2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12902690 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Zapata için 800 bonservis, kendine 1.5 yıllığına 2.5 milyon önerildi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2016, 18:02:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Boyko oynadığı 100 maçın 50'sinde 'Clean Sheet' yapmış.

Uefa kupasında ise 23 maçın 10'unda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Zapata mı Sane mi sizce ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2016, 18:02:36
  • Beşiktaş / Bodrum

Duygusal olarak Zapata'yı isterim. Ama Sane daha sert.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

EPL takımlarıyla aşık atılamıyor. 6,5 milyon € nedir?

Aynen öyle , biz 6.5 deseydin bu sefer direk 8 derlerdi :)

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Zapata bize daha uygun. Hem maddi yönden hem oyun düzenimize uygunluğa göre söylüyorum.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı genki1914

EPL takımlarıyla aşık atılamıyor. 6,5 milyon € nedir?
beşiktaş 4 verdi diye gazladılar galiba bunları :)
Guti14

Çevrimdışı Kemal

Kesinlikle Sane

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bizde okadara gerek yok çağrı ilk yarıda biraz akıllı kalecimiz olsa 9 maçta falan gol yemezdik.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2016, 18:05:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Kaleci aldık ve Galatasaray başkanı cezayı sıvama açıklaması yapıyor ne güzel bir gün  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RQ7_351903

Boyko hayırlı olsun.:)

Çevrimdışı sallapati

yıllarca ne çektik kalecilerden ya..
ligtv ye girin BJK-FB , BJK-GS lig tvli yıllar programını açın izleyin...

son 10 yıl her maç her derbide 1 tane kaleci hatası gol yemişiz...

runje-hakan arıkan-rüştü-cenk-tolga-günay..

Boyko çok üst düzey kaleci değil bence.. ama umarım özgüveni yüksek ve maç içi konsantrasyonu üst seviye bir kaleci olur...

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Bir uye olarak istedigim elestiriyi burda yapabiliyorum. Kimse birsey demiyor acikcasi. Yonetimi seversin yada sevmessin egerki yaptigin haberler art niyetli ise saygi gormessin. Yonetimi tabiki elestirecegiz. Sana ornekle aciklayayim. Biz gokhan toreyi diyelimki 15 e satiyoruz. Imzalar kalmis sadece. Bu forum gidip gokhan sakat 2 yila futbolu birakir diye bir haber yaparsa, haber dogru olsa bile bu habercilik degil takima ihanettir. Bunlarda fikret ormani elestircez diye takima ihanet ediyorlar bazen. Yoksa gayet transfer haberlerinde basarililar.

Ben artniyetli haber yaptiklarini dusunmuyorum acikcasi, kulube ihanet edecek kadar haberlerine raslamadim. Benim karsi oldugum konu bu siteyi yasakli site olarak gostermeniz. Siz bu goruste olabilirsiniz tamam ama bu goruste olmayan taraftarlarda var. Birakin herkes kendi karar versin, isteyen okusun istemeyen okumasin ama yasak komayin ulkemizde yeterince fikir ozgurlugunu kisitlayan yasak var zaten.
Besiktask!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Akşam boyko yu tekrar alıcı gözüyle izlemek gerek geçmiş maçları.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2016, 18:09:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Uefa FFP'de aşırı derecede agresif.

3 yıl ek süre istemişler bu ne demek görüyorsunuz değil mi? Bu tabloları Galatasaray'ın en az 2 yıl daha düzelmeyecek demek.

Bu başlangıç. Bundan sonra transfer yaparlarsa 3 yıl Uefa'ya gidemezler kolay kolay. Yapmazlarsa da ligde ilk 2'ye giremezler.

Sonunda dediğimizde geldi. Lobi lobi bir yere kadar.

En büyük şansımız Demirören'den kurtulduğumuzda stadın yapılmamış olması. Stat hamlesi ile yırttık her şeyden ancak bu duruma alışmalıyız.

Kulüp en az 4 yıl daha tutumlu olacaktır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben artniyetli haber yaptiklarini dusunmuyorum acikcasi, kulube ihanet edecek kadar haberlerine raslamadim acikcasi. Benim karsi oldugum konu bu siteyi yasakli site olarak gostermeniz. Siz bu goruste olabilirsiniz tamam ama bu goruste olmayan taraftarlarda var. Birakin herkes kendi karar versin, isteyen okusun istemeyen okumasin ama yasak komayin ulkemizde yeterince fikir ozgurlugunu kisitlayan yasak var zaten.
Kimse okuma demiyor bu sitede link paylaşımı yasak sadece

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Uefa FFP'de aşırı derecede agresif.

3 yıl ek süre istemişler bu ne demek görüyorsunuz değil mi? Bu tabloları Galatasaray'ın en az 2 yıl daha düzelmeyecek demek.

Bu başlangıç. Bundan sonra transfer yaparlarsa 3 yıl Uefa'ya gidemezler kolay kolay. Yapmazlarsa da ligde ilk 2'ye giremezler.

Sonunda dediğimizde geldi. Lobi lobi bir yere kadar.

En büyük şansımız Demirören'den kurtulduğumuzda stadın yapılmamış olması. Stat hamlesi ile yırttık her şeyden ancak bu duruma alışmalıyız.

Kulüp en az 4 yıl daha tutumlu olacaktır.
Önemli oyuncularıni satmak zorunda kalabilirler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2016, 18:11:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben artniyetli haber yaptiklarini dusunmuyorum acikcasi, kulube ihanet edecek kadar haberlerine raslamadim. Benim karsi oldugum konu bu siteyi yasakli site olarak gostermeniz. Siz bu goruste olabilirsiniz tamam ama bu goruste olmayan taraftarlarda var. Birakin herkes kendi karar versin, isteyen okusun istemeyen okumasin ama yasak komayin ulkemizde yeterince fikir ozgurlugunu kisitlayan yasak var zaten.

Fikir özgürlüğünü kısıtlamıyoruz. Burası o site değil sonuçta o siteye girmeye bir tık uzakta herkes. Sadece o site burası üzerinden hit almayacak. Biz ihanet edenleri beslemiyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2016, 18:13:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Önemli oyuncularıni satmak zorunda kalabilirler.

Ceza 2 yıllık geliyor bu arada. 1 yılı bekletilecek durum düzelmezse seneye de ceza yiyecekler.

Tek dileğim Özbek'i daha da zorlasın salak taraftarları ve istifa etsin Aysal gibi saçan bir adam gelsin iyice batsınlar. Yaksınlar o stadı acıdan biz de mangal yapıp dans edelim etrafında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı genki1914

Ceza 2 yıllık geliyor bu arada. 1 yılı bekletilecek durum düzelmezse seneye de ceza yiyecekler.

Tek dileğim Özbek'i daha da zorlasın salak taraftarları ve istifa etsin Aysal gibi saçan bir adam gelsin iyice batsınlar. Yaksınlar o stadı acıdan biz de mangal yapıp dans edelim etrafında.
Çağrı nasıl bir ceza bekleniyor kaç dönem trnasfer yasagı veya sadece kupalardan men falan mı ?
Guti14

Çevrimdışı atalay

beşiktaş 4 verdi diye gazladılar galiba bunları :)

Olabilir. En son 2 milyon teklif ettiğimizi biliyorum.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Beter olsunlar ne çektik 8 - 9 yıldır bizi bu sene alacağımız şampiyonluk düze çıkmamız için büyük adım atmamızı sağlayacak.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Olabilir. En son 2 milyon teklif ettiğimizi biliyorum.
Boykoya 3.3 fazla olmamış mi biraz.

Çevrimdışı LuceGel

Boyko hayırlı olsun inşallah sıkıntımızı giderir.Trabzon maçında oynaması dileğim  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı 38life

Tolga da bu sezon ligde 5 maçta clean sheet yapmış :D