2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913481 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

Stoper vallecano'dan mı geliyor acaba? :icool:

Çevrimdışı Çağatay

Sizce ATM Töre'yi alsa ve sezon sonuna kadar bize kiralasa
O Töre'den hayır gelir mi  ???
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TØLGA

@Çağrı bey aras özbilisin frikikleride iyi diyolar ne diyosun bu konuda bizim net bir frikikçimiz olmadığını düsünüyorum bn takımda
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mrred

Oyuncularımıza talep olması çok normal. Ancak hazır olduğunu düşündüğümüz yedek ve rotasyon oyuncularının halini de gördünüz.

Sosa, Oğuzhan, Gökhan, Gomez ve Q17 haricinde oyunun seyrini değiştirebilecek adamımız yok. Gökhan'ı satıp sezon sonuna kadar kiralamak zekice yapılmış bir hamle gibi görünse bile, Gökhan'ın takıma katkısını yarı yarıya düşürecektir. Ayrıca Euro2016'da oynayacak Gökhan'ı, turnuva sonasında çok daha yüksek bedele satmak mümkün. Kaçacak şampiyonluğu telafi etmek mümkün değil.
Gökhanın Avrupa Şampiyonasına gideceği kesin değil 2 maç ceza aldı
The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

O iş artık çözüldü abi avrupada ermeni soykırımı yok demek artık suç değil. Perinçek tonton amcamız o davayı kazandı :tabe: Bir avrupalı artık rahatça soykırım yok diyebilir.
Haberim var. Sürecin bir bölümünü belirtmek amacıyla yazmıştım.

Çevrimdışı Hasan Akten

Sizce ATM Töre'yi alsa ve sezon sonuna kadar bize kiralasa
O Töre'den hayır gelir mi  ???

Euro 2016 nedeniyle hayır gelir bence. O kırmızı kart olmasaydı çok daha iyi olacaktı ama yine de kendini göstermek isteyecektir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 23:23:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Cagrı bey aras özbilisin frikikleride iyi diyolar ne diyosun bu konuda bizim net bir frikikçimiz olmadığını düsünüyorum bn takımda

En önemli özelliği o zaten oynadığı maçlarda Aras vurur :D

aklıma gelmişken senin leroy fer noldu hala gelmesini istiyormusun

İstiyorum tabi adama sakat dediler 4 ayda 20 maçı devirdi  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AvrupaKartalı

@Çağrı bey aras özbilisin frikikleride iyi diyolar ne diyosun bu konuda bizim net bir frikikçimiz olmadığını düsünüyorum bn takımda
önümüzde avrupa sampiyonasi var, eger kadroda yer almak istiyorsa elinden geleni yapmali.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı atalay

Şu takım bir ŞL vitrini yapsa cebine koyduğun minumum 25 milyon € dışında daha ne teklifler gelecek. Şampiyonluk demek: Minumum 200 milyon ₺ demek.
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2016, 23:27:03 atalay ]

Çevrimdışı Çağatay

Euro 2016 nedeniyle hayır gelir bence. O kırmızı kart olmasaydı çok daha iyi olacaktı ama yine de kendini göstermek isteyecektir.

Beni de düşündüren o kırmızıydı işte
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ersoy

Delgado işi çok garip oldu.Bir yandan kesin bitti bir yandan da bitmedi.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Seneye taş gibi stoper, sol bek bi tane de atibanın yardıranı tipinde bi libero aldık mı bizi yıldızlar bile tutamaz

Çevrimdışı emre1

ne güzel kadro kurmuşuz töre oğuzhan cenk tolgay ve kerim bu takımın geleceği olmalı neden satılıyorlar onu anlamadım ne güzel oturmuş takım birbirine alışmış bide bu sene şampıyon olursak özgüvende tavan yapmış olur. hepside genç bizi uzun süre çevrelerine yapılacak nokta transferlerle başarıya götürür bu isimler. bu sene şampıyon olursak sene ş.liginde ben bu genç yetenekli ve birbirine alışmış oyuncular olsun isterim kadromuzda yanlarına yapılacak güzel transferlerle minimum 2 sene daha bu oyuncular bu takımda tutulmalı olcay satılsın querasma satılsın atiba hatta gerekirse gomez bile satılsın fakat bu oyuncular minimum 2 sene daha bjk kadrosunda kalmalı. ne güzel arasta alınmış genç yetenekli çoçuk olcayı sat q7 yi sat ama gökhan kerim falan kalsınlar takımda benim düşüncem bu aras alındı die neden gökhanı satıyoruz kerimi ingiltereye yolluyoruz. belki yönetim kadroyu daha da güçlendirmek için aldı arası hücüm hattını daha aktif hale getirmek için belki olcay ve q7 gidicek yeri arasla dolucak umarım öle olur

Çevrimdışı ozan062

klüpte cok prof bi futbol aklı var bence ilk defa bizim klüpte böyle bi olay görüyorum baska örnegi yok heralde helal olsun

oyuncu hiç bizde top kosturmayıp kiralık oynayarak bile satılabilir bu cokca mumkun birsey

mesela ozbiliz bizde oynamadan satılabilir mese4la
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

En önemli özelliği o zaten oynadığı maçlarda Aras vurur :D

İstiyorum tabi adama sakat dediler 4 ayda 20 maçı devirdi  :D
Topu alabilirse eğer vurur :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şu takım bir ŞL vitrini yapsa cebine koyduğun minumum 25 milyon € dışında daha ne teklifler gelecek. Şampiyonluk demek: Minumum 200 milyon ₺ demek.
oğuzhan özelllikle şampiyonlar liginde iyi oynarsa büyük transfer yapabilir yunus mallının mı potansiyeli yüksek yoksa oğuzhanın mı

Çevrimdışı Ersoy

Ya da fazla zorlamayayım ben Delgado kesin galiba.Badstuber hayal.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 23:31:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Topu alabilirse eğer vurur :D

Quareeeeeeeeeeeeeejma Quareeeeeeeeeeeeeeeejma. Quaresma'ya frikik attır!  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Leroy fer dedinizde aklıma şey geldi sene sonu veliyle yolları ayırıp leroy fer i almalıyız.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Quareeeeeeeeeeeeeejma Quareeeeeeeeeeeeeeeejma. Quaresma'ya frikik attır!  :evillol:
sene sonunda quaresmayı da satıp kar ederiz yaş oldu 33 :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Twittirda Gs linin biri yazmış Aras'ı bize kiralayın diye .. Bakın bu bir dramdır :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tam olarak hocanın tarif ettiği stoper ve tabi ki alamayız Kongolo'yu :D

http://www.transfermarkt.com.tr/terence-kongolo/profil/spieler/152651

İsimden aklıma Cangele geldi :evillol:

"Cangele Cangele bilmem n'apıyım annene" :kop: :kop: :kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

32 daha :D

Çevrimdışı Ersoy

Quaresma bizde bırakır buraya yazıyorum sonra Ersoy söylemişti dersiniz. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Oyuncularımıza talep olması çok normal. Ancak hazır olduğunu düşündüğümüz yedek ve rotasyon oyuncularının halini de gördünüz.

Sosa, Oğuzhan, Gökhan, Gomez ve Q17 haricinde oyunun seyrini değiştirebilecek adamımız yok. Gökhan'ı satıp sezon sonuna kadar kiralamak zekice yapılmış bir hamle gibi görünse bile, Gökhan'ın takıma katkısını yarı yarıya düşürecektir. Ayrıca Euro2016'da oynayacak Gökhan'ı, turnuva sonasında çok daha yüksek bedele satmak mümkün. Kaçacak şampiyonluğu telafi etmek mümkün değil.

Yüzde yüz katılıyorum. Transfer dönemlerinde bizim taraftara bir haller oluyor. Ellerinde olsa malzemeci Süreyya'yı bile gönderip yenisini getirecekler.

Şu takımı oluşturmak için 3-4 yıl bekledik, şimdi bir transfer döneminde hepsini gönderip yenilerini alalım diyoruz. Bunların devre arasında, hele hele takım şampiyonluğa giderken konuşulması bile yanlış. Sanki 10 senede 8 kere şampiyon olduk da yarışın içinde olduğumuzu unutup yeni sezonun kadrosuna odaklanıyoruz.
Be the change you want to see in the world. 🦅