Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben bir şey bilmiyorum menejeri olmayan oyuncu varda gidip almıyorlarmı.nedir bu menejer takıntısı. Olmayan para çarçur edilmez heleki gırtlağına kadar borçlubir kulübü yöneten insanların çarçur edeceğini hiç sanmıyorum. gelen para belli giden para belli
Hayatı boyunca bir menajerle çalışmayan yegane oyunculardandır kendisi
Beşiktaş taraftarı kadar oyuncusu satmaya (transfer) çalışan bir taraftar topluluğu görmedim. - Oyuncu 2 gol yada asist yapıyor. 20 milyon € diyor. -Sana ne ya! Bırak bunu profesyoneller düşünsün. Sen işin keyfine baksana!
8-10 milyon arası bir bedel + sonraki satışın karından pay isteyeceklerdir.
şules(ömer üründül mod on ) efsane bi ortasaha yav... şules, zidane... izlemesi ne keyifli topculardı...bide shearer tabi ... hey gidi yıllar
SON DAKİKA !!!Beşiktaş İspanya Ligi takımlarından Real Sociedad forması giyen , bukadar transfer neyimize yetmiyor hala okuyorsunuz 😅😅😅
eric cantona, hastasiydim
Töre - Ersan - Sosa. Hepsi kritik oyuncular. İlgililer sezon sonu gelsinler.
açgözlülük işte... carlos vela yazarmı acaba cümlenin sonunda diye heyecan yaptım ya la aynen yeter bukaa..
"Spartak Moskova'dan transfer edilen Aras Özbiliz yarın 12.45'te Atatürk Havalimanı'na gelecek."