2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914889 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Emiresg

Torenin yerine de 16 milyon euroyu oynatırsınız artık orta açar şut çeker o paralar.Yerine o kalitede adam koyamadıktan sonra satılamaz.

Sonra rakiplerde o var bu var diye ağlaşmasın kimse.Bırakın da o kalitede adam şampiyonluk yolunda yardımcı olsun

oyuncuya 16 milyon teklif gelsede satilmasin. surekli yildiz isimler alinsin ve borcta azalsin malesef oyle bi dunya yok. sistemini cok ovdugumuz porto hic yerini doldurabilirmiyim diye dusunmeden istenen fiyati verilirse her oyuncusunu satiyor. ustelik torenin son 10 macta derbi disinda hicbir katkisi yok yani oyle giderse sampiyonluk kaybedilir gibi bir durum yok. zaten yonetimde satarsa sezon sonuna kadar kiralar.

Çevrimiçi Necmi

Olcay , Quaresma , Kerim var + Aras geliyor yeterli olur

Eger 1.5 milyona Aras alinip 16 milyona Gokhan satilirsa bu tarihin en iyi Transfer isi olur , Okullarda ders niteliginde okutulacak bir hamle olur

Arkadaslarinda dedigi Gibi Aras , Gokhanla Olcayin karisimi gibi bir oyuncu uyum sorununu atlattiktan sonra cok faydali olur

Sunuda ekleyeyim Sene sonuna kadar Satılacağını dusunmuyorum Gokhanin..
:by2: o parayı sadece atletico verir. sattık sattık yoksa turşusunu kurarız.
bu yönetimin yaptığı en iyi şey gidenin yerini daha iyisiyle doldurması o nedenle
gidecek oyuncuyu hiç kafama takmıyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 21:27:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bir bu 16 milyon gerçekten elimize geçerse hiç acımadan hemen Ziyech'i almalıyız.

Neye malolacaksa olsun bu fırsat 5 yıl daha gelmez.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Besiktasincocugu

alexis transferi kesinmi beyler nerden duyum aldiniz? Baskan haberim yok dedi  :icool:
Besiktask!

Çevrimdışı Yalçın

Genc ve yetenekli futbolculari transfer edip, onlari A takima monte edebilmek hem karli hem de zor bir is.

Karli, cunku uzun seneler takimin iskeletini muhafaza edecek futbolculari biraraya toplamis oluyorsunuz. Bu bakimdan amenna.

Zor is, tecrube eksikliginden dolayi basari anlaminda pek bir kazaniminiz olmuyor. Samet Aybaba donemi olsun Bilic'in ilk geldigi sene olsun bunu yasadik.

Tum bunlari biraraya topladigimda, Boyko transferi; kaleci oldugu icin 5 senesi var diyorum. Iyi transfer.

Fakat Getafe'den alinan oyuncu icin tecrube olarak evet fakat yas olarak kafama takilmiyor degil. Keza Aras transferi de oyle. 26 yasina gelmis bir futbolcu 4 sene sonra olucak 30. Ha dersek ki 4 sene bizde futbolculugunun en verimli donemini yasar; evet olabilir mantikli bir yaklasim.

Sonuc itibari ile hem gormeye ihtiyacimiz var hem de transferi bitirenlerin gerekceli nedenlerini duymaya ihtiyacimiz var.

Allah utandirmasin. Insallah basarili olurlar ve katki saglarlar Besiktasima.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı dlcs

9 milyon- sattık sattık turşusunu kurarız

11 milyon- sattık sattık turşusunu kurarız

16 milyon- sattık sattık turşusunu kurarız

Bu arada, bu adam olmasaydı muhtemelen iki derbide de ya yenilmiş ya da berabere kalmıştık.

Turşucular bence başka malzemelere yönelsin.

Çevrimdışı talha

alexis transferi kesinmi beyler nerden duyum aldiniz? Baskan haberim yok dedi  :icool:
Kap gelir cumaya kadar

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı aa.aslan

Gokhan kritik değil mi?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gökhan çok iyi bir ve o kadarda önemli bir oyuncu kalmasını bende isterim . ama kritik durumu şöyle olcay queresma sosa frei ile 16 milyonuda düşününce mantıklı olan satılması. Satmayıncada sıkıntı olabiliyor dengesini bilmek lazım. Bana göre ersan ,Oğuzhan ,boyko(inşallah ) gomez, atiba, olcay, sosa ,queresma hatta ismail (uyumayıp ofsayt bozma işini halletmesi lazım.) kritik oyuncular devre arası satılmaları uygun olmaz.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Samet_

Şampiyonluğa giden takımda böyle riskler alınmaz.Arası kiralamak mantıklı olan.Sene sonu o paralara 13 14 milyona sırtımda taşırım.

Şuan kesinlikle karşıyım.Menajerlik oyunları gibi olmuyor bu işler o gitsin bu gelsin.Kaldı  10 gün kimi getirmeyi düşünüyorsunuz ? Tore

hamlesi sene sonuna bırakılmalı

Çevrimdışı aa1903

Benim yazdığımı daha anlamamışsın bile ,sadece ırkçılıktan dem vuruyorsun şu yazdığınla

asıl serzenişim o yazının silinmesini bekledim ama ne yazıkki silinmedi

şimdi ben bütün sosyalistler koministler ... gitsin desem hoşuna gidermi.bunu cevabını ver bana.

sosyalizm, komünizm siyasi görüştür. ırkçılık ise bir siyasi görüş değil insanlık suçudur. ırkçılık demek hitler gibi yahudileri sabun yapmak da değildir. ırkçılık sadece bir ırkı diğerinden üstün görmektir. aramızdaki ırkçılar gitsin₁, katiller gitsin₁, tecavüzcüler gitsin₁ demek kadar güzel bir şey yok.  bunları söylemek ayrımcılık yapmak olmaz, olsa olsa insanlığa bir hizmetimiz dokunur.

şunları yazarken utandım. beşiktaşlılara yakışmayacak konular konuşuluyor.

Çevrimdışı Gastro

Vay anasını be!!! Mustafa Pektemek ve yıllık 1.750 milyon euro. Bu taksimi Kurt yapmaz kuzulara şah olsa!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 21:36:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Ortada bir gerçek var Töre ayrılmak istiyor. Neden bilmiyorum ama istiyor.

Gitmek isteyen oyuncuyu da bu kadar iyi teklif geldiyse satarsın. Ama devre arası ayrılmamalı anlaşma yazın başlamalı.

Ya da alsınlar bize kiralasınlar  6 ay. Hem bize yaz için stat öncesi 16 milyon bütçe kazandırır, hem yeri Aras ile dolar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Giray Burak

sorabilirsin bir yaptırım uygulamadık sadece mesajı sildik.
ırkçılığa karşı verilen bir tepki cezalandırılmaz sadece forumun
kalıbına uymayan bir mesaj olduğu için silindi. Milliyetcilik ırkçılıktan
farklı bir terimdir. Milliyetçiyim deyip ırkçılık söylemini üzerine alıyorsan bu senin sorunun
ikisinin arasında bağ kuran sensin.
Abi son 10 sayfayı okuyarak geldim bu akşam Aras mevzusunda ,sadece bi arkadaş geçmişten söylediği soykırım haberi ile ilgili ,bizim medya bunu kaşır anlamında bi şeyler yazdı ,
kimsenin ben ermeni istemem diye bi şey yazdığını görmedim .
Aras ın bu konulara girmemesi üzerine yazılıyordu yorumlar ve ırkçılık ile alakalı bi mesaj ben görmedim .işini yapmalı deniliyordu .
Bunun neresi ırkçılık ,
Ve birisi çıktı ve milliyetçileri itham ederek küfretti .ve bu insanın sadece mesajı silindi ,canın sağolsun abi ,selametle

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 21:38:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Şimdi Ziyech gelecekse hemen gidebilir Töre tabi ki  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Demir

Gitmek isteyen oyuncuyu da bu kadar iyi teklif geldiyse satarsın. Ama devre arası ayrılmamalı anlaşma yazın başlamalı.

Ya da alsınlar bize kiralasınlar  6 ay. Hem bize yaz için stat öncesi 16 milyon bütçe kazandırır, hem yeri Aras ile dolar.
En doğru yorum.. Yazin gitsin yeri bir şekilde dolar..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kartal43

Görende bizi şampiyonluktan kopan yeni sezon yapılanmasına şimdiden başlamış takım sayar. Şu aşamada gökhan ve ersan gitti diyelim. Bizim yedeklerin hali ortada. Tosic dahil neredeyse hepsi ptt seviyesinde. Yönetim mümkün değil devre arası böyle riske girmez

Çevrimdışı 38life

Şu Alexis transferi son anda yatsa, vazgeçilse, yalanlama gelse öyle sevinirim ki...

Çevrimdışı aa.aslan

Tabiki atletico Madrid kabul ediyorsa o şekilde sezon sonuna kadar bize kiralamayı çok daha iyi olur. Hem onların hem bizim işimiz olur.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Giray Burak

sosyalizm, komünizm siyasi görüştür. ırkçılık ise bir siyasi görüş değil insanlık suçudur. ırkçılık demek hitler gibi yahudileri sabun yapmak da değildir. ırkçılık sadece bir ırkı diğerinden üstün görmektir. aramızdaki ırkçılar gitsin₁, katiller gitsin₁, tecavüzcüler gitsin₁ demek kadar güzel bir şey yok.  bunları söylemek ayrımcılık yapmak olmaz, olsa olsa insanlığa bir hizmetimiz dokunur.

şunları yazarken utandım. beşiktaşlılara yakışmayacak konular konuşuluyor.
Kardeşim mesaj silindi ama ,o insan milliyetçileri kastederek ,ırkçılar sttırsın gıtsın aramızdan yazdı .konuyu geriden takip ettin sanırsam. burada ırkçılığı savunan yok .

Çevrimdışı Orhan

Olcay , Quaresma , Kerim var + Aras geliyor yeterli olur

Eger 1.5 milyona Aras alinip 16 milyona Gokhan satilirsa bu tarihin en iyi Transfer isi olur , Okullarda ders niteliginde okutulacak bir hamle olur

Arkadaslarinda dedigi Gibi Aras , Gokhanla Olcayin karisimi gibi bir oyuncu uyum sorununu atlattiktan sonra cok faydali olur

Sunuda ekleyeyim Sene sonuna kadar Satılacağını dusunmuyorum Gokhanin..
Galiba atletikonun tranfer yasagı bu yaz başlayacak.Yani alırlarsa devre arası alabilirler.O yuzden rakamlarda ucuyorlar ama biraz daha ucurur mu başkan fırsat bu fırsat diyip o dah önemli.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 21:42:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu Alexis transferi son anda yatsa, vazgeçilse, yalanlama gelse öyle sevinirim ki...

6 sene önce olsa hayal bile edemezdik bu oyuncuyu. Hakikaten çok iyiydi. Güçlü hızlı.

Şuan ise savunma yetileri Ersan'dan iyi ancak çabukluk ve hız konusunda Ersan'ın gerisinde. Rhodolfo ile denk belki ondan 1 tık daha hızlı denebilir.

Entreresan bir tercih olmuş. Yedek olarak düşünülüyorsa evet sorun çıkarmaz otur dersin oturur oyna dersin kendini hazır tutar bir adam.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı F1903

16 milyon Euro lafi nerden cikti sanki kesin teklif varmis gibi satilir mi satilmaz mi tartisiliyor.

Bir deli kuyuya tas atiyor, kirk akilli cikarmaya calisiyoruz.

Çevrimdışı Samet_

Heh işte bu.Önemli olan sene sonuna kadar takımda kalması.Arasın da bu sürede kiraya verilmesi mantıklı.Performansına göre

başka hamle seçenekleri de belirmiş olur.Bir de gelecek parayı önümüzdeki sene kullanabiliyor muyuz ffp denkliği için

Çevrimdışı genki1914

Tabiki atletico Madrid kabul ediyorsa o şekilde sezon sonuna kadar bize kiralamayı çok daha iyi olur. Hem onların hem bizim işimiz olur.
Onlarin niye işine olsun bu direk bize yarar sanmiyorum kabul etsinler

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı 38life

Bu akşam bütün mesajları okudum bir tane bile ırkçılık içeren mesaj görmedim bu forumda kendi yorumlarım dahil.