2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912482 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı denilanz

"ben Aras'ı istemiyorum ama oyunculuğundan dolayı da değil, milliyetinden dolayı da," belli ki Töre gidecek onun yerine geldi gençleştirme gördüm ama bu iş güçsüzleştirme olmuş.
Cümle aynen buyduysa bence de bir şey yok. Sondaki -da eki olmasaydı ırkçı denilebilirdi ama o ek değiştiriyor her şeyi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Delgado bize imza attiysa suan dünyanın en iyi oyuncusu benim gözümde:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Abi beraber gideriz maçlara :D

süper fikir :tabe:
benim 3 yıl sivasta iş nedeniyle bulunmuşluğum  var. her türlü hava-yol-arazi koşullarında yolda kalmadan gideriz, sesimiz kısılana dek bağırır vee döneriz :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı denilanz

mario gomez + oğuzhan +tolgay +sosa +atiba +gökhan töre +olcay + boyko = 11.500.000 Euro

Fenerbahçe : souza + ozan : 15.000.000 Euro

İşte ben bizim başkanı bu yüzden seviyorum.
Güzel bilgi. Bunu kullanabilir miyim sosyal medyada?

Çevrimdışı Çağatay

benim ev eryamanda 8:15'de evden çıktım 10 dk. araç temizliği sonrası yola çıktım işyerim sarayköy/kazanda eryaman içini terkettikten sonra çevreyolu tai bağlantısından işe geldim normalde 15 dk süren yolculuğum 55 dk sürdü işyerimde çay+ :duman: keyfi yapıyorum beklerim :)

Taek sarayköy nükleer araştırma da staj yaptığım yıllar olaydı
beraber çay sigara yapardık hocam :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Hayırlı olsun yazacağıma neredeyse afiyet olsun yazacaktım kap'a doyduk galiba  :D

Çevrimdışı onder23

delgado ya da kap geldiğine göre transferi kapattık diyebilir miyiz  :bandit:

Çevrimdışı Tarık16

tabii ki sormana bile gerek yok :)

Çevrimdışı Tarık16

hatta ben eksik bırakmışım Quaresmayı da ekle istersen daha ihtişamlı olsun :)

Çevrimdışı tangaz

Taek sarayköy nükleer araştırma da staj yaptığım yıllar olaydı
beraber çay sigara yapardık hocam :D

Her zaman beklerim. tüm forum üyesi Beşiktaşlı dostlarımın başımızın üzerinde yeri var :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet92

Yönetim transfer işinde üzerinde düşeni yaptı bence,kendi adıma teşekkür ediyorum.Transfer döneminin başında bu takıma kaleci,stoper almayan fenerbahçe'ye şampiyonluğu kendi elleriyle vermiştir demiştim artık alındı demek ki yönetim de şampiyonluk istiyor :D Burdan sonra iş Şenol hoca,oyuncular ve bizde bitiyor.Haydi Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

delgado ya da kap geldiğine göre transferi kapattık diyebilir miyiz  :bandit:

bir trafsfer daha olabileceği söyleniyor sağlam kaynaklar tarafından Alman olabilir stoper olabilir adının ilk harfi "B"  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bir trafsfer daha olabileceği söyleniyor sağlam kaynaklar tarafından Alman olabilir stoper olabilir adının ilk harfi "B"  :evillol:
ziyechide alabilirmişiz   :icool:

Çevrimdışı tangaz

Mario Gomez Kankası Badstuber'e gel buraya kardeşim Fransa'ya birlikte gidelim seni de yanımda götüreyim demiş  :D

Çevrimdışı kaanzor

Delgado yu beğemeyenlerin bir zamanlar Atibayı beğenmeyenlerin durumuna düşeceğini düşünüyorum
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alper1903

Aras güzel yapıştırıyor ha :super:

http://www.milliyet.com.tr/Skorer-Tv/video-izle/Iste-Aras-in-en-guzel-5-golu--VsxOLpQD8EH9.html

-Duran top sorunumuz olmayacak.
-Uzaktan şut tehditimiz olacak.
-Bitiriciliği iyi olan bir oyuncumuz daha oldu. Diğer videolarında çok temiz son vuruşlarla atılmış golleri var.
-Oyun yapısı bizim lige uygun gibi duruyor. Parlama olasılığı yüksek.

Güzel transfer olmuş.

Çevrimdışı mrred

Boyko efor makinasını bozmuş
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boyko efor makinasını bozmuş
:kop: :kop: :kop:

Bekliyodum boyle biseyi adam Bildigin AYGIR
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Lucas Evangelista zu Panathinaikos (Kiralık)
şu adamı seviyorum sezon sonuna kadar bizde kiralık olsun isterdim
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı GörkemGörkem

Arası keske kiralamasaydık elimizdeki 4 kanatın 2 sinden daha iyi bir oyuncu.

Çevrimdışı ahmetx

3 transfer içerisinde en iyisi Aras o da 2. yarı bizde değil,Törenin yerine alındığı çok açık Sosa nın alternatifi değil çünkü.Boyko ve Alexis transferleri ya tutacak ya da çöp olacaklar gibime geliyor. Tam bir kumar oynadık ikisinde de ama ikisinin de hırslarından dolayı çabuk uyum sağlıyacaklarını düşünüyorum.Allah utandırmasın diyelim. Ayrıca genç tayfada ırkçılık damarının yükselişte olduğunu görüyorum dünya bu düşünceyi terkedeli 70 sene olmuş , bizim önceliğimiz insanlık olsun ırk değil. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

Lucas Evangelista zu Panathinaikos (Kiralık)
şu adamı seviyorum sezon sonuna kadar bizde kiralık olsun isterdim

bunun kuzeni vardı Linda Evangelista bende onu seviyordum  :D