2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12910511 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:nerd:
valla  @Yunus Emre Dökmeci  stadda döverim çağıra çağıra getirtti
atamadığı ilk maçta tribünden aşağı atalım. Tanrılar kurban istiyor diye. Gol sevincine arada kaynatırız. İş kazası olur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı canergiray77

doğru mu bu haber  :lol:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ahmetx

Ama şunu söyleyeyim ,Boyko taraftarın gönlüne girmesini iyi bilir o yönüyle tam bizlik.  :D

al işte hemen başlamışlar , sanki adam dededen beşiktaşlı hey Allahım  :akuma:

https://twitter.com/Er_Aytek/status/689423599678062592
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cisse557

Nerde yakışıklı var alıp geliyorlar bundan sonra ismi geçen adamların tipine bakacağım.

Çevrimdışı cursedofdragon

evet ben mesela :) inşallah hayırlı olur hiç mutlu olmadım açıkçası beni heyecanlandırmıyor

bende ospina'yı siriguyu isterdim herkes gibi yalnız boyko'nunda kötü kaleci olduğunu düşünmüyorum sadece 1 sene pik yaptığı için değil kumaşı iyi. :)
)

Çevrimdışı goktasoktay

Boykoyu bugün kapa bildirsek, yarın karabük maçında oynama ihtimali nedir? 1 maç oynasa da trabzon maçında sahada olsa???

Çevrimdışı ozan062

Abi boşver yaa. KEyfine bak :) Şu an müthiş bir keyif halindeyim. Şöyle diyeyim; kalede tolga değil bir baş kuru soğan olsaydı ona bile sevinecektim. Nesef almasına bile gerek yok, o derece. biz üzerine bir de kaleci aldık. Adam kötü de değil, keyfimize bakalım ;)

tabi canım bende yazıyorum oyle ama yüzüm gülüyor aslında cnk sonunda bitti bu sürec:) artık stoper alsınlar bari defans iyi olursa kaleciye cok top gitmez ben artık konsantrasyonumu stopere ve ortasahaya verdim söyleyim:D

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı talha

Bir de şöyle bir sıkıntı var. Bu adamı Dnipro'da kimse sevmiyormuş. Kavgacı herifin teki deniliyor.

Zaten ayrılmak istemesinin sebebi de bu sanırım.

Valla çok büyük riziko 3.5M'e değmez.

Ve tabi bunun nedeni de zamanında yapılmayan transferdir.

Yazın çok daha kaliteli isimler alabilecekken.

Bunun suçlusu 1.numara Şenol hoca
2.numara yönetimdir.

Tolga'nın performansına bakacakmış neyine bakacaksa. Son gün kaleci arayışına çıktık resmen. Şenol hocanın kocaman ahı var bu konuda..
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

dün dedimki savas acarım işte

bu tip yorumlarla tepelere cıkaracak olan varsa direk soylücegimiz sey süreci beklettiler hep baska kaleci baktılar

yani öyle sevilla mevilla yalan dolan
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Koa_lAA

ben Boykoyu beğenmediğim için 1 den fazla vermem ona

ben araftayım... bi tarafta konuşulan adler,ospina falan..bu ne diyo insan boyko yu duyunca..

diğer tarafta tolga... bu kaleci diyo insan boyko yu duyunca..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Roportajinda Besiktasta oynamak istiyorum , Q17 ve Gomezin oldugu takim , Besiktasi takip ettim demisti bu kısım dogru abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

sanki kalinic daha iyiydi.kalinicte o potansiyel görünüyor.boyuna göre çok çevik ve ayakta kalmayı başarıyor.

Çevrimdışı OrhanAker

Douglas tan kurtulduk herhalde :D

Çevrimdışı ahmetx

Artık bizim de bir ayı Volkanımız oldu galiba  :D

https://pbs.twimg.com/media/CZFTk4AUsAAE2UO.jpg
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sametbagan

twitter hiç kapanmadıki şu andada açık kim diyor kapalı diye sabahtan beri
bizim hesapta online ım @sametbagan
sabah 9 ile 11 arasında pc den girilemiyodu @Necmi abi error veriyordu o sırada yazdım ben de

Çevrimdışı talha

:nerd:
valla  @Yunus Emre Dökmeci  stadda döverim çağıra çağıra getirtti

Abi adam libero kaleci olmadığı için istemiyordum işte. Yoksa kötülüğünden değil ama bizim oyunumuza sanki libero bir adam lazım. Bu adamın ayakları en az Tolga kadar kötü. Şuan farkedilemeyecek ama sene sonuna doğru çok fena sövülecek ayaklarından dolayı şimdiden yazayım. Çok beklentiye girmeyin yani.  :evillol:

Çevrimdışı Giray Burak

Bizim djiboldji ye ,bremen kiralama teklif etmiş.elden gidiyor galiba bu karaoğlan.

Çevrimdışı McAdnan

Ya ortada daha KAP yok millet giydirmeye başlamış...ya bir sakin olun 2 dakika Allah aşkına...
Önce bir sevinin keyfini çıkarın artık kalede Tolga olmayacak diye..adam maça çıksın bir görün.. bu adamı 90 dakika canlı izleyen kisi sayısı bir elin parmağını geçmez bu forumda ama herkes profesör olmuş.. eğer Boyko olduysa hayırlı olsun, gelsin oynasın izleyelim fikrimizi söyleyelim...Bu galayana gelen taraftar ruhuyla işimiz çook ama çok zor...
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2016, 14:41:45 McAdnan ]

Çevrimdışı Savaş

Yalnız cidden riskli transfer bu. Senelik parlayan adam ne kadar katkı verir tartışılır.

Tolga'dan iyi midir her türlü. Fakat önümüzdeki 4 5 seneyi garantiye alır mıyız muamma.

Hayırlısı olsun bakalım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Bizim djiboldji ye ,bremen kiralama teklif etmiş.elden gidiyor galiba bu karaoğlan.

Bizim gram ilgilendiğimizi düşünmüyorum. Douglas'a takmışlardı kafaya.

Çevrimdışı ahmetx

Douglas tan kurtulduk herhalde :D

evet bu taraftan bakarsak iyi transfer  :lol:

Çevrimdışı tangaz

Bir de şöyle bir sıkıntı var. Bu adamı Dnipro'da kimse sevmiyormuş. Kavgacı herifin teki deniliyor.

2.numara yönetimdir.

Tolga'nın performansına bakacakmış neyine bakacaksa. Son gün kaleci arayışına çıktık resmen. Şenol hocanın kocaman ahı var bu konuda..

aynen öyle Şenol Hoca yönetimi fena kekledi bu mevzuda ancak başkan o an "hooop hoca herşeye karış ama kaleci alıcam nokta" demeliydi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı canergiray77

dün dedimki savas acarım işte

bu tip yorumlarla tepelere cıkaracak olan varsa direk soylücegimiz sey süreci beklettiler hep baska kaleci baktılar

yani öyle sevilla mevilla yalan dolan
belkide çoktan anlaşıldı iş imzalara kalmıştı ama taraftar ospina diye çok tutturunca ospinayı almaya çalıştışlar arsenal vermedi bizde bunla imzaya kaldık gibi bir olay olmuş sanki abi @ozan062
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı MumbLe

Çarpılırsın :nerd:
Fark yaratacağını düşünmüyorum abi. Belki Tolga gibi maç kaybettirmez ama maç kazandırabilecek ekstra şeyler yapacağını ve direkt gelip formayı alabileceğini sanmıyorum. Muhtemelen Şenol hoca Tolga ve Boyko arasında ikilemde kalacaktır.

İnşallah yanılırım ama bi Muslera gibi rahat etmemizi sağlayacak bi kaleci olmayacak bence, birkaç yıl sonra tekrar bi as kaleci aramaya başlarız gibi  :idisapprove:

Çevrimdışı cursedofdragon

2.numara yönetimdir.

ya takıldığınız şeyler o kadar komik ki :D sağolun güldürüyorsunuz demek adam kavgacıymış o yüzden gönderilmiş :D  :kop:

Bizim takımda üzülmezler,pascallar oynadı bilmem siz biliyonuz mu :D