2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12911629 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Holger Badstuber sakatlık geçmişi  :alala:

Offf tam bizlik.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

En fazla 1.5 saat veriyorum Boyko'da pürüz çıktı haberi için  :evillol:
:vur :vur
 :steamed: :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

31 maç Alman milli takım forması giymiş adam vay benim anam babam ben gelme ihitmalini % 3 olarak belirliyorum .

Ya sakatlık geçmişinden dolayı gelmesi hitmiller arasında olabilir. Ama bilemiyorum gelir mi ki? Ben hiç izlemedim adamı nasıldır necidir. Hakkımızda en hayırlısı
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

twitterda badstuber ismi geciyor diye dedim. Benim bildigim papy di ama sanirim istanbuldkai son teror olayi gozunu korkutmus olmaliki vazgecmisler.
Papy olsaydı iyi olurdu neyse :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

31 maç Alman milli takım forması giymiş adam vay benim anam babam ben gelme ihitmalini % 3 olarak belirliyorum .
mario gomez kaç giymiş  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı RQ7_351903

:vur :vur
 :steamed: :steamed: :steamed:
Totem totem, ilk başta pek sıcak değildim ama iyice kanım ısındı  :evillol:

Çevrimdışı Dogan

Boyko'yu, Ersan'ı, Gomez'i, Sosa'yı ve Quaresma'yı yanyana koyacaksın al sana genç kızların yeni sevgilisi Beşiktaş :D
:D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boyko ilk yıl 900 bin diğer yıllar 1 m euro makul bi sözleşme olmuş

Tolgadan az kazanacak , Gulsek mi ? Aglasak mi bilemedim...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

iyi tank'ı kuruyoruz o zaman :D Gomez,beck badstuber :)

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Jukebox

Badstuberin transferini yasadigi sakatliklar sayesinde konusuyoruz   yoksa adam suan dunyanin sayili stoperlerindendi.
Cok yuksek potansiyeli vardi.

Çevrimdışı Dogan

Papy olsaydı iyi olurdu neyse :)
Şaka mı yoksa gerçekten badstuber yerine papy i mi isterdin?

Çevrimdışı Tolga

Bu yaşta buralara gelmesi çok zor yani bu kadar kısa bir sürede ikna edilip buraya getirmek zor.

Yanlış hatırlamıyorsam 2010 Dünya Kupası ve 2012 Avrupa Şampiyonası'nda ilk 11 oyuncusuydu. Tabi sakatlıklar yaşamadığı dönemlerde B.Munich'de de ilk 11 oyuncusuydu.

Çevrimdışı Efe

42 numara  :boxin: :boxin: :boxin:
demek ki gelme ihtimali çok çok yüksek  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Şaka mı yoksa gerçekten badstuber yerine papy i mi isterdin?
Badstuber'in gelme ihtimali düşük olduğu için öyle söyledim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolgadan az kazanacak , Gulsek mi ? Aglasak mi bilemedim...
şaka gibi aynen  :D istediğin oldu hadi iyisin güzel bir stoper iste o da gelsin  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Dogan

Badstuber'in gelme ihtimali düşük olduğu için öyle söyledim.
tmm o zmn  :) bi an gaza geldim

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ya sakatlık geçmişinden dolayı gelmesi hitmiller arasında olabilir. Ama bilemiyorum gelir mi ki? Ben hiç izlemedim adamı nasıldır necidir. Hakkımızda en hayırlısı

Son 5 yılda en az 35 bayern münih maçı izledim sakatlık sebebi , mario gomez falan aklına girmişse bilemem ama  bize kadar düşmez gelirsede efsane olur .

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Arkadaslar biraz sakin olun, ne Badstuberi, bunun olma ihtimali yüzde birin altında.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ilhan mansız

Teror olayından korktuysa seneye gs ye gelir artık..
o biraz zor  :D :D :D

Çevrimdışı ZEKI

iyi tank'ı kuruyoruz o zaman :D Gomez,beck badstuber :)
esas mini bayern munich kuruyoruz sosa gomez badstuber

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2016, 21:44:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Badsbuter tabi ki kumaşı çok iyi stoper lakin Rhodolfo ile ikili olmaz.

Rhodolfo'nn yerine oynar çünkü Badsbuter de hızlı değil Rhodolfo gibi dönüşleri. Fundamental olarak Dünya'daki en iyi stoperlerden biri inanılmaz oyun aklı olan bir stoper.

Sakatlıklar konusunda da; bir kez ön çapraz kopardı ondan sonrakiler üst bacak ön bölge yırtığı ile ilgili. Yani kronik bir durum yok gibi gözüküyor.

Zaten kronik bir şey olmaz Dünya'nın  1 numaralı doktoru Wolfhang Müller hallederdi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Badstuber :) hayali bile güzel be,, liberolu sistem ölüp yerine tandem geldiğinden beri oyunu savunmadan bu kadar iyi kuran bir oyuncu görmedim..

badstuber'in hayali bile güzel aramızda bazı kişiler adamı sakat diye gösteriyor o daha komik :) Alabilecekmişiz gibi :)

Çevrimdışı AmaralGürses

Boyko ilk yıl 900 bin ikinci ve üçüncü yıllar 1m euro alacakmış. Yani neredeyse 29 numaranın yarısına oynayacak. Hesaplı olması bakımından başarı tabi ki ama umarım 29'un arkasında kalmaz. Bu fiyat dengesi adamın canını sıkabilir orta-uzun vadede. Zaten sene sonu 29'a yol verilmeli artık o ağlak suratına tahammül edecek adam kalmadı.

Bir de borç harç mevzusu açılmış. Borcun artmasındaki en önemli neden tabi kur farkı ama kulübün muhasebe metriği ve metodu da değiştirildi F. Orman yönetimiyle birlikte. Şu anda yeni staddan ileriye dönük alacağımız bütün rakamlar (sponsorluk geliri, loca satışı, VIP, 1903 tribün, reklam hakkı, hizmet hakkı vs. vs.) eskiden gelir olarak yazılırdı şimdi gider olarak yazıldı. Kısacası, alacağımız para borç olarak hanemizde, gelir olarak değil, halbuki bu rakam içinde gerçek borç 0. Bunların hepsi stad açılınca düşecek hesaptan. Kısacası stadla ilgili tüm gelirimiz muhasebecilik açısından şu anda borç. Bu kadar anlaşma yapıldı nasıl borç bu kadar fazla oluyor demeyin yani.

Çevrimdışı Efe

SON DAKİKA | Yeni transferimiz Denys Boyko yarın saat 12:40'da İstanbul'da olacak...

geliyorlaa :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK