Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben sizin hocanız falan değilim giderek daha fazla komik duruma düşürüyorsunuz kendinizi. bizler burada birbirinin kalbini kırmadan Beşiktaşımız için çabalayan bireyleriz. @Necmi abiyi bilgilendirme gereği duymam size hatta gerekirse bana ve yazılarıma müdahale edilmesi ve forumdaki diğer üyelerin kafalarını şişirmemize engel olma maksatlı bir paylaşımdı. ancak görüyorumki bunu sığ bir beyinle anlamanızı beklemek bir ütopya...
sevgili Beşiktaşlı abilerim, kardeşlerim bir süredir bir üye ile girdiğim gereksiz bir diyalog ile özellikle bugün gibi üzüntülü bir günde sizlerin kafasını şişirdiysem hepinizden özür dilerim. lütfen kusuruma bakmayınız.
Ya bilmiyorum ki hiçbir maçını izlemedim herkes bişey diyorSen izledin mi tvden ya da çıplak gözle ?
Hocam velinizi çağırsaydınız ya Kör fanatik olduğunuz sürece yazmaya devam edeceğim kafanıza dank edene kadar!
Abi ne özürü yapma gözünü seveyim,adam gibi adamsın sen sıkma canını.
Gerekli müdahale yapıldı ve arkadaşın forum üyelerine saygısızlıktan dolayı üyeliği silindi @tangaz
Gazetelerde bir haber vardı Ersan Çin'e gidecek diye 2 stoper bakılıyor diye. Tabii uydurma haber olabilir. Olur da tutarsa biz bildik diyeceklerdir
yok abi ne kusuru hatta tebrik ederim seni sabrindan ve insanligindan dolayi.. Kalastan estetik bir süs esyasi yapmaya calisan bir zanaatkar gibisin suan gozumde..
Neye göre aldık şimdi bu adami. Planlamamizin neresinde yer aliyor allah aşkına. Yoksa gerçekten bir planlamamiz yok mu?