2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909734 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

desene realin atleticonun Barçanın uefada hiç lobisi yok
barçanınki yeni bitti atletico ve reale iki yıl kestiler gs büyük kulüpmüş :D
@Serhat Akkaya

Abi onlara cezayı UEFA değil FIFA verdi. Ayrıca cezası farklı yerdn.

GS'nin PSG gibi olabilir onlarda uyarıldı cezza bekleniyordu ama adamlar 300bin gibi komik bir ceza kestiler. Lobi önemli UEFA'da.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı tangaz

Emin olunabilecek bir durum yok
sadece uefa ya verdiği taahhütleri yerine getiremeyen şu ana kadar ki ilk ve tek klüptür kendileri
uefa da buna karşılık ders niteliğinde bir ceza verebilir

mesela şöyle olsa : para cezası+men+puan silme+transfer yasağı   :evillol: :evillol: :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Aynı şey değil abi. Usülsüzlükten ceza aldı bahsettiğin takımlar.
farketmez işin içine lobi sokuyorsan aldırmazlar demekki lobileri yok

Çevrimdışı Tolga

Bize verilen cezanın benzeri verilebilir onlara da.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ekrembaser

GS'nin PSG gibi olabilir onlarda uyarıldı cezza bekleniyordu ama adamlar 300bin gibi komik bir ceza kestiler. Lobi önemli UEFA'da.
Ama kardeşim onlar o para cezasını aldılar zaten 2 sene önce 300 bin euro idi sanırım aynı şekilde para cezası keseceklerini düşünmüyorum

Çevrimdışı RQ7_351903

Abi bu Twitter'a n' oluyo böle ya sıkıldım, her gün sunucu hatası  :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

Emin olunabilecek bir durum yok
sadece uefa ya verdiği taahhütleri yerine getiremeyen şu ana kadar ki ilk ve tek klüptür kendileri
uefa da buna karşılık ders niteliğinde bir ceza verebilir
yerine getiremeyen değil sallamayan diyelim eminim uefada benim gibi düşünüyordur.
rudolfho nın tolgaya baktığı gibi bakıyordur gsye.

Çevrimdışı Koa_lAA

iyide benim anladığım kadarıyla biz uefa ile mecbur olarak anlaştık... satmadan almayın yoksa yakacaz dediler.. bi plan sundular bizde kabul ettik...

ama gs ye bizden önce zaten bu olayı yapmışlar... yani adamlara demişler.. bakın bütce açığınız en fazla şukadar olsun yoksa yakarız.. bunlarda tamam demiş ama uymamışlar..

şimdi onlara tekrar anlaşma sağlayıp.. tamam bikere uymadınız busefer uyun bari mi dicekler..

e öyle olacaksa bizde kasmayalım nede olsa kulağımızı çekip yollıcaklar... niye satıyoz gencecik atıncı ozaman..

yicekler usta cezayı..yapcak bişeyleri yok.. o yüzden saldırıyolar şimdiden transfere..

Çevrimiçi Necmi

gs o faslı geçti şimdi bir üst kademede :evillol:

Çevrimdışı RQ7_351903

Arkadaşlar yanlışınız var bizim ki ceza değil, uefa ile karşılıklı mutabakatla uyulan bir anlaşma, biz uefa'ya ceza vermeyin ekstra harcama yapmayalım dedi onlarda bir planlama hazırladı biz uyduk ama aynı planlamaya Galatasaray uymadı.Onların da bizim ki gibi bir sıkıntı vardı ama uymadı, her halükarda ceza gelicek ama transfermi gelir yoksa avrupa'mı bilemem.

Çevrimdışı ozan062

bugun 5 gibi kap gelir yada yarın sabahtan 11 gibi

egerki gelmezse yine bizimle oyun oynuyorlar demektir:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Karabük maçı kadrosuna Mustafa Pektemek alınmamış. A takımda mı düşünüyor acaba hoca  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Koa_lAA

bugun 5 gibi kap gelir yada yarın sabahtan 11 gibi

egerki gelmezse yine bizimle oyun oynuyorlar demektir:D

borsa kapandıktan sonra yapıyolar kap ı genelde...

Çevrimdışı Çağatay

yerine getiremeyen değil sallamayan diyelim eminim uefada benim gibi düşünüyordur.
rudolfho nın tolgaya baktığı gibi bakıyordur gsye.

Bakalım Uefa nasıl sallayacak gs ye :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Koa_lAA

Karabük maçı kadrosuna Mustafa Pektemek alınmamış. A takımda mı düşünüyor acaba hoca  :evillol: :evillol:

kafası otomatik kapıya çarpmıştır..sakattır o yüzden bence.. bayadır kafasını vurmuyo bişyerlere..rahat duramaz öyle :D

Çevrimdışı RQ7_351903

Galatasaray herşeyi göze aldı zaten battı balık yan gider yolunu izliyorlar.

Martin Benitez'e 6.5 teklif var deniliyor, bunu da yaparsa Uefa çizer gs'nin fiyakasını  :kop: :kop:

Çevrimdışı Erdemm

1 numaralı formamız boştaydı di mi?! :)

onu mu alacak başka bir numara mı seçecek acaba?

Çevrimdışı zekotha

Dinamo Moscow neden 4 yıl ceza almıştı? Hatırlayan bilen var mı?

Çevrimdışı talha

ffp
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağatay

Ayrıca gs nin lobisi filan var diyosunuz da
lobi den medet uman o transferleri yapmazdı
şirin gözükmek için Uefa'ya
onlar alacakları cezayı tahmin ettikleri için
şimdiden yüklendiler yoksa bi daha alamayacaklardı bu adamları
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Finansal fair play kriterlerine uymadığı için. Ama o işin altında başka şeyler var Rusya Avrupa meseleleri filan.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tüh ya, nereden çıktı bu Boyko?

Bu adamı iyi bilirim ben. Dnipro'da kimse hoşlaşmıyor bu adamdan ya. Adam ağzını şapırdatarak yemek yiyormuş, masaya geldiğinde diğer futbolcular kalkıyormuş.

Ayakları kokuyormuş, millet duşa burnunda mandalla giriyormuş.

Hele en fenası çok el şakası yapıyormuş, diğer futbolcular illallah dememiş, ama oh my god demiş.

Şortunu, pijamasını falan yıkayıp peteğin üstüne asıyormuş, odası rutubet içindeymiş.

Okey oynarken taş çalıyormuş, batakta as yanı yürüyormuş. Hiç bir takım arkadaşı 4. eksik olsa bile oyuna çağırmıyormuş.

Çok kazık yedik, çok.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu adamı iyi bilirim ben. Dnipro'da kimse hoşlaşmıyor bu adamdan ya. Adam ağzını şapırdatarak yemek yiyormuş, masaya geldiğinde diğer futbolcular kalkıyormuş.

Hele en fenası çok el şakası yapıyormuş, diğer futbolcular illallah dememiş, ama oh my god demiş.

Şortunu, pijamasını falan yıkayıp peteğin üstüne asıyormuş, odası rutubet içindeymiş.

Okey oynarken taş çalıyormuş, batakta as yanı yürüyormuş. Hiç bir takım arkadaşı 4. eksik olsa bile oyuna çağırmıyormuş.

Çok kazık yedik, çok.
Ulan hahahahahahahahaha:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Çok kazık yedik, çok.
:D :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı RQ7_351903

LİG TV Douglas'da diyorlar.

Eğer böyle birşey olursa, verilen paraya avırım, yazık çok yazık.