes

yunus emre yazdiriyomus koluna, transferinde yaptigi katkilardan dolayi
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

4 Kasim 1967 de Bonservisli ve pahali transferlere tepki olarak Doğdu :busted_cop:

haklısın

4senede 6milyonu gecen kaleci masrafı maaslarla rahat 15i buluyor

4senede rahat sag veya sol beke harcanan bonservis 6milyonu civarı maaslarla 15i gecer...

yani oyle aman aman bir performans yok son bir senedir toparladık...

yine plan urunu değil cogunlugu ama bu sefer esegi saglam kazıga baglıyoruz ve birazda sans yardımıyla

bu sene Hakkımız olan Sampiyonlugu alıp bu yonetimin kredisi artacaktır herkeste

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tuncaboylu

haklısın

4senede 6milyonu gecen kaleci masrafı maaslarla rahat 15i buluyor

4senede rahat sag veya sol beke harcanan bonservis 6milyonu civarı maaslarla 15i gecer...

yani oyle aman aman bir performans yok son bir senedir toparladık...

yine plan urunu değil cogunlugu ama bu sefer esegi saglam kazıga baglıyoruz ve birazda sans yardımıyla

bu sene Hakkımız olan Sampiyonlugu alıp bu yonetimin kredisi artacaktır herkeste

Beşiktaş gibi bir takım 4 senede kaleciye ve beklere kaç milyon euro harcasaydı aman aman bir performans olacaktı?

Çevrimdışı TALAT

mustafa koc vefat etmis. allah rahmet eylesin, gunahlarini affetsin.
simdi gelelim bundan sonra olacaklara.
yeni ykbaskani muhtemelen bjk li omer koc olacak. ali de bundan sonra fenerbahceye baskan falan olamaz, aile izin vermez.ne yapip edip omerle iliskileri bastan siki tutup fbye yapilan yrdimlari bize cekmeye calismaliyiz

Çevrimdışı ahmetx

Boyko ,Delgado ve Aras hayırlı olsun
@Deniz Alexis diyelim lütfen aklıma diğeri geliyor.  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Boyko neden yok antrenmanda bilen var mı?

Edit: Hahahaha ulan soruya bak adam daha imza atmadı :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

mustafa koc vefat etmis. allah rahmet eylesin, gunahlarini affetsin.
simdi gelelim bundan sonra olacaklara.
yeni ykbaskani muhtemelen bjk li omer koc olacak. ali de bundan sonra fenerbahceye baskan falan olamaz, aile izin vermez.ne yapip edip omerle iliskileri bastan siki tutup fbye yapilan yrdimlari bize cekmeye calismaliyiz

http://i.sozcu.com.tr/wp-content/uploads/2016/01/21/omer-koc.jpg

kravatı siyah-beyaz mı :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozan062

Çevrimdışı ozan062

süpriz bir bek gelebilir ayın sonunda netleşir demişlerdi sanırım o

http://www.transfermarkt.com.tr/alvaro-arbeloa/profil/spieler/28260

bu arkadas oluyor

Çevrimdışı serdart

Son 3 sezonun transfer bilançosu.

GS: -75,15 milyon € - Zarar
Fener: -71,43 milyon € - Zarar
Beşiktaş: -21,83 milyon € - Zarar

http://www.transfermarkt.com.tr/transfers/einnahmenausgaben/statistik/plus/0?ids=a&sa=&saison_id=2012&saison_id_bis=2015&land_id=174&nat=&pos=&w_s=

Bu sezonun transfer bilançosu.

Fener: -22,18 milyon € - Zarar
GS: 2,26 milyon € - Kâr
Beşiktaş: 7,05 milyon € - Kâr

Burada bursanın baya iyi satışı oldu fenere. 15,92 milyon € kâr yapmışlar.

http://www.transfermarkt.com.tr/transfers/einnahmenausgaben/statistik/plus/0?ids=a&sa=&saison_id=2015&saison_id_bis=2015&land_id=174&nat=&pos=&w_s=

Çevrimdışı TALAT

http://i.sozcu.com.tr/wp-content/uploads/2016/01/21/omer-koc.jpg

kravatı siyah-beyaz mı :D

abi goz yanilsamasi mi var acaba die bakip duruyorum. siyah beyaz gibi duruyor. yada laci bej

Çevrimdışı ONUR KOLCU

süpriz bir bek gelebilir ayın sonunda netleşir demişlerdi sanırım o

http://www.transfermarkt.com.tr/alvaro-arbeloa/profil/spieler/28260

bu arkadas oluyor
Keske layun u alsalar sol bek olarak.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gökhan Töre takımın maskotu tam anlamıyla. Adamın uzak durduğu oyuncu yok herkes seviyor galiba :)