2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904279 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

senol gunesin duydugumuz kadarıyla yabancı kalecilerde biraz fazla secici oldugunu

dolayısıyla bu boyko isminde sanmıyorumki cok olumlu oldugunu,, ve umarız bu oyuncuyla klubun uyumunu  bozmaz....

bireysel yaklasımlar onemli cnk bir tarafta tolga obur tarafta boyko :) anlamıs olmanız lazım  :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı fatih e.

kaleci transferinde büyük hayal kırıklığına uğradım.

hoş tolgay dışında ara transferde ne zaman nokta transfer yapmışız ki.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yedek kaleci icin cok pahali degilmi? Birde mac 18 inde bir turk kaleci olma zorunlulugu var diye biliyorum. Ospina gelse boyko 18 e bile giremez.

tamam arkadaş bi alalım adamı.Sene başında atibadan bize ön libero olmaz dediler bak son duruma ? Tolga geçen seneki gibi değil çok iyi başladı dediler bak son duruma.

Bizim insanımız sadece yorum yapmak için yorum yapıyor.Boyko kötü bir kaleci değil daha iyisi olabilir mi herzaman olabilir.Yalnız bütçeside var bu işin biz 1 stoper 1 kaleci alıcaz demekki paramız bu kadarına yetiyor.

Çevrimdışı kartalBaz

tamam arkadaş bi alalım adamı.Sene başında atibadan bize ön libero olmaz dediler bak son duruma ? Tolga geçen seneki gibi değil çok iyi başladı dediler bak son duruma.

Bizim insanımız sadece yorum yapmak için yorum yapıyor.Boyko kötü bir kaleci değil daha iyisi olabilir mi herzaman olabilir.Yalnız bütçeside var bu işin biz 1 stoper 1 kaleci alıcaz demekki paramız bu kadarına yetiyor.
Ben kotu demedim kardesim. Kalinici tercih ederdim ama boykoda kotu degil. Atibaya hep guvenim sonsuzdu o konuda da vicdanen rahatim :). Ama bu kaleci yedek olarak alinmadi onu demeye calisiyorum. Simdi seneye bas bas bagirmayalim bu adam en az 3-4 sezon besiktasin birinci kalecisi olarak alindi. Bence senol hoca ve sambade etkisiyle kendini gelistirebilirde. Her transfer risktir. Hayirlisi olsun.

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Haberlerinin cogu dogru ama fikret orman yonetimine kafayi takmislar. Ruzgar sagnak denilen kisiyi destekliyorlar sanirim. Hicbir gs fb haber sitesinde, klup calisanlarinin uc aylik parasi odenmedi diye haber yapmazlar. Tek bizde oluyor boyle seyler. Allah bilir gs ne durumda ama tek haber yok. Bizimkiler birini begenmedimi vur babam vur takimi dusunmuyorlar bile.

ruzgar sagnakin yazilarini bende tasvip etmiyorum adam sadece elestiriyor ama herkesin bi gorusacisi fikirozgurlugu var. Bu adamin yazilarini yayinliyolar diyip yasakli site demek bence sacma. Tabiki baskanimizi desteklemeliyiz ama hatalarinida soyleyebilmeliyiz tartisabilmeliyiz bence.
Besiktask!

Çevrimdışı panic13

kap'lar geliyor da beklediğimiz kaplar değil :D mali tablolar :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Savaş

Canımız nasıl yandıysa, kaleciye nasıl susadıysak 5 yıl kapatmışız adamı.

Eğer dendiği gibi alacaklarından vazgeçtiyse bu adam muhtemelen alacaklarını vermek için de bu kadar uzun sözleşme imzaladık. Muhtemelen 800-900 den başlar her sene 100 bin artar sözleşme.

İyi veya kötü bi kalecimiz var artık. Geleni içeri almayacak, her gol sonrası ağlak ifade olmayacak, ayda yılda bi tuttuğu top sonrası defansa sinirli bakmayacak bi kaleci.

Topa uçarken sakatlanmayacak, yeri geldiğinde kaleden çıkacak, kapattığı köşeden içeri almayacak ve degajı yarı sahayı geçebilecek bi kaleci.

Yazarken içim daraldı ne çekmişiz be!

Ben kotu demedim kardesim. Kalinici tercih ederdim ama boykoda kotu degil. Atibaya hep guvenim sonsuzdu o konuda da vicdanen rahatim :). Ama bu kaleci yedek olarak alinmadi onu demeye calisiyorum. Simdi seneye bas bas bagirmayalim bu adam en az 3-4 sezon besiktasin birinci kalecisi olarak alindi. Bence senol hoca ve sambade etkisiyle kendini gelistirebilirde. Her transfer risktir. Hayirlisi olsun.

bende onu diyorum ospina,mandanda bu adamların gelipte başarılı olacağının garantisi varmı diyorum.

Muslera içinde geldiğinde eli küçük diye eleştirmişlerdi adamı.

5 senelik alınan adam yedek olarak tabiki alınmıyor bende biliyorum yalnız insanımıza bir şekilde anlatmaya çalışıyoruz.

Şenol hoca ve sambade ile dediğin gibi bende biryerlere gelebileceğini düşünüyorum boyko'nun.

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Eğer dendiği gibi alacaklarından vazgeçtiyse bu adam muhtemelen alacaklarını vermek için de bu kadar uzun sözleşme imzaladık. Muhtemelen 800-900 den başlar her sene 100 bin artar sözleşme.

İyi veya kötü bi kalecimiz var artık. Geleni içeri almayacak, her gol sonrası ağlak ifade olmayacak, ayda yılda bi tuttuğu top sonrası defansa sinirli bakmayacak bi kaleci.

Topa uçarken sakatlanmayacak, yeri geldiğinde kaleden çıkacak, kapattığı köşeden içeri almayacak ve degajı yarı sahayı geçebilecek bi kaleci.

Hocam yazını okurken sonlara doğru kalbim sızladı acı çektim resmen...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Attığı top ile orta sahayı geçirebilen kaleci  :iblush: En çok sevindiğim şeylerden birisi.  :tabe:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci stoper transferi için çağrılıyorsunuz. isim alalım lütfen  :D
Sane yada Papy tercihim :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2016, 17:56:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Premier Lig Dünya'da kafa gösteren tüm oyuncuları kapatır artık. Lig sonuncusu bile 130 milyon euro yayın geliri alacağı bir lig.

Lig sonuncusu bizim 5 katımız yayın hakkı alıyor. İstediklerini alırlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kartalBaz

ruzgar sagnakin yazilarini bende tasvip etmiyorum adam sadece elestiriyor ama herkesin bi gorusacisi fikirozgurlugu var. Bu adamin yazilarini yayinliyolar diyip yasakli site demek bence sacma. Tabiki baskanimizi desteklemeliyiz ama hatalarinida soyleyebilmeliyiz tartisabilmeliyiz bence.
Bir uye olarak istedigim elestiriyi burda yapabiliyorum. Kimse birsey demiyor acikcasi. Yonetimi seversin yada sevmessin egerki yaptigin haberler art niyetli ise saygi gormessin. Yonetimi tabiki elestirecegiz. Sana ornekle aciklayayim. Biz gokhan toreyi diyelimki 15 e satiyoruz. Imzalar kalmis sadece. Bu forum gidip gokhan sakat 2 yila futbolu birakir diye bir haber yaparsa, haber dogru olsa bile bu habercilik degil takima ihanettir. Bunlarda fikret ormani elestircez diye takima ihanet ediyorlar bazen. Yoksa gayet transfer haberlerinde basarililar.

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı genki1914

Boyko nun yediği 25-30 golü izlemiştim scout programıyla bu da yenmez dediğim en az 15 gol vardı.. İnş beklediğimizden daha iyi performans verir Hayırlı olsun  :bandit:
Guti14

Çevrimdışı Sedat_BJK

Sane yada Papy tercihim :bandit:
Yunus emre bir kere Sane der misin lutfen.. :)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Ersoy

En geç yarın da KAP artık.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2016, 17:57:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ntspor'da ne kadar  rezalet bir site olduğunu iyice ortaya koydu. Hiçbir bilgi alamıyorlar sallamadıkları yazmadıkları adam kalmadı.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Papy zu Werder Bremen  maalesef.

Çevrimdışı Ersoy

Ntspor'da ne kadar  rezalet bir site olduğunu iyice ortaya koydu. Hiçbir bilgi alamıyorlar sallamadıkları yazmadıkları adam kalmadı.
Lopez ve Neto baya palavra gibi geldi bana hep ama bilmiyorum.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Papy zu Werder Bremen  maalesef.

o zaman sane veya zapata 2 sinden birini alalım :)

Çevrimdışı Kemal

Veli'yi 6 fb li tartaklarken izleyen bjk li topcularimizi dusunuyorumda Allah gostermesin öyle bir durum olursa q17 gomez rhodolfo ve big bang boyko kombosuna maruz kalırlar artık :)

Çevrimdışı atalay

EPL takımlarıyla aşık atılamıyor. 6,5 milyon € nedir?

Çevrimdışı Kemal

o zaman sane veya zapata 2 sinden birini alalım :)

Banada bursa.kongresinden sonra serdar azizi alacakmisiz gibi geliyor