2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12919124 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Boyko'nun maçlarının tamamını izlemek isteyenler için.

https://twitter.com/herr0glu/status/689540484906237952

Dnipro TV nin yayın kalitesine bak hele :)

Çevrimdışı Ersoy

https://www.youtube.com/user/fcdniprotv/videos

Buradan bir maça bakmak istiyorum da şöyle Dnipro'nun sağlam atak yediği hareketli maç var mı ? :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı enemy1903

Badstuber bu sene sadece iki maç ilk 11 çıktı bence sene sonuna kadar kiralanabilir. bonservisi vermez munih.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

geçen sene yayın geliri gs 91 m tl almış fb 80 m bizde 71 m almışız adamların sonuncusu 120 m euro alacak bugünkü kurla 400 milyon tl bizim lig şampiyonunun 4.5 katı umarım bizimde yayın ihalesi yenilenir çok az maalesef

Çevrimdışı Efe

geçen sene yayın geliri gs 91 m tl almış fb 80 m bizde 71 m almışız adamların sonuncusu 120 m euro alacak bugünkü kurla 400 milyon tl bizim lig şampiyonunun 4.5 katı umarım bizimde yayın ihalesi yenilenir çok az maalesef
böyle giderse yayın gelirleri bizde düşecek ingiltereyle mukayese edemeyiz adamlar saha yakut muhtar cumhuriyetinde bile yayın yapıyorlar küresel bir lig bizse sadece Türkiye ve azerbaycanda seyrediliyoruz adam gibi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2016, 22:40:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sakatlıktan, türünden, anlamayanların gerçekten yorum yapmaması gerek. Bu yoruma açık bir konu değil.

Bir oyuncu ön çapraz kopardıktan sonra, kıkırdak, patellar tendon ( diz kapağı bölgesi ), menisküs gibi sakatlıklar yaşarsa bu kronikleşme ihtimali olan sakatlık demektir.

Aynısı topuk kemiğini kıran birinin aşil tendonunda yırtık veya kopma ya da tendinit görülmesi gibi.

Ancak aşil koparan oyuncu ondan sonra üst bacakta yırtık yaşıyorsa ortada kronik bir durumdan söz edilemez. Devamlı kontrole alsak Badsbuter'in yaşadığı sakatlık sayısı kadar 10 yılda herkeste sakatlık bulurum ben.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı enemy1903

Bu rakamlar bile çok yüksek o dediğin takimlarin maçları 50 ülkede canlı yayınlanıyor. yeni yayıncı firma aynı zamanda fransa ligininde yayincisi sanırım seneye bizim ligde bir çok ülkede yayınlanır.

Çevrimdışı ZEKI

böyle giderse yayın gelirleri bizde düşecek ingiltereyle mukayese edemeyiz adamlar saha yakut muhtar cumhuriyetinde bile yayın yapıyorlar küresel bir lig bizse sadece Türkiye ve azerbaycanda seyrediliyoruz adam gibi :icool:
saha yakut muhtar cumhuriyeti @Efe burasi neresi?
seneye tivibu digiturk rekabeti fiyati yukseltir bu sefer tivibu  almak istiyor

Çevrimdışı OrhanAker

Badstuber o oyun aklıyla 11'in heryerinde oynar bizim ligde :)
En çok sol iç gibi ataklara katilabilirse geriden işte o oyun akliyla efsane katkı verir.
Acayip kafama yattı bu is keşke olsa

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Buradan bir maça bakmak istiyorum da şöyle Dnipro'nun sağlam atak yediği hareketli maç var mı ? :evillol:
Her 2 Napoli maci ve. Sevilla maci..
+ Hollanda daki Ajax maci..
Napoli maclarindaki performansi Efsane :tabe:
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2016, 22:46:54 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ayağı nasıl ayağı degajı iyi mi   :D

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Boykonun 'sol' kolda 'no pasaran' dovmesi var. Gozume girdi hemen :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı B.DNA

Saint-Étienne maçı deplasmanda oynadıkları bir de bu sene ki kiev maçı olabilir  olabilir kendi sahalarındaki bir maça örnek olarak

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2015'ten hatırlamak istediklerimiz. Çok başarılı bir video olmuş tavsiye ederim :ok:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tolga gibi durmuyormu kalede dogruyu söyle.

Çevrimdışı Efe

saha yakut muhtar cumhuriyeti @Efe burasi neresi?
seneye tivibu digiturk rekabeti fiyati yukseltir bu sefer tivibu  almak istiyor
abi rusyada özerk bi yer aslında yakutistanmış ismi türk cumhuriyeti deniyor kuzeyde kalıyor baya tabi ben bunu söylerken hiç duyulmamış bi yerde bile adamlar seyrediliyor demek istedim o isim doğaçlama söylendi  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ayrıca tivi bu alırsa herkeste alır seyreder o ayrı ama digi de kalırsa kan kaybedecek lig
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AmaralGürses

Abi kendini iyi hissetmek istiyorsan direkt napoli maçlarını izle.

Çevrimiçi Kartal Ç

ayağı nasıl ayağı degajı iyi mi   :D

Kolla orta sahaya kadar atıyor o sayılır mı? :lol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ölçü asla olmaz ama sivas bld . maçında izleri Boyko ' yu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Keşke Ramazan Özcan ı hiç göndermeseydik müthiş degaj vuruyordu :)

Çevrimdışı atalay

Papy, W.Bremen'e kiralandı.