2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12923027 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 00:49:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Serdar Aziz'e de çok negatif bakmayın. 2-2.5 milyon bandına alınırsa hayır demem ben çünkü sebeplerim var.

Ersan yazın %90 satılacak belli ki. Yerli oyuncu rotasyonunu mutlaka korumamız gerekiyor. Hiç olmasa 8 tane her an 11 oynayabilecek yerli oyuncu gerekli.

Cenk, Oğuzhan, Kerim, Töre, Tolgay, Necip, İsmail, Olcay var elimizde. Seneye Çağlar ve Serdar Aziz eklenirse yüksek olmayan maliyetlerle iyi bir kadro derinliği oluşur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Serdar Aziz'e de çok negatif bakmayın. 2-2.5 milyon bandına alınırsa hayır demem ben çünkü sebeplerim var.

Ersan yazın %90 satılacak belli ki. Yerli oyuncu rotasyonunu mutlaka korumamız gerekiyor. Hiç olmasa 8 tane her an 11 oynayabilecek yerli oyuncu gerekli.

Cenk, Oğuzhan, Kerim, Töre, Tolgay, Necip, İsmail, Olcay var elimizde. Seneye Çağlar ve Serdar Aziz eklenirse yüksek olmayan maliyetlerle iyi bir kadro derinliği oluşur.

Serdar gelirse daha stoper alınmaz korkum o benim
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 00:52:44
  • Beşiktaş / Bodrum

Devre arası gelecek olan stoper %90 oynamayacak zaten. Rotasyona alınıyor.

Şimdi Serdar'ı alıp yazın Dede'yi alacaklarını bilsem Ersan gidince hemen evet derim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı genki1914

Serdar gelirse Ersan gider 1 tane daha stoper alirlar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı worns

Katılıyorum. Aynı zamanda bizim takımda mevcut düzeyinin üstüne çıkabilir. Güncel olan Ersan'a alternatif ihtiyacını da uyum sorunu vs. daha az yaşayacağından kolaylıkla karşılar. Ancak takımının 2-2.5 bandına bırakma ihtimali neredeyse yok. İsteyecekleri 4-5 milyon bandına da değmez bana kalırsa.

Çevrimdışı talha

Devre arası gelecek olan stoper %90 oynamayacak zaten. Rotasyona alınıyor.

Şimdi Serdar'ı alıp yazın Dede'yi alacaklarını bilsem Ersan gidince hemen evet derim.

Şimdi Serdar gelirse stoper alınmaz Çağlar alınır bizim stoper işimiz tamam derler. Yahu sanki tanımıyorsun bizimkileri.  :lol:

Çevrimdışı Kemal

Su adı çıkan alexis den sonra serdar Azize hemen imza atarım . Hiç olmazsa hızlı hırslı ileri çıkar kat eder parlama ihtimali var satma potansiyelin var . Hemen kabul ederim alexis yerine. Adam iddalı bu gece oluyordu sabaha kaldı alexis diyor ne yapacaz biz yavaş adamı ?

Çevrimdışı talha

Serdar gelirse Ersan gider 1 tane daha stoper alirlar

O stoper de kardeşim Çağlar olur işte. Benim korkum bu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 00:57:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Katılıyorum. Aynı zamanda bizim takımda mevcut düzeyinin üstüne çıkabilir. Güncel olan Ersan'a alternatif ihtiyacını da uyum sorunu vs. daha az yaşayacağından kolaylıkla karşılar. Ancak takımının 2-2.5 bandına bırakma ihtimali neredeyse yok. İsteyecekleri 4-5 milyon bandına da değmez bana kalırsa.

Kesinlikle değmez. O paralara çıkılmaz Serdar için.

O zaman şimdi Zapata'yı alırsın yazın Çağlar'ı yanına ekler Ersan'ı ve Milosevic'i gönderir yazın taş gibi bir stoper eklersin Dede gibi 4'lü tamamlanır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Su adı çıkan alexis den sonra serdar Azize hemen imza atarım . Hiç olmazsa hızlı hırslı ileri çıkar kat eder parlama ihtimali var satma potansiyelin var . Hemen kabul ederim alexis yerine. Adam iddalı bu gece oluyordu sabaha kaldı alexis diyor ne yapacaz biz yavaş adamı ?

Su düşünülüyorsa bir mantık aranır ; Rhodolfo yu yedekler yanına sane alınır Ersanla forma yarısına girer oda . Milo geriden derinlik olur . Yazın Ersan gider Milo gider yerine Taş gibi stoper alınır bu olursa oke yim.

Yani alexis ve sane aynı anda gelirse .

Çevrimdışı atalay

Serdar'ı totalde beğenmem. Tekrara düşecek son günlerde epey yazdım fakat bu oyun yapısına en uygun stoper. Hoca da çok istiyor.

Çevrimdışı Kemal

Serdar'ı totalde beğenmem. Tekrara düşecek son günlerde epey yazdım fakat bu oyun yapısına en uygun stoper. Hoca da çok istiyor.

Başta hiç istemiyordum , bende şuanda çok istiyorum sy son maçta çok iyi izlemeye çalıştım , bizim oyun yapımıza çok uyar gibi geldi .

Çevrimdışı tayfun_bjk

Abi bu Boyko bu kadar iyiyse neden EPL takımları almıyor neden Sevilla vazgeçti, neden Everton almadı.

Boyu'da 1.97 çok uzun.

:kop: :kop: :kop:
gomezi neden almadı o zaman epl takımları örneğin everton,? arkadaşlar zaten epl takımlarının almak istediği oyuncuyu sen a-la-maz-sın.. biz hangi ligte oynuyoruz allahaskına...?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Avrupa sampiyonasindan sonra satarız serdar azizi:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TURKahvesi

Kesinlikle değmez. O paralara çıkılmaz Serdar için.

O zaman şimdi Zapata'yı alırsın yazın Çağlar'ı yanına ekler Ersan'ı ve Milosevic'i gönderir yazın taş gibi bir stoper eklersin Dede gibi 4'lü tamamlanır.
sende taktın şu Dede'ye  :)

Çevrimdışı talha

gomezi neden almadı o zaman epl takımları örneğin everton,? arkadaşlar zaten epl takımlarının almak istediği oyuncuyu sen a-la-maz-sın.. biz hangi ligte oynuyoruz allahaskına...?

Hocam o mesajın bir espirisi var arkadaş kendi elleriye Kalinic'i EPL'ye gönderdi onun dalgası döndü 2 gün. :evillol:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Sahip çıkalım Dede ye  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı atalay

Başta hiç istemiyordum , bende şuanda çok istiyorum sy son maçta çok iyi izlemeye çalıştım , bizim oyun yapımıza çok uyar gibi geldi .

Pozisyon oyununda defoları çok fazla. Yoksa hızlı, çabuk, reaksiyon hızı gayet iyi. Önde karşılar, agresif...

Arkadaş Türkiye temsilcisi tabii, komisyonunun peşinde...
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2016, 01:10:03 atalay ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 01:08:14
  • Beşiktaş / Bodrum

Tam buraya uygun, tam bu oyun yapısına uygun, aşık oluruz aşık :D

Zamanında Age of Empires 2 oynayanlar bilir, kaleden çıkan bombalı varil taşıyan adamlar gibi  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Jukebox

Tam buraya uygun, tam bu oyun yapısına uygun, aşık oluruz aşık :D
Transfer konusunun ilk sayfasinda dede ve mayke yaziyor zaten

Çevrimdışı Kemal

Serdar Azize ne kadar fiyat bicerler oda önemli , Bursa bize 1 se 3 der bunu biliyoruz istediği kadar yönetim değişsin .

Çevrimdışı talha

Zaten bizim neden böyle özellikleri olan ama Serdar'dan daha kaliteli bir oyuncuya bakmadığımıza akıl sır erdiremiyorum. Çok saçma bir politika anlayışımız var.

Çevrimdışı Kemal

Pozisyon oyununda defoları çok fazla. Yoksa hızlı, çabuk, reaksiyon hızı gayet iyi. Önde karşılar, agresif...

Arkadaş Türkiye temsilcisi tabii, komisyonunun peşinde...

İnşallah olur serdar aziz özellikle ts maçında tam bizlik bir oyun oynadi .Şenol hocayla çok parlatiriz biz bu arkadaşı ben inanıyorum başta en çok istemeyen biri olarak .

Çevrimdışı genki1914

Serdar cok bastirirsa gelir yoksa yeni seçilmiş başkan Kaptanı satmaz hemde onlar icin rakibine

Guti14

Çevrimdışı atalay

Zaten bizim neden böyle özellikleri olan ama Serdar'dan daha kaliteli bir oyuncuya bakmadığımıza akıl sır erdiremiyorum. Çok saçma bir politika anlayışımız var.

O özelliklere sahip olup, aynı zamanda Serdar'dan daha iyi olacak olan stoper genelde el yakar. Artı devre arası zor bulursun. İsmi geçenler Serdar dışında hepsi profilin dışında bunu sık sık yazıyorum zaten.