2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930220 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Amana diyim sakın. Devre arası şampiyonluk yolunda böyle bir değişim olmaz. O stoper birbirine alışana kadar biz artık puanları dağıtırız
Ersanı yollamadan sadece badstuber de olur :))

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hamahakki

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kusura bakmada cok abartiyorsun Türkiye ligini ve takimlarini. Almanyada mesela kimse Vodafone sponsor olmus la ilgilenmiyor. Adamlar gülüyor bizim futbola. Iktiyarlar ligi diyorlar
Kusura bakma ama katilmiyorum tamam cok kaliteli bir Lige sahip degiliz

Lakin Bizim ligin Iltalya ve fransa liglerinden daha kalitesiz oldugunu düşünmüyorum

Italyadan Juveyi cikar ,
Fransadan da Psg yi cikar. Onlarda Vasat bir Lig

Italya ve Farnsa ligi mac ozetlerini izlerken Uykum geliyor cok sıkıcı ligler bence

Tabi Almanya icin diyecek bir sey yok Cok Kaliteli bir Lig ama Gomezinde dedigi gibi Sonucu ve Sampiyonu Lig baslamadan belli olan bir lig Tek takim Gotuyor Ligi o Ligden nasil zevk alayim ben Almanlar once oturup bunu düşünsünler @ekesicil
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Lakin Bizim ligin Iltalya ve fransa liglerinden daha kalitesiz oldugunu düşünmüyorum

Italyadan Juveyi cikar ,

Italya ve Farnsa ligi mac ozetlerini izlerken Uykum geliyor cok sıkıcı ligler bence

Tabi Almanya icin diyecek bir sey yok Cok Kaliteli bir Lig ama Gomezinde dedigi gibi Sonucu ve Sampiyonu Lig baslamadan belli olan bir lig Tek takim Gotuyor Ligi o Ligden nasil zevk alayim ben Almanlar once oturup bunu düşünsünler @ekesicil

sevgili @Yunus Emre Dökmeci kardeşim söylediklerin doğru ama biz bu ülkede yaşadığımız için bu doğruları görebiliyoruz ancak hristiyan batı dünyası konu futbol olunca ülkemizi arap yarımadasından önceki son durak olarak görüyor. objektif değiller dinlerini rahatca yaşayamayacakları hristiyanların kıtır kıtır kesilebileceği coğrafi bölge olarak görüyorlar. yıllar önce Afganistandan büyük paralara bir iş teklifi almıştım gidiyordum neredeyse ama sonra taliban falan tırstım gitmedim. bu konulara daha çok din açısından bakmanı öneririm. sonuçta gelen adamlar hristiyan ve müslüman bir ülkeye geliyorlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı talha

sevgili @Yunus Emre Dökmeci kardeşim söylediklerin doğru ama biz bu ülkede yaşadığımız için bu doğruları görebiliyoruz ancak hristiyan batı dünyası konu futbol olunca ülkemizi arap yarımadasından önceki son durak olarak görüyor. objektif değiller dinlerini rahatca yaşayamayacakları hristiyanların kıtır kıtır kesilebileceği coğrafi bölge olarak görüyorlar. yıllar önce Afganistandan büyük paralara bir iş teklifi almıştım gidiyordum neredeyse ama sonra taliban falan tırstım gitmedim. bu konulara daha çok din açısından bakmanı öneririm. sonuçta gelen adamlar hristiyan ve müslüman bir ülkeye geliyorlar...

abi alakası yok ya o kadar. Türkiye'nin durumunu çoğu kişi biliyor. Ama izlenmiyoruz biz bu gerçeğe kendimizi bir türlü inandıramadık. Lig TV sırf korsan yayın olmasın diye pazarlamadı yayınları uzun süre. Böyle küçük düşünen adamlar var ülkede. Zaten pek kimsenin izlediği de yok. Biz burada olduğumuz için farketmiyoruz ama biz nasıl Çin ve Katar liginde neler oluyor bitiyor bilmiyor ve ilgilenmiyorsak Türkiye ligi de aynı konumda.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ekesicil

Ya yapmayin dinle ne alakasi var. Tamam adamlar bizi sevmiyor o dogruda furbolumuzda sevilcek gibi degilki.

Her sezon sonu 5 takim avrupa kupalarina gitmeye hak kazaniyor ama daha sezon dogru dürüst baslamadan yarisi eleniyor.

Kimlere macar eston bilmem ne takimlarina. Ligimiz katardan önceki son durak bu böyle. Verilen paralara bakin..

Ha bide almanlar bizi şikeci bir lig olarak görüyor. Parayi basanin sampiyon oldugu bir lig diyorlar

Evet biraz fazla kötüledim farkidnayim ama durum bu

Çevrimdışı RQ7_351903

Pilot yavaş git bişi olmasın  :evillol:

Çevrimdışı talha

Ya yapmayin dinle ne alakasi var. Tamam adamlar bizi sevmiyor o dogruda furbolumuzda sevilcek gibi degilki.

Her sezon sonu 5 takim avrupa kupalarina gitmeye hak kazaniyor ama daha sezon dogru dürüst baslamadan yarisi eleniyor.

Kimlere macar eston bilmem ne takimlarina. Ligimiz katardan önceki son durak bu böyle. Verilen paralara bakin..

Ha bide almanlar bizi şikeci bir lig olarak görüyor. Parayi basanin sampiyon oldugu bir lig diyorlar

Evet biraz fazla kötüledim farkidnayim ama durum bu

AÇıkcası ben bile para basanın şampiyon olduğunu düşünüyorum. Adamlar nasıl düşünmesin. 2 sene bir takım 1 sene bir takım bu işten dolayı ceza yedi. Ruslarla birlikte bu kadar sicili kabarık biz varızdır belki de.

Çevrimdışı RQ7_351903

Muslera'yı anladım da Volkan ile Boyko'yu karşılaştıranlar var, gülün geçin bunlara.

Geçen sene Avrupa'nın en iyi 4 kalecisinden birine sahibiz  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

abi alakası yok ya o kadar. Türkiye'nin durumunu çoğu kişi biliyor. Ama izlenmiyoruz biz bu gerçeğe kendimizi bir türlü inandıramadık. Lig TV sırf korsan yayın olmasın diye pazarlamadı yayınları uzun süre. Böyle küçük düşünen adamlar var ülkede. Zaten pek kimsenin izlediği de yok. Biz burada olduğumuz için farketmiyoruz ama biz nasıl Çin ve Katar liginde neler oluyor bitiyor bilmiyor ve ilgilenmiyorsak Türkiye ligi de aynı konumda.

yurtdışında ülkemizle alakalı güncel bir haber dahi yapıldığında cnn vb kanallara bir bakın halen 50 sene 100 sene öncesinin eminönü olsun yeni kapı olsun cami önü kara çarşaflı görüntüleri kullanılıyor, malesef algı bu yönde inşaa ediliyor. ben hiç yabancı haber kanallarında nişantaşı görüntüleri falan rastlamadım. yakın dönem ülkemizde çekilen filmlere bakın halen kapalı çarşı ve civarında seyyar satıcıların tavuk sattığı ortadoğu resimleri dekorları falan kuruluyor sokakta yürüyen insanlar desen ona keza benzer tiplerden oluşturuluyor evinin kapısının önünde göbeğini kaşıyarak nargile içen adam figürleri falan. bu futbolcularda görüyor o figürleri, ligimiz izlenmiyor ama o futbolcular james bond filmini izliyorlar, kaçış istanbul filmini izliyor, liverpool milan final amçı filmini izliyor ve ülkemizi bildiğin arap ülkesi gibi görüyorlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ekesicil

Italyadan Juveyi cikar ,

Öyle diyorsunda saydigin liglerin takimlari avrupada hep üst turlara oynuyor. Almanlarda bir takim sampiyon diyorsun ama oda Bayern in anormal bisey oldugu icin. Adamlarin kac senedir en az 3 takimi CL de gruptan cikiyor. Bizde 1 takim grubu gectiginde ucuyoruz ayaklarimiz yere basmiyor.

Kalite farki cok büyük

Çevrimdışı Yasin A.

uçak iniyor, tekerleri açmış  :biggrinking: HG BOYKO  :bandit:

Çevrimdışı Scout

Pilot Bas Gaza  :)
Pika Pika

Çevrimdışı TURKahvesi

arkadaşlar S.Aziz konusunda bir parça yumuşamaya gideyim
fena bir oyuncu değil aslında
ama şöyle bir durum var ülke futbolunda yabancı sınırlaması kaldırıldıktan sonra artık yerli oyuncuya yaklaşım azaldı
ben diyorumki S.Aziz'e vereceğin parayı potansiyeli çok yüksek olan avrupa'da bile takımların dikkatini çeken Ç.Söyüncü'ye harcayıp alalım diyorum
kesinlikle ve kesinlikle S.Aziz'mi Ç.Söyüncü'mü hangisi derseniz ben peşin hükümlü Ç.Söyüncü derim hem yaşı çok genç bu çocuğun 19 yaşında daha
umarım defansa kaliteli yabancı ile doldurup artık sezon sonu mu alırız Ç.Söyüncü'yü mutlaka bu çocuğu kaptırmayalım
son olarak dün gece vakti dile getirdiğimi tekrarlıyorum Boyko hayırlı olsun Beşiktaş'ıma.

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Mali tabloya bakilirsa ersan gitmeden bonservis ile oyuncu gelmez , muhtemelen 1 tane kiralik gelecek , pedro ramon gitti yerine boyko + kiralik stoper(sol bek oynayabilen)  , diye dusunuyorum.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hamahakki

Çevrimdışı Ensar

Buyrun
kimsenin umrunda değil su an , sinirimi bozuyor hatta
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı talha

yurtdışında ülkemizle alakalı güncel bir haber dahi yapıldığında cnn vb kanallara bir bakın halen 50 sene 100 sene öncesinin eminönü olsun yeni kapı olsun cami önü kara çarşaflı görüntüleri kullanılıyor, malesef algı bu yönde inşaa ediliyor. ben hiç yabancı haber kanallarında nişantaşı görüntüleri falan rastlamadım. yakın dönem ülkemizde çekilen filmlere bakın halen kapalı çarşı ve civarında seyyar satıcıların tavuk sattığı ortadoğu resimleri dekorları falan kuruluyor sokakta yürüyen insanlar desen ona keza benzer tiplerden oluşturuluyor evinin kapısının önünde göbeğini kaşıyarak nargile içen adam figürleri falan. bu futbolcularda görüyor o figürleri, ligimiz izlenmiyor ama o futbolcular james bond filmini izliyorlar, kaçış istanbul filmini izliyor, liverpool milan final amçı filmini izliyor ve ülkemizi bildiğin arap ülkesi gibi görüyorlar...

iyi de abi öyle diyorsun da ben eminönü ve fatih'te gezmiş biri olarak dediğin gibi bir durum zaten var. çarşaflı görüntü de kimseyi rahatsız etmez açıkcası nargile de aynı şekilde. bunlar ülkenin gerçeği ve zaten utanılacak bir durum yok onu geçtim bu ligin bir izlenirliği itibarı olsa kimse bunlar takmaz zaten kimse karşısında çarşaflıyla oynayacak değil.  :evillol:

bizim ligin en büyük sorunu 18 takımdan 12 tanesi anca UEFA lisansı alabiliyor ve bunun yarısı daha gitmeden FFP falan filen diye eleniyor. Geri kalan 6 tanesinden 5 tanesi gidebiliyor. 2 si daha elemelerde gidiyor. Geri kalan üçlü de belli işte.

Çevrimdışı 38life

Boyko'nun şapkasıyla montunu almışlar havaalanında doğru mu? Eğer doğruysa görgüsüzlüğün dibine vurmuşuz demektir.

kimsenin umrunda değil su an , sinirimi bozuyor hatta
Moral gitti bende de

Yapcak bişey. Yok , Egitim egitim egitim

Heryerde 50 kere yazıyor insaatta , Baretini tak , Kemerini tak bunlar olmadan calismak yasak diye

Ama Hersey oraya cikana kadar , Oraya cikinca Sikti diyip cikariyorlar o Bareti , Kemeri

Bu ne ilk nede son olacak , Basimiza ne geliyorsa Hep bu bana bisey olmaz mantigi yuzunden geliyor

Çevrimdışı Ensar

Moral gitti bende de

Yapcak bişey. Yok , Egitim egitim egitim

Heryerde 50 kere yazıyor insaatta , Baretini tak , Kemerini tak bunlar olmadan calismak yasak diye

Ama Hersey oraya cikana kadar , Oraya cikinca Sikti diyip cikariyorlar o Bareti , Kemeri

Bu ne ilk nede son olacak , Basimiza ne geliyorsa Hep bu bana bisey olmaz mantigi yuzunden geliyor
valla söyleyecek çok şey var ama bi yandan da diyecek söz yok öyle bi durum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Boyko'nun şapkasıyla montunu almışlar havaalanında doğru mu? Eğer doğruysa görgüsüzlüğün dibine vurmuşuz demektir.
Bayagi kalabalikti Havaalani adam cok sasirdi baya şaşırdı

Hatta iceride artik menajerimidir tercumanimidir nedir 3 lu cektirmeyi ogretti arabada , Arabadan inip 3 lu cektirdi adam

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Havaalanında karşılayanlar lise talebeleri hiç sevmem adam karşılama işini.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Scout

Bayagi kalabalikti Havaalani adam cok sasirdi baya şaşırdı

Hatta iceride artik menajerimidir tercumanimidir nedir 3 lu cektirmeyi ogretti arabada , Arabadan inip 3 lu cektirdi adam
Trt de göstermediler  :bawling:
Pika Pika