2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930472 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

@ozan062 abi sen serdar azizin hangi yönlerini begenmiyosun neden bu kadar karşısın anlamadim :alala:

ne bileyim bana hafiften inceden  @onurturan

gökhan süzeni andırıyor ve korkuyorum patlıcak bizde diye,,

ve esas onemli nedenim kesinlikle agır galatasaraylı olmasıdır..

hatırlıyorum bizimmaclarda yaptıgı sert müdahelelelerde hiç sakınma olmuyor

ama her gs macında selcuk abisine izahetler veriyor her yaptıgı mudahele sonrası

bunu goren ben nefretle bakıyorum serdar azize
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben olsam bundesligayı seçerim ne işim var Süper ligde
Katilmiyorum @ahmetx abi

Sanki cok ust duzey bir takima gidiyor , Ne yapacak Werderde ? Neyi kanıtlayacak ?

Papynin buraya gelmesi icin cok neden var !

1.Sampiyonluga oynayan bir takim
2. Yeni stad
3.S.Liginde oynayip kendini gosterme sansi
4.Vodafone gibi Global.bir sponsor

Bunlarin hicbirisi Werder bremende yok..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ya Bu UEFA zerre kadar Futboldan anlamiyor , Boyko gibi VASAT bir kaleciye gidip King Kong lakabını takıyor Yetmiyor gidip Uefa yilin 11 ne aday 5 kaleciden birisi olarak gosteriyor Oda yetmiyor 2015 yilinin en iyi 4 kalecisinden biri olarak gosteriyor ilginç :alala: @ahmetx abi @DADAYKARTALI @ONUR KOLCU

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

king kong camiamıza hayırlı olsun sabahtan beri king kong parçasını dinliyorum. :halay:

Çevrimdışı Gastro

Sıkıntı yok demiyorum abi , sıkıntı tabii ki var stoper almalıyız . Şunu diyorum gidip Getafeden Alexisi alacaklarına apar topar ihtiyacımızı karşılayacak birini bekleriz Ocak sonuna kadar diyorum . Bu stoperlerle beklerken idare ederiz sonuçta birbirine alışık Lider takımın 2 lisi diyorum .

Kaleci durumumuz böyle değildi, stoperler taca top atıyordu geri pas yerine amatör futbol takımı gibi. Stoperde 10 gün daha bekleriz yeterki istediğimiz tarz birini alsınlar, şimdi tutup Alexisi getirecekler Kanser olacak taraftar yine.
Kusura bakma kardeşim. belki biraz sitemkar yazdım ama inan ki son 2-3 yıldır defans ve kaleci hatalarından pisi pisine gol yeyip puan kaybetmekten bıktım usandım artık.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Boyko hayırlı olsun... @Yunus Emre Dökmeci hangi stoperi istiyordun onu da söyle boşu boşuna heyecan yapmayalım son güne kadar  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 11:00:07
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
yunus emre dökmeci zu sabiha gökçen
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

Katilmiyorum @ahmetx abi

Sanki cok ust duzey bir takima gidiyor , Ne yapacak Werderde ? Neyi kanıtlayacak ?

2. Yeni stad

dışardan ne türkiye ne de süper lig öyle görünmüyor işte arap yarımadasından önceki durak burası .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yaz döneminde herkes aşık ti boyko ya :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boyko dan İlk Açıklamalar...

Beşiktaş ta oynayabilmek icin Dniprodaki alacakarimdan vazgectim
Kamptan once tatildeyken ozel olarak çalışıyordum , Kendimi hep hazir tuttum
Beşiktaş cok buyuk bir takim , bunun farkındayım , Yeni takimimla yeni stadımizda Sampiyonlar liginde oynamak ıstiyorum. Besiktas la ilk hedefim sampiyonluk yasamak , Ardindan Ukrayna milli takimi ile Euro 2016 ya gitmek istiyorum
Besiktas taraftari dunyaca unlu , Tabiki tanıyorum , Onlarin onunde oynamak benim.icin heyecan verici olacak :ishock: :ishock:

Çevrimdışı ahmetx

Ospina 2. kez gelemedi onun adına da üzüldüm istiyordu halbuki , demek ki İngilizlerden ihtiyaçları olmayan oyuncuları istemek lazım oyuncunun istemesi yetmiyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Yaz döneminde herkes aşık ti boyko ya :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

genelleme yapma lütfen  :icool:

Çevrimdışı ahmetx

Neyse ki kalede Tolga olmayacak  :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Neyse ki kalede Tolga olmayacak  :bandit:

Biz bu Boyko'yu istemedik istemedik ama efsane olacak diyor bi yanım :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Mehmet92

Katilmiyorum @ahmetx abi

2. Yeni stad

İlk üçü tamam da dördüncüyü hiç bir şekilde anlamlandıramadım.Napsın adam sponsoru? Sponsorumuz toyota'yken takım gökhan süzen escude oynuyordu.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

dün haber sitelerinde bonservis 3,3 M deniyordu ama bugün gelen bilgiler vadeli 4 M Euro olduğu yönünde...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı firewater

Forzadan 3ay ceza yedik. Artık burada takılacağım ve takip edeceğim.

Boyko hayırlı olsun hepimizin gözü aydın :)

dün haber sitelerinde bonservis 3,3 M deniyordu ama bugün gelen bilgiler vadeli 4 M Euro olduğu yönünde...
Vadeliyse normaldir

Baskan pesin para vermeyi sevmiyor :icool:

İlk üçü tamam da dördüncüyü hiç bir şekilde anlamlandıramadım.Napsın adam sponsoru? Sponsorumuz toyota'yken takım gökhan süzen escude oynuyordu.
Taninirlik ve Lobi diyelim

Dunyanin en prestijli ve en buyuk 4.cu sirketinden bahsediyoruz

Vodafone Bugüne kadar kac takima veya kac stada sponsor olmus ?

Vodafone ismi bizim taninirlihimiz acisindan onemli

Biz onlarin onlarda bizim reklamimizi yapiyor tarihin en buyuk anlasmasidir bu..

Forzadan 3ay ceza yedik. Artık burada takılacağım ve takip edeceğim.

Boyko hayırlı olsun hepimizin gözü aydın :)
:hosgeldin doyelim bizde ozaman

Ama yasinizida yazarsaniz iyi olur ona göre hitap ederiz :ok:
Biz burada bir aile gibiyiz @firewater

Çevrimdışı ekesicil

Taninirlik ve Lobi diyelim

Dunyanin en prestijli ve en buyuk 4.cu sirketinden bahsediyoruz

Vodafone Bugüne kadar kac takima veya kac stada sponsor olmus ?

Vodafone ismi bizim taninirlihimiz acisindan onemli

Biz onlarin onlarda bizim reklamimizi yapiyor tarihin en buyuk anlasmasidir bu..

Kusura bakmada cok abartiyorsun Türkiye ligini ve takimlarini. Almanyada mesela kimse Vodafone sponsor olmus la ilgilenmiyor. Adamlar gülüyor bizim futbola. Iktiyarlar ligi diyorlar

Çevrimdışı Scout

Bir İşçimiz Çatıdan Düşerek Hayatını Kaybetmiş  :bawling: Allah Rahmet Eylesin
Pika Pika