2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12910921 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat_

Çevrimdışı Alper1903

Şimdi Aras kesin olarak geliyor mu yoksa hala almama ihtimalimiz var mı?

Çevrimdışı Ersoy

Şimdi Aras kesin olarak geliyor mu yoksa hala almama ihtimalimiz var mı?
Onun gelme ihtimali kesin. Delgado kesin gibi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı sağduyu

Aras 25 yaşında. Pek satma amaçlı değil Olcay gibi takıma oturması gereken oyunculardan.

Ancak form tutacağını düşünürsek 2 sene içinde 7-8 milyona satma ihtimalimiz de olabilir.
Gelmeden kiraya Verdiğimiz futbolcuyu Döndüğünde satıyoruz. :lol: Başkan zihnimizi açtı :tyson:
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Ben bu kadronun çok bozulmaması gerektiğini düşünüyorum. Bunun da tek sebebi iyi bir jenerasyon ve ekip ruhu varken Avrupa da bir kupa finaline gide bilmeli takım. En iyi fırsat bu ekiple olur. Bir iki futbolcu satılabilir gelir elde etmek ve iyi oyuncular ile kadroyu takviye etmek için ama bu takımın ayarı ile çok fazla oynanmamalı diye düşünüyorum. Yıllardır iyi bir takım bekliyorduk ben o takımın bu takım olduğuna inanıyorum.

Tapatalk ile Note 3 N9005 LTE cihazımdan gönderildi
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2016, 00:41:22 Mavi Tuna ]

Çevrimdışı fatihbjk

Cogu kiyaslamada Gokhan Tore'nin ofansif yonuyle kiyaslamalar yapiliyor Yerine gelebilecek oyuncular icin. Ama sunu gozden kacirmamak lazim Gokhan olsun Olcay olsun hatta quaresma olsun defansif acidan cok katki sagliyolar. Kanat adamini kovalamada felan ve ileride baskiyla top kapmada da ayni sekilde cok etkililer. Umarim gonderirken bu kriterlerde goz ardi edilmiyordur.

Çevrimdışı canU

Töreyi şimdi satmak bana mantıklı gelmiyor. Hem bonservis kullanma olayı için hem de yazın euro 2016 var. Orada bir parlarsa 20-25lere çıkabilir değeri. Sonuçta altyapısı sağlam bir oyuncu bu fiyatlara gayet çıkarlar.

Çevrimdışı Ersoy

Sol bekte lazım ama Delgado sol bekte de oynayabildiği için Delgado alınır.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Blacking

Yatmadan önce Gökhan Töre ile ilgili bir şeyler paylaşmak istiyorum

Atletico yasak öncesi almak istiyor teklif ettikleri rakamda "17 milyon euro",başkan şimdi satalım ancak 6 ay bizde oynasın ve bonservisi peşin ödeyin teklifini sundu Atletico'ya. Peşin ödemeyi kabul ettiler ancak ve ancak UEFA kuralları gereği ancak özel bir izinle 6 ay bizde kiralık oynayabilir. Transfer yasaklarından dolayı

17 milyon euro peşin rakam kulübümüz açısından çok çok iyi ancak ben devre arasında satılacağını düşünmüyorum. Ne kadar 2 maçta oynamaycak olsada önümüzde bir Euro 2016 var ayrıca şampiyonluk halinde değerini arttıracak

Çok soru geldi böyle cevaplıyayım dedim detayları ile
Herkese hayırlı geceler,sabah KAP'ta görüşürüz
Bizi takipte kalın BEŞİKTAŞLA kalın !

Alıntı
Beşiktaş Transfer Dedikoduları
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı atalay

Bad Boy ✓ Tattoo ✓ Beard ✓ Aggressive ✓

Bu özelliklere sahip kalifiyeli stoper aranıyor. İrtibat: @Yunus Emre Dökmeci

Alexis bütün özellikleri karşılıyor. Transferin şifresini vermişim.

Çevrimdışı talha

Bizim trasnferleri Yunus Emre yapıyor da bizim mi haberimiz yok  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı tangaz

akşam 17:00de forumdan çıktım sonra da yemek ardından kızımla evcilik  :D oynayacağız derken  ne tv ne internet giremedim şimdi 2 saattir geriye dönük sayfaları okuyorum. ne gece olmuş be! Aras gelmiş kiralanmış falan dumur oldum resmen
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı eronimo18

:money:

YÖNETİMİN TRANSFER PLANLAMASI ÇOK İYİ
HADİD - 20

Çevrimdışı genki1914

Bu bonservisi kullanma olayi kesin mi simdi satsak yaza niye kullanamiyoruz ? Ayni sene içi sonuçta

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Turco

Alexis hiçbirini karşılamıyor. Kusura bakma ama Beşiktaş'ta oynayacak bir oyuncu değil. Çok amatörce, aceleyle yapılmış transfer.

Çevrimdışı Blacking

SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı TALAT

yalnız başkan da almeidaya yıllık 2,5m euro tekliflerinden nerelere geldi. işi öğrendikçe daha da iyi şartlarda transferler yapıyor. eğer bir üç sene daha kalırsa kulüpte gerçekleştireceği en önemli şey kulübe bir transfer geleneği yerleştirmiş olması olacak sanırım.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Sarp

Şu saat oldu hala delgado ile ne yapılmak istendiğini anlamadım. Alexis'e gelene kadar kimler konuşuldu bu mudur? :iblush:

Çevrimdışı Savaş

yalnız başkan da almeidaya yıllık 2,5m euro tekliflerinden nerelere geldi. işi öğrendikçe daha da iyi şartlarda transferler yapıyor. eğer bir üç sene daha kalırsa kulüpte gerçekleştireceği en önemli şey kulübe bir transfer geleneği yerleştirmiş olması olacak sanırım.
Herşeyin Almeida ile başlaması da garip.

O adam o sene o teklifi kabul etse ne Demba ne Gomez olacaktı belkide ne de bu transfer politikası.

Aslında herşeyi Almeida'ya borçlu olabiliriz :D

Çevrimdışı TALAT

Herşeyin Almeida ile başlaması da garip.

O adam o sene o teklifi kabul etse ne Demba ne Gomez olacaktı belkide ne de bu transfer politikası.

Aslında herşeyi Almeida'ya borçlu olabiliriz :D

bu da bir bakış açısı tabi bunu hiç düşünmemiştim  :ok: :ok:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Burak

Gökhan satılsa bile parasını yazın kullanırız bence, şöyle ki eğer Atletico tüm parayı peşin olarak hemen verirse gelecek transfer dönemi için bu parayı kullanamayız ama ödeme taksit şeklinde veya erteleme gibi bir yolla yaza bırakılırsa o zaman o parayı kullanabiliriz. Başkanı tanıdıysam 1m eurosu peşin kalan kısmı 1 temmuz da ödeme olarak yapar, bir yolunu bulur :D

Çevrimdışı Infidel

Alexis'i Escude'ye benzetmek gibi bazı talihsizlikler olmuş ,daha önceki yorumlarda. Ne alaka ? demekten alamayacağım kendimi. Biri yavaş ,hanım evladı gibi top oynayan bomboş bir adamdı diğeri ise tam tersi agresif ve çabuk bir stoper. Üstelik adam La Liga oyuncusu. Hani ,Patagonya'dan gelecek birisinden bahsetmiyoruz ,dünyanın en gözde liglerinden birinde oynayan bir adamdan söz ediyoruz. Kaldı ki bu lig ,ülkemizde de binlerce futbolsever tarafından seviliyor ve takip ediliyor.

Durum böyleyken ,kalkıpta Alexis ile Escude'yi bir tutmak ,yorum yapan kişilerin aslında Alexis'i hiç seyretmediklerini dolaylı yoldan da olsa itiraf ettiklerini gösteriyor.

Beğenmezsiniz ,''Beşiktaş'ın işine yaramaz'' dersiniz ,ona eyvallah. Ama bunu ,o oyuncuyu hakikaten izlediyseniz söylemelisiniz. Yok ,izlememişseniz ,ama buna rağmen yorum yapıyorsanız ,ya trolsünüz ya da futboldan anlamıyorsunuz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan 1 gün içinde amma olay oldu ha.. Oturduğum yerde dayak yemiş gibiyim.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."