2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912673 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Rayo vallacanonun gücü yetmemiş almaya. Fikret ORMAN robin hood gibi adam vesselam zenginden alıp fakire veriyor.. :):)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yakup

alexis delgado son 4 maçta kadroda değilmiş. takım kaptanı son 4 resmi maçta neden kadroda olmaz ? sakat falan mı yoksa anlaşmalar yapıldı da başkan mı istemedi ?
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı tangaz

3 transfer içerisinde en iyisi Aras o da 2. yarı bizde değil,Törenin yerine alındığı çok açık Sosa nın alternatifi değil çünkü.Boyko ve Alexis transferleri ya tutacak ya da çöp olacaklar gibime geliyor. Tam bir kumar oynadık ikisinde de ama ikisinin de hırslarından dolayı çabuk uyum sağlıyacaklarını düşünüyorum.Allah utandırmasın diyelim. Ayrıca genç tayfada ırkçılık damarının yükselişte olduğunu görüyorum dünya bu düşünceyi terkedeli 70 sene olmuş , bizim önceliğimiz insanlık olsun ırk değil. :ok:

:claps: :claps: :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı serdart

Sene sonu Edin Džeko ile görüşülse keşke benim bildiğim kontratı bitiyor haziranda. boş kalacak. daha 3 sene iş yapar. bi sene parlatıp (+ şampiyonlar liginde işimize çok yarayacak) sonra istersek satarız.

Çevrimdışı Çağatay

bunun kuzeni vardı Linda Evangelista bende onu seviyordum  :D

Anası yaşındaymış  :o_o:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

3 Transferimizin kuluplerinin bizden isedikleri bonservis ücretleri ve Alinan Fiyatlari :

Deny Boyko : Dnipro 8 milyon € istedi , 3.3 milyon € Alindi hemde 3 Taksitle

Aras ozbiliz : S.moskova 5 milyon € İstedi , 1.5 milyon € ya alindi

Alexis Delgado : Getafe 3 milyon € istedi , 1.1 milyon € ya alindi :busted_cop: :busted_cop:

Fikret Orman Stayle :ishock: :ishock:
Buyuksun Baskan
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Sene sonu Edin Džeko ile görüşülse keşke benim bildiğim kontratı bitiyor haziranda. boş kalacak. daha 3 sene iş yapar. bi sene parlatıp (+ şampiyonlar liginde işimize çok yarayacak) sonra istersek satarız.

11M satın alma opsiyonu var
Roma vermemezlik yapmaz sanmıyorum

Çevrimdışı Erman1903

@Erman1903 , eline - emeğine sağlık kardeş  :ok:

Eyvallah hocam :) Sanırım scouting bölümüne paylaşsam daha iyi olurdu. Pek tenha oralar.

Çevrimdışı AmaralGürses

3 transfer içerisinde en iyisi Aras o da 2. yarı bizde değil,Törenin yerine alındığı çok açık Sosa nın alternatifi değil çünkü.Boyko ve Alexis transferleri ya tutacak ya da çöp olacaklar gibime geliyor. Tam bir kumar oynadık ikisinde de ama ikisinin de hırslarından dolayı çabuk uyum sağlıyacaklarını düşünüyorum.Allah utandırmasın diyelim. Ayrıca genç tayfada ırkçılık damarının yükselişte olduğunu görüyorum dünya bu düşünceyi terkedeli 70 sene olmuş , bizim önceliğimiz insanlık olsun ırk değil. :ok:

Abi ne kadar ırkçılık çağrışımı yapan üye varsa üyelikleri derhal silinsin. Tolga'nın elinden kaçırdığı toplar için hakaret edenler bu cezayı alıyorsa insanlık suçu işleyenler de en az aynı cezayı almalı.

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı tangaz

Anası yaşındaymış  :o_o:

empati yap lütfen, farkındaysan di'li geçmiş zaman cümlesi kurdum. ben 20 yaşında bir üniversite öğrencisi iken hatun 30 yaşında idi ve victoria'nın meleği idi  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Alper1903

Alexis Delgado bunları yaparsa işimiz var

https://twitter.com/fanatikcomtr/status/689823495597989889

Tam çirkef topçu. Bu kontenjanda adamımız yoktu iyi oldu bi bakıma  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı 38life

Delgado yu beğemeyenlerin bir zamanlar Atibayı beğenmeyenlerin durumuna düşeceğini düşünüyorum

Forma bulursa düşeriz inşallah...

Çevrimdışı Deniz

Arasin kiralanmasina karsiyim ,ligde isimize yarayacaktir eksikligini hissedecegimiz bir oyuncu olacak.kadro derinligi bu kadar fazla olan bir rakibe karsi sampiyonluk mucadelesi verirken neden kadro derinligi sansimizi kendimiz elimizden aliyoruz?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

empati yap lütfen, farkındaysan di'li geçmiş zaman cümlesi kurdum. ben 20 yaşında bir üniversite öğrencisi iken hatun 30 yaşında idi ve victoria'nın meleği idi  :icool:

Victoria nın meleğiyse bacımızdır :D

Çevrimdışı Mavi Tuna

Takım adına güzel şeylerin olduğunu görmek insanı mutlu ediyor. Özlediğim ve istediğim Beşiktaş hareketi bunlar. Fikret Başkan bu çizgide devam ettikçe birkaç yıla büyük bir farklılık yaşarız. Adam bildiğin bu işin piri oldu birkaç yılda. Durma başkan böyle devam. Tabi bir başkan değil diğer yöneticilerimiz de iyi işler çıkarıyor. Bu pozitif hava yakalamışken özlem duyduğumuz başarılar ile taçlandırırız inşallah. Beşiktaş ve Beşiktaş taraftarı bunu fazlası ile hak ediyor.

Tapatalk ile Note 3 N9005 LTE cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Abi ne kadar ırkçılık çağrışımı yapan üye varsa üyelikleri derhal silinsin. Tolga'nın elinden kaçırdığı toplar için hakaret edenler bu cezayı alıyorsa insanlık suçu işleyenler de en az aynı cezayı almalı.
alıyorlar zaten .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağatay

Arasin kiralanmasina karsiyim ,ligde isimize yarayacaktir eksikligini hissedecegimiz bir oyuncu olacak.kadro derinligi bu kadar fazla olan bir rakibe karsi sampiyonluk mucadelesi verirken neden kadro derinligi sansimizi kendimiz elimizden aliyoruz?

Alır almaz hemen kiralamamızın sebebi neydi ki acaba
bilgi sahibi değilim ama umarım mantıklı bir açıklaması vardır
ben bulamadım çünkü

Çevrimdışı Deniz

ben bulamadım çünkü
Gitsin yarim sezon surekli oynasin seneye hazir olsun diye düşünüyorlar ama surda ligde liderken bu seneyi dusunmek lazim.

Arasin bircok macta katki verebileceğini dusunuyorum,kiralanmasi hata olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cadavra

Fikret orman bayern munichin baskani fln olsa dunya transfer politikasinda acayip isler donerdi hea realden ronaldodyu alir barcaya kiralar karsiliginda messiiyi fln alirdi valla bu adam sayesinde paranin 1 tl si bile sonuna kadar kullaniliyo bosa para harcanmio.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben bulamadım çünkü
Takimda 4 kanat oyuncusu var ondandir heralde :alala:

Tore büyük ihtimalle satilacak sene sonu , Oyuzden Aras kulubede oturmasin oynayip kendini hazir tutsun ve kendini daha da geliştirsin diye kiralmislardir diye düşünüyorum :tabe:

Çevrimdışı Jukebox

Alexis Delgado bunları yaparsa işimiz var

https://twitter.com/fanatikcomtr/status/689823495597989889
Tam psikopat adam.Bunlardan takıma lazım diyorduk şimdi de çok oldu quaresma,boyko,alexis,rhodolfo,cenk,sosa.  :evillol: