2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12910396 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

şu pektemek de fenere gitseydi . Aslında iyi çocuk mücadeleci, hızlı , çalım atabiliyor , kafa vuruşları iyi ,kanatta da oynayabiliyor  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

belkide çoktan anlaşıldı iş imzalara kalmıştı ama taraftar ospina diye çok tutturunca ospinayı almaya çalıştışlar arsenal vermedi bizde bunla imzaya kaldık gibi bir olay olmuş sanki abi @ozan062

aynen öyle arka plandaki adamlarda bunu hep soyledilşer cepteki isim hep boykoydu baktılar beklentiyi karsılamıycak bi ugrasalım bi tık ust adamlarla

baktılar olmadı tekrardan ceptekine yoneldiler:)) simdi bildiğim kadarıyla bir kırmızı kartımız var simdiye kadar

bu arkadasla belki sayı artar sonra kaleye yeni pancular kazandırabiliriz belli olmaz :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Giray Burak

Bizim gram ilgilendiğimizi düşünmüyorum. Douglas'a takmışlardı kafaya.
Douglas ,Şenol Hocanın tarif ettiği stoper profilinin tam tersi ,neyine uğraşıldı bu adamla hala anlamadım.

Çevrimdışı talha

sanki kalinic daha iyiydi.kalinicte o potansiyel görünüyor.boyuna göre çok çevik ve ayakta kalmayı başarıyor.

Açıkcası ayak konusunda da daha iyi Kalinic.

Ben Kalinic'in alınmasını isterdim ama sanırım vade işine yanaşmadılar.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben Besiktasla ilgili bir sayfa açıyorum hemen :bandit:

Q17 dedim geldi

Douglasi istemiyorum Boyko tek gelecek dedim oda olmak uzere Allah tan baska bisey istesem olacakmış heralde :bandit: :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

ya neydi o pozisyon hışımla topu taça attı

@Necmi  abi resmen bakışlarıyla öptü Tolga'yı hatta sonra Tolga şirinlik falan yapıp bişiler izah etmeye kalkıştı :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı BlueTix

Boyko Moyko Tolga'dan iyidir  :hosgeldin

Çevrimdışı talha

Douglas ,Şenol Hocanın tarif ettiği stoper profilinin tam tersi ,neyine uğraşıldı bu adamla hala anlamadım.

Demek istemiyorum.  :D

Çevrimdışı ozan062

Fark yaratacağını düşünmüyorum abi. Belki Tolga gibi maç kaybettirmez ama maç kazandırabilecek ekstra şeyler yapacağını ve direkt gelip formayı alabileceğini sanmıyorum. Muhtemelen Şenol hoca Tolga ve Boyko arasında ikilemde kalacaktır.

İnşallah yanılırım ama bi Muslera gibi rahat etmemizi sağlayacak bi kaleci olmayacak bence, birkaç yıl sonra tekrar bi as kaleci aramaya başlarız gibi  :idisapprove:

2o13 ten bu yana egerki transfer kayıda gecerse

toplamda 3 senede kale pozisyonuna

6.05 milyon euro harcanacak

yani muslera parası aslında bekleseydik en bastan boyle bir hamle yapılırdı yazıkk
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

En azindan adamda kaleci fizigi var kaleyi dolduruyor.Ts macinda sahada olsun canimi yesin
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağatay

çok da gömmeyelim belki bunu satabilirz diyecem ama....
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı McAdnan

Bir de şöyle düşünün, Boyko türk olsaydı..milli takımda şimdiden 50 maça çıkmıştı...Volkanlar Onurlar koltuk ısıtırdı kenarda..

Çevrimdışı RQ7_351903

Umarım dikiş tutar, yoksa sorumlusu Fikret Orman'dır benim gözümde.

Çevrimdışı talha

Açıkcası Boyko'yu biraz Ochoa işine benzetiyorum o da bir hışım ile oynadı uşuyor kaçıyor falan şuan Malaga'da kadro dışı heralde tam hatırlamıyorum. Anlık parlamalarla adam almamak lazım.

Çevrimdışı Sarp

Kalinic'i güzeldi...
Bakalım, bence kaleyi boş bırakmaya gelmezdi.
Tolga bu psikoloji ile ligi noktalayamazdı.
Boyko ile büyük risk alındı ama kalenin boş olması kadar değil  :icool:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yunus emre gözün aydin kardeşim insallah güzel performans sergiler Boyko

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  abi resmen bakışlarıyla öptü Tolga'yı hatta sonra Tolga şirinlik falan yapıp bişiler izah etmeye kalkıştı :D
bahsedip durma şimdi bana no post yedireceksin :akuma:

Çevrimdışı talha

Satmak işini geçtim parasını amorti etsin ona tavım ben.  :)

Çevrimdışı halvetifarazi

sene sonu galatasaray mali sebeplerden muslerayı 10+ fiyata satacaktır. tutamaz elinde. sonra gidip 3-5 fiyata ospinaya çökecektir. aynı linnes transferi gibi.
yine sağlam kaleci olacak kalelerinde ve biz yine kaleci arayacağız. Fikter orman planszılıktan dolayı 4 yıldır adam gibi kaleci koyamadı kaleye.

Çevrimdışı canergiray77

aynen öyle arka plandaki adamlarda bunu hep soyledilşer cepteki isim hep boykoydu baktılar beklentiyi karsılamıycak bi ugrasalım bi tık ust adamlarla

baktılar olmadı tekrardan ceptekine yoneldiler:)) simdi bildiğim kadarıyla bir kırmızı kartımız var simdiye kadar

bu arkadasla belki sayı artar sonra kaleye yeni pancular kazandırabiliriz belli olmaz :evillol:
abi pek bilmemde nasıl kaleci bizim tolgadan iyidir heralde öyle olmasını umut ediyorum birde yönetim uyarmalı bu konuda malum beşiktaş'a oynanan oyunlar kimseye oynanmıyor ligde bunlar hatırlatılmalı adama
( kart görürse 2 haftalık maaşını kes aklı başına gelir fm oyunlarında  bu yöntem çok işe yarar :D ) @ozan062
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı RQ7_351903

sene sonu galatasaray mali sebeplerden muslerayı 10+ fiyata satacaktır. tutamaz elinde. sonra gidip 3-5 fiyata ospinaya çökecektir. aynı linnes transferi gibi.
yine sağlam kaleci olacak kalelerinde ve biz yine kaleci arayacağız. Fikter orman planszılıktan dolayı 4 yıldır adam gibi kaleci koyamadı kaleye.
:claps: :claps:

Çevrimdışı Koa_lAA

adam 27 yaşında kariyerinde ilk defa kulübüne para kazandırcak bize gelirse... :) büyük ihtimalde son kazandırdığı olur gibi...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı panic13

haklısın da yapacak bişey yok. İhtimaller üzerinden yönetime yüklenmeye gerek yok. Bence de bu süreç çok başarısız geçti ama şampiyon olursak çoğu meseleyi kendiliğinden çözmüş olacağız. İlk hedefimiz şampiyonluk olsun, gelecek sezon transferleri ş,imdinin meselesi değil. Acil meselemizi çözdük en azından.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı talha

Benim içimde halen daha Costil kaldı. Bence onu da 4M'e bitirebilirdik. Varsın 5M olsun. Bu seneyi boşlasaydık ona mı yürüseydik ya.