2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12926818 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Taraftar sayfaları ve grupları Organizasyon yapiyor zaten Baya kalabalik olacak sanirim Havaalani
Seninde orada olman gerekiyor:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

heee gidin gidin , görmemişler gibi tövbe yaaaaaa :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kemal

Tolga mistakes fails videosunu izleyeyim dedim , izlerken bile yarısında hata verdi ... Kalede daha Boyko yu canlı izlemeden konuşuyorum devrim yaşamışız.

Çevrimdışı denilanz

Şu karşılama işlerinden bir kurtulamadık. Maça gitmeyen adamlar hava alanlarını dolduruyor. Uğurlamaya bir insan gitmez. Değişik bir milletiz.

Çevrimdışı Oktay

kap geldi gözünüz aydın  denis boyko ile görüşmelere başlanmış

Çevrimdışı mrred

Günaydın
Hadi hayırlı olsun KAP geldi :sevinc :sevinc
The great gig in the sky

Çevrimdışı Kemal

Allahım şu KAP ta , Bayern ile görüşmelere başlanmıştır görmeyide nasip et stoper için .

Çevrimdışı Kemal

Rüştü malum siteye demişki ; Cenk varken neden satılıp 3 m euroya Boyko alınır bilmem , anlamsız .  Ulen Rüştü bayramlık ağzını açtıracaksın insanın , seni kaleci diye bu takımın başına koydularya ona hayret ediyorum ben .

Çevrimdışı Ensar

aglak tolganin suratını görmekten kurtuluyoruz çok şükür , madem orta seviye bi kaleci alındı o zaman çok iyi bi stoper almalıyız

Çevrimdışı Alper1903

Hayırlı uğurlu olsun  :ok:

Çevrimiçi Koa_lAA

o değilde şu mali tablolardan anlayan biri anlatsın hele son yapılan açıklamayı..

mali tabloları yani.. kısa vadeli borçları dönen varlıklarla ödeyemiyomuşuz.. yani batıkmışız falan..

sonuç ne.. nekaa batıkız.. zaten batıkızda acep nekaa batıkız.. dönülmez akşamın ufkundamıyız.. hangi maliyeci açıklaycak?

Çevrimdışı onder23

Kap de geldiğine göre hayırlı olsun

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

o değilde şu mali tablolardan anlayan biri anlatsın hele son yapılan açıklamayı..

mali tabloları yani.. kısa vadeli borçları dönen varlıklarla ödeyemiyomuşuz.. yani batıkmışız falan..

sonuç ne.. nekaa batıkız.. zaten batıkızda acep nekaa batıkız.. dönülmez akşamın ufkundamıyız.. hangi maliyeci açıklaycak?

Kardeş dur şimdi sırası mı ya, millet kırıldı kaleci beklerken dur bi kana kana su içsin herkes.

Çevrimdışı AmaralGürses

Almanyadaki gurbetçi kartallar , bayernin kampını baklavalarla basıp Badstuberi omuzlara falan alsınlar.

Budur.

Çevrimdışı Ensar

Kardeş dur şimdi sırası mı ya, millet kırıldı kaleci beklerken dur bi kana kana su içsin herkes.
ospina gelse buralar böyle mi olurdu peh

Çevrimdışı ahmetx

Pikselden sonra Boykoyuda kabulleneceğiz yapacak bir şey yok. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

Pikselden sonra Boykoyuda kabulleneceğiz yapacak bir şey yok. :D
hiç sorma abi nedir bu çektiğimiz :D

Çevrimiçi Koa_lAA

ben herkesi gerçek dünyaya geri çağırdım.. herkes göklerde..inin aşağı lazımsınız.. her beşiktaş taraftarı değerlidir.. :)

Çevrimdışı ahmetx

hiç sorma abi nedir bu çektiğimiz :D

bizim bünye bağışıklık kazandı , ne gelirse sineye çekiyoruz  :) ben de @Efe gibi oluyorum artık her şeyden memnun olacak bir sonuç çıkarmaya başladım . :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağatay

Hayırlısı olsun diyelim Allah utandırmasın

Bu arada kaleci transferinin gelişim sürecini gördükten sonra

stoper transferinin son güze kalma ihtimali çok yüksek o yüzden bu günlerde öyle fazla bir beklentiye girmeye gerek yok rahat olun
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

heee gidin gidin , görmemişler gibi tövbe yaaaaaa :D
Evet gormedik

Yaklasik 10 yildir kaleci gormedik kalede :bandit:

Hayatimda ilk defa kaleci formasi alacagim bu sene :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu sene 8 maçta kalesinde gol görmemiş. Geçen sene 22. Ondan önceki sene 18 maçta kalesinde gol görmemiş. Ne kadar olumsuz baksam da bunlar önemli rakamlar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Evet gormedik

Yaklasik 10 yildir kaleci gormedik kalede :bandit:

Hayatimda ilk defa kaleci formasi alacagim bu sene :bandit:
:kop:

Çevrimdışı Kemal

Hayırlısı olsun diyelim Allah utandırmasın

Bu arada kaleci transferinin gelişim sürecini gördükten sonra

stoper transferinin son güze kalma ihtimali çok yüksek o yüzden bu günlerde öyle fazla bir beklentiye girmeye gerek yok rahat olun

Ersan Rhodolfo var defansta sıkıntı yok son güne de kalsa bekleriz , delirmeyiz . Gidip Alexis falan almasınlar , ihtiyaca uygun hızlı bir stoper alsınlar yeterki. 

Kaleci çok acildi , defansla arasında büyük sorun başlamıştı bu geldiya , stoperi bekleriz mevcut stoperlerimiz ligi lider kapattı sıkıntı yok.