2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12926851 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 01:14:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Transfer konusunun ilk sayfasinda dede ve mayke yaziyor zaten

İkisini de istiyorum :D

At Beck'i sola alma sol bek Mayke'yi getir buraya  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Serdar'ı totalde beğenmem. Tekrara düşecek son günlerde epey yazdım fakat bu oyun yapısına en uygun stoper. Hoca da çok istiyor.

serdar'ın totalde kalite eksikliği hemen her Türk oyuncu gibi altyapı+temel eğitim eksikliği kaynaklı ama şuan en iyi yerli stoper ligin en çok top kesen adamı olması dahi sistemimizin adamı olduğunu gösteriyor ancak bursa 5den aşağı bırakmaz....
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tayfun_bjk

Hocam o mesajın bir espirisi var arkadaş kendi elleriye Kalinic'i EPL'ye gönderdi onun dalgası döndü 2 gün. :evillol:
hergün 1-2 saat okuyorum forumu ama kacırmısım demek ki)) selamlar.. bence iyi olacak bu transfer, şaşırtacak bizi) çok ümitliyim yani sizlerden de (forumun kıdemli uyeleri dahil) karaları bağlayanlar olmasın iyi olacak dersek olur biz umudumuzu şansımızı kendi ellerimizle bölmeyelim ikiye. herşeyi ikiye bölmek durumunda değiliz olumsuz görüşler kendilerini boykolu maçlar sonrasına saklasın. bizim ihtiyacımız olan sampiyonluk kalede bir kedi değil.. iyigeceler saygılar bütün arkadaşlarıma..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 01:21:31
  • Beşiktaş / Bodrum
serdar'ın totalde kalite eksikliği hemen her Türk oyuncu gibi altyapı+temel eğitim eksikliği kaynaklı ama şuan en iyi yerli stoper ligin en çok top kesen adamı olması dahi sistemimizin adamı olduğunu gösteriyor ancak bursa 5den aşağı bırakmaz....

Volkan'ı 2.5'a bıraktılar sadece bundan dolayı umutluyum ben fiyat konusunda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

ben de şahsen bursaya para vererek oyuncu almaya karşıyım ama serdar aziz iddia ediyorum bizim takımda kral olur taraftar kısa sürede iyi performansı ile kabullenir zaten
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Volkan'ı 2.5'a bıraktılar sadece bundan dolayı umutluyum ben fiyat konusunda.

volkan bildiğin yamyam eğitimsiz varoş serserisi olduğu için öyle gelişti ucuza gitti + feneve volkan konusunda grup indirimi yaptılar. 3 oyuncu alana volkan 2,5 gibi bişey :)

Çevrimdışı tangaz

aslında hocanın tarifine uyan adam Ali Eren Beşerler :D

Çevrimdışı Infidel

Dede ,benim son 5 yıllık süreçte izleyipte hayran kaldığım nadir stoperlerden. Hani biz yıllardır ''geriden oyun kurabilen stoper'' hayaliyle yanıp tutuşuyoruz ya , aha o stoper işte bu stoper. Normalde ,yakın zamanda ağır sakatlık geçirmiş oyunculara temkinli yaklaşırım ama bazı oyuncular ekstra şansı hakedecek ekstra yeteneklere sahiptirler. Brezilyalılar Dede'yi boşu boşuna Franz Beckenbauer ile özdeşleştirmiyorlar. Evet ,ağır bir sakatlığı yeni atlattı ama zaten normal şartlarda biz ancak imzalı formasını alabiliriz. Bu sakatlık bizim gibi mali gücü kısıtlı kulüpler için bir fırsattır. Hazır piyasası düşmüşken ,satın alma opsiyonlu kiralama yoluna git. Eski formunu yakalarsa ne ala. Rhodolfo'yu her türlü keser. Yok eğer sakatlık varolan gücünden çok şeyler götürmüşse de ,sezon bitiminde geri yollarsın olur biter. Ne de olsa Rhodolfo konusunda çok da şikayetçi değiliz.

Sezer'ler ,Gökhan'lar ayaklarına top değmeden gittiler. Zarar edeceksek ,varsın Dede gibilerinden edelim.
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2016, 01:54:55 Infidel ]

Çevrimdışı Türkay

İkisini de istiyorum :D

At Beck'i sola alma sol bek Mayke'yi getir buraya  :D

@Yunus Emre Dökmeci abi istemediği sürece ikisi de gelmeyecek  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Zapata zu Antalyaspor.  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Zapata zu Antalyaspor.  :D
Hadi herkese iyi geceler , bizde delgado yu getiririz artık:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 02:40:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

Lütfen Yuri boyka'daki boyka boyka boyka tezahüratıyla çağıralım tribünlere boyko'yu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Evlenme teklif ediyoruz herhalde bu nasıl duyum böyle :D

Serdar Aziz'in kaynı Beşiktaşlıymış :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 02:42:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Gomez'in sosyal medya hesaplarına yükleniyor Quaresma'yı getiren çete Badsbuter'i ikna etmesi için  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğuhan

bi stoper gelecek ama bence transferin son günü çok bomba bi transfer yapacağız gibi geliyor fatih doğan da benzer bi açıklama yapmıştı
Aziz transfer konusunda sidik yarıştırmada dünyada 1. sıradadır o yüzden fenere cevap hakkı vermeden son gün bombası patlatacağız bence.... grosskreutz gibi olmaz sonumuz inş  :D

Çevrimdışı Doğuhan

Ali ay ın önder özeni sportif direktörlüğe getireceği yazılıyordu.

Keşke mottayla pedroyu bu kadar erken elden çıkarmasaydık ikiside tam önderin adamlarıydı

Para bayılmadan kolayca serdar takası gerçekleşirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 03:11:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Ali ay ın önder özeni sportif direktörlüğe getireceği yazılıyordu.

Keşke mottayla pedroyu bu kadar erken elden çıkarmasaydık ikiside tam önderin adamlarıydı

Para bayılmadan kolayca serdar takası gerçekleşirdi

Önder Özen Hamza enteresan ve iyi bir ikili olabilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat_

https://twitter.com/MedyaBesiktasTV/status/689621596584157184

boykodan kartal pencesi hadi hayirlisi artik  :ok:
@Yunus emre dokmeci al yeni profil foton :)

Çevrimdışı Alper1903

Yoğunluktan pek bakamadım şimdi fırsat buluyorum izledikçe Boyko içime sinmeye başladı. Tıpkı Gomez'de olduğu gibi. Gomez fırtına gibi esiyor (maşallah) Boyko'dan da aynı etkiyi bekliyorum. Yalnız bizim stoperlerin dönen toplara çok konstantre olması lazım gibi bir izlenim oluşturdu bende onu da söylemem gerek.
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2016, 04:07:47 Alper1903 ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

https://twitter.com/MedyaBesiktasTV/status/689621596584157184

boykodan kartal pencesi hadi hayirlisi artik  :ok:
@Yunus emre dokmeci al yeni profil foton :)

Bak şimdi sen bunu yaptın ciğerimi söktün Boyko reis. Bizdensin :ok: :evillol:

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Dideye sahip cikalim dideye ersan gidince lazim olacak bizeee ,  dideciiiiiiimmm

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TØLGA

Tam buraya uygun, tam bu oyun yapısına uygun, aşık oluruz aşık :D

Zamanında Age of Empires 2 oynayanlar bilir, kaleden çıkan bombalı varil taşıyan adamlar gibi  :evillol:
ne oynardık beeeee  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK