2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12910500 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Quaresma bizde bırakır buraya yazıyorum sonra Ersoy söylemişti dersiniz. :evillol:
İnşallah demeyiz :D

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Alper1903

Twittirda Gs linin biri yazmış Aras'ı bize kiralayın diye .. Bakın bu bir dramdır :D

Yazıık  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ulan bu qauresma size ne etti oynuyor ışte adam:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ers_an

Rayo kesin mi? Ntvspor alt yazı geçiyor dendi! Kaçırdım sanırım.
Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Anıl

Quareeeeeeeeeeeeeejma Quareeeeeeeeeeeeeeeejma. Quaresma'ya frikik attır!  :evillol:
Oğuzhan bilerek Quaresmaya frikik attırmıyor :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

kesin kesin bütün her taraf yazıyor :)

Çevrimdışı Ersoy

Kesin gibi gözüküyor kaynaklara bakılırsa.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

Yedek oyuncuların halini Karabük maçında bir kez daha gördük. Şu aşamada kimse satılmamalı.

Hele bir şampiyon olalım, ondan sonra gitmek isteyene yolun açık olsun deriz. Takım şampiyonluğa giderken yeni transferin uyum sorunuyla, alışma süreciyle kaybedecek vaktimiz yok.

Zannediyorlar ki X'i gönder Y gelsin. Aynı randımanı al. Öyle yürümüyor işler.

klüpte cok prof bi futbol aklı var bence ilk defa bizim klüpte böyle bi olay görüyorum baska örnegi yok heralde helal olsun

Bir iki kişi var bir şeyler yapmaya çalışan. Bu Aras'ın kiralama olayı bir planın ürünü değil, biraz da konjonktür gereği menajer önerisi olabilir.

oğuzhan özelllikle şampiyonlar liginde iyi oynarsa büyük transfer yapabilir yunus mallının mı potansiyeli yüksek yoksa oğuzhanın mı

Farklı oyuncular. Yunus'un künyesinde 13 milyon € yazıyor. Ozzie için bir eşik var onu atlar ise çok özel bir oyuncu olacak. Yoksa her zaman potansiyelin altında kalacak.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ulan yunus ne adamsın herkes profil fotosunu boyko koymaya başladı :D Bende koydum en çok bu resmini sevdim :D
Bizde Sakat cok buda bizden tam sakat :halay: :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Jukebox

Bizde Sakat cok buda bizden tam sakat :halay: :halay: :halay:
Abi siradaki hedef kim?
Badstuber,ben arfa,sane vs?

Çevrimdışı eski inönü

Oguzhan'ın market degeri 9.5 milyon olmuş yeni gordum   http://www.transfermarkt.com.tr/oguzhan-ozyakup/profil/spieler/77966

Çevrimdışı mrred

Ntvspor da övünç son gelişmeleri anlatıcakmış
The great gig in the sky

Çevrimdışı Emiresg

Balıkesirspor ‏@forzabalkesblog  6h6 hours ago
ÖZEL I Balıkesirspor U21 Takımı'nın 1997 doğumlu stoperi Muhammed Can, Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yolun açık olsun Muhammed!

bilgisi olan varmi nasil adam

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 23:54:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Oğuzhan şuan 15 milyon euro.

2 şampiyonluk, 1 şampiyonlar ligi grupları > 30 milyon euro
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı acan07

fikret başganı biraz tanımışsam euro 2016 dan önce satış sözleşmesini imzalamaz :D

Çevrimdışı EagleForce

Burada ve diger platformlarda taraftarlarimizin yazdiklarini uzulerek okudum. Spor'da irkciliga yer olmamali. Hicbir yerde olmamali ya neyse. Renkli basina koz vermemeli, tam tersine daha da sahiplenmeliyiz futbolcumuzu. Zamaninda raket gibi sol ayagi olan Mrkela'nin basini da boyle yediler.   

sene sonunda quaresmayı da satıp kar ederiz yaş oldu 33 :evillol:

:vur :vur

Çevrimdışı Hasan Akten

Oğuzhan şuan 15 milyon euro.

2 şampiyonluk, 1 şampiyonlar ligi grupları > 30 milyon euro

Töre 15-16 ediyorsa Oğuzhan'ı 15'e hayatta bırakmazdım ben. Töre Euro 2016'da olacak mı olmayacak mı bilemiyoruz. Ayrıca performansı çok dalgalı. Ama Oğuzhan Euro 2016 sonrası en az 25-30 edecek bence. Mehmet Demirkol'u beğenirim o da 30 iyidir demişti.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 23:58:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Töre 15-16 ediyorsa Oğuzhan'ı 15'e hayatta bırakmazdım ben. Töre Euro 2016'da olacak mı olmayacak mı bilemiyoruz. Ayrıca performansı çok dalgalı. Ama Oğuzhan Euro 2016 sonrası en az 25-30 edecek bence. Mehmet Demirkol'u beğenirim o da 30 iyidir demişti.

Aradaki fark, Töre 2 senedir çok maç aldı ve çok yol katetti en önemlisi ise geçen sene İngilizleri büyüledi.

Oğuzhan bu sene yeni göze batıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Quareeeeeeeeeeeeeejma Quareeeeeeeeeeeeeeeejma. Quaresma'ya frikik attır!  :evillol:
:steamed: :steamed: :steamed:

Twittirda Gs linin biri yazmış Aras'ı bize kiralayın diye .. Bakın bu bir dramdır :D
Bah hele sen suna
 :kop: :kop: :kop:
Para Komidinin altinda :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Savaş

Şuan göze batan adam Töre fakat yazın Euro 2016 sonrası asıl Oğuzhan'ı zor tutacağız elimizde.

min 20-25 milyon dolaylarında bir getirisi olacak.

Çevrimdışı Alper1903

Gökhan'ı 16 milyona satıp, 6 ay kiralık oynatıp sonraki sezon yerine Aras'ı koymayı düşünüyorsa yönetim (ki gidişattan ben bunu anladım) baya güzel hamle olur. Tebrik etmek gerek.

Çevrimdışı TURKahvesi

G.Töre için 20 m.euroya satıldı iddiaları var ne kadar doğru bilmiyorum.