2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12929923 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

bizim bünye bağışıklık kazandı , ne gelirse sineye çekiyoruz  :) ben de @Efe gibi oluyorum artık her şeyden memnun olacak bir sonuç çıkarmaya başladım . :D
varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kemal

ben herkesi gerçek dünyaya geri çağırdım.. herkes göklerde..inin aşağı lazımsınız.. her beşiktaş taraftarı değerlidir.. :)

Boşver anı yaşasın mutlu olsun bu taraftar , birde hızlı stoper alalım taş gibi , sonra renkli (...)₄ düşünsüvlev :D :evillol:

Statla birlikte 3. yıldızıda takarız seneye .
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2016, 09:57:49 Kemal ]

Çevrimdışı Tolga

Boyko camiamıza hayırlı olsun :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı halvetifarazi

28 yaşına kadar yanlış görmdiysem milli takım kariyeri sadece 3 maç. önündeki kaleci de öyle buffon nuer falan değil shaktar'ın kalecisi. milli takım kariyeri parlak değil, avrupa takımları da kendisiyle pek  ilgilenmedi gibi(bir ara sevilla dedikodusu çıkmıştı o kadar).

neyse artık mcgregor gibi çıkmasın da başka derdim yok.

Çevrimdışı Çağatay

Ersan Rhodolfo var defansta sıkıntı yok son güne de kalsa bekleriz , delirmeyiz . Gidip Alexis falan almasınlar , ihtiyaca uygun hızlı bir stoper alsınlar yeterki. 

Kaleci çok acildi , defansla arasında büyük sorun başlamıştı bu geldiya , stoperi bekleriz mevcut stoperlerimiz ligi lider kapattı sıkıntı yok.

şu kısmı yönetim duysa transferden vazgeçer :D
şaka bir yana son güne kalsa sonu hoş olmaz stoper transferinin
o yüzden bu aralar bitmesi gerek bence
çünkü gelecek adamın da bir uyum sorunu olacak 10 maç için transfer yapmamamız lazım
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Boyko camiamıza hayırlı olsun :)
tolga azcık sakatlansada  boyko oynasa  ts maçında  :bandit:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 10:01:45
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
trabzon maçında oynar mı oynamaz mı asıl önemli konu.
çok önemli bir maç 3 puan alamazsak fener alır gider ligi.
tolgayı koyarsa mehmet ekici vururda vurur uzaktan :duman:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada bazı duyumcular khacheridi diyor bazıları da badstuber bu işin sonu douglas olmasın da :D :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

şu kısmı yönetim duysa transferden vazgeçer :D
şaka bir yana son güne kalsa sonu hoş olmaz stoper transferinin
o yüzden bu aralar bitmesi gerek bence
çünkü gelecek adamın da bir uyum sorunu olacak 10 maç için transfer yapmamamız lazım

gerçekten Alexis alınacağına Getafeden, son güne kadar Bayernliyi kovalayıp- Serdar Azizin bonservisini indirmeye çalışsalar daha hayırlı olur.

Çevrimdışı brkntcnr

Ersanı 7,5 civarına yollayıp kiralık opsiyonlu Badstuber ve Serdar Aziz yapsak mükemmel  iş yapmış oluruz.

Çevrimdışı Tolga

tolga azcık sakatlansada  boyko oynasa  ts maçında  :bandit:
Bence oynamasında bir sıkıntı yok ama Şenol Hoca oynatmaz tabi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Mehmet57

Iyi bir kaleci aldik, hayirli olsun. Ospina, Sirigu falan diyenler demin aciklanan mali rapora baksin bir zahmet.

Stopper konusunda kiralik Djilobodji isimize cok yarar. Ersan satilirsa Sane hem on libero hem stopper olarak kadromuza derinlik kazandirir.

Alexis konusu umarim yalan haberdir. Hayir gelecek iki tane Alexis var. Biri Arsenal'da oynuyor, digeri Texas'li. Bu Alexis'den hayir gelmez.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu sene 8 maçta kalesinde gol görmemiş. Geçen sene 22. Ondan önceki sene 18 maçta kalesinde gol görmemiş. Ne kadar olumsuz baksam da bunlar önemli rakamlar..
2 sezonda UEFA AVRUPA LIGINDE tam 9 macta Gol yememiş ne kadarda kotu istatistikleri var dimi abi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Iyi bir kaleci aldik, hayirli olsun. Ospina, Sirigu falan diyenler demin aciklanan mali rapora baksin bir zahmet.

Stopper konusunda kiralik Djilobodji isimize cok yarar. Ersan satilirsa Sane hem on libero hem stopper olarak kadromuza derinlik kazandirir.

Alexis konusu umarim yalan haberdir. Hayir gelecek iki tane Alexis var. Biri Arsenal'da oynuyor, digeri Texas'li. Bu Alexis'den hayir gelmez.

Papy Werder'e uçmuş.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

Papy zu Werder Bremen

Zapata zu Antalyaspor --- @atalay yazdı

Sane ilk uçakla gelse bizden mutlusu olmaz heralde bugün .

Çevrimdışı canU

Ersanı 7,5 civarına yollayıp kiralık opsiyonlu Badstuber ve Serdar Aziz yapsak mükemmel  iş yapmış oluruz.

Amana diyim sakın. Devre arası şampiyonluk yolunda böyle bir değişim olmaz. O stoper birbirine alışana kadar biz artık puanları dağıtırız

Çevrimdışı ahmetx

Papy Werder'e uçmuş.
ligin kalitesi de artmalı , bu TFF , yayıncı kuruluş ve kulüp yapılarıyla Avrupalı rakiplerle yarışmamız çok zor  :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Mehmet57

Papy Werder'e uçmuş.

Resmi bir aciklama yok, sadece gorusmeler varmis.

Bizimle Werder arasinda sececekse tabii bizi secer.

Çevrimdışı ahmetx

Resmi bir aciklama yok, sadece gorusmeler varmis.

Bizimle Werder arasinda sececekse tabii bizi secer.
Ben olsam bundesligayı seçerim ne işim var Süper ligde
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı DADAYKARTALI

keşke Boyko olmasaydı nedense Ben bu adamdan elektrik alamıyorum  :ebebe:

Çevrimdışı Tarık16

mali tabloya göre dönem zararı 24.402.842 TL bu da  7 - 7.5 milyon Euroluk bir zarar anlamına geliyor ki bence çok iyi..yani sözün özü iyi bir stoper stoper alabiliriz bonservisli veya kiralık satın alma opsiyonlu :)

Çevrimdışı bhdr

Ben de Ospina'yı çok istiyo ve bekliyodum fakat Beşiktaş'ın 1 numarası artık bizim de 1 numaramızdır. Sevinemedim desem yalan olur.çok sevindim.Hayırlı olsun.

Çevrimdışı Gastro

Ersan Rhodolfo var defansta sıkıntı yok son güne de kalsa bekleriz , delirmeyiz . Gidip Alexis falan almasınlar , ihtiyaca uygun hızlı bir stoper alsınlar yeterki. 

Kaleci çok acildi , defansla arasında büyük sorun başlamıştı bu geldiya , stoperi bekleriz mevcut stoperlerimiz ligi lider kapattı sıkıntı yok.
Ersan varsa defansta sıkıntı yok ne demek ?. Biz niye 1 senedir stoper arıyoruz? Çünkü Ersan'a güvenilmez. Bu seneki Fener maçını izleyin 1. golde çizgiye 1 metre varken çalım yiyor. Sonra giden adamı arkadan hareketsiz gözü ile takip ediyor. ve Van persie bomboş topa vuruyor. Rahatsız etse belki gol olmayacak. 2. golü izleyin beraber kafaya yükseliyorlar. Fenerli oyuncu önde olmasına rağmen geriye  kafa vuruyor ve gol. Dan dun vurduklarını saymıyorum bile. Bence 5-6 milyon veriyorlarsa bir dk. durmasınlar satsınlar. Eskiden Ulvi gibi basit adamlar vardı. Ama sağlam adamlardı. Gösteriş yoktu. Adam geçmezdi. Hiç bir zaman eyvah demezdik. Böyle gol mü yenir demezdik.  Şimdi 1'e birlerde beraber koşularda ödümüz kopuyor.
Bu aralar Ersan kıymete bindi ama kim ne derse desin Beşiktaş'ın oyuncusu değil

Çevrimdışı ozan062

Avrupa sampiyonasindan sonra satarız serdar azizi:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

işte bu cokbuyuk yanılgı bence

serdar o bonservisler verilirse yani ersanı satıcagımızı bursa yonetimi biliyor dolayısıyla 5ten asagı vermez

ve o miktardan sonrada zaten hiçbir avrupa takımına transferi gertceklesmez
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

Ersan varsa defansta sıkıntı yok ne demek ?. Biz niye 1 senedir stoper arıyoruz? Çünkü Ersan'a güvenilmez. Bu seneki Fener maçını izleyin 1. golde çizgiye 1 metre varken çalım yiyor. Sonra giden adamı arkadan hareketsiz gözü ile takip ediyor. ve Van persie bomboş topa vuruyor. Rahatsız etse belki gol olmayacak. 2. golü izleyin beraber kafaya yükseliyorlar. Fenerli oyuncu önde olmasına rağmen geriye  kafa vuruyor ve gol. Dan dun vurduklarını saymıyorum bile. Bence 5-6 milyon veriyorlarsa bir dk. durmasınlar satsınlar. Eskiden Ulvi gibi basit adamlar vardı. Ama sağlam adamlardı. Gösteriş yoktu. Adam geçmezdi. Hiç bir zaman eyvah demezdik. Böyle gol mü yenir demezdik.  Şimdi 1'e birlerde beraber koşularda ödümüz kopuyor.
Bu aralar Ersan kıymete bindi ama kim ne derse desin Beşiktaş'ın oyuncusu değil

Sıkıntı yok demiyorum abi , sıkıntı tabii ki var stoper almalıyız . Şunu diyorum gidip Getafeden Alexisi alacaklarına apar topar ihtiyacımızı karşılayacak birini bekleriz Ocak sonuna kadar diyorum . Bu stoperlerle beklerken idare ederiz sonuçta birbirine alışık Lider takımın 2 lisi diyorum .

Kaleci durumumuz böyle değildi, stoperler taca top atıyordu geri pas yerine amatör futbol takımı gibi. Stoperde 10 gün daha bekleriz yeterki istediğimiz tarz birini alsınlar, şimdi tutup Alexisi getirecekler Kanser olacak taraftar yine.