2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12910872 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

@Yunus Emre Dökmeci komisyon mu alıyorsun bu yabancılardan sen  :akuma:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı MumbLe

Hiç istemiyorum bu herifi, Tolga'dan bi farkı olduğunu da düşünmüyorum  :idisapprove:

Çevrimiçi Necmi

Değerli Beşiktaşlılar, sevgili goralılar;

Alacağımız kalecinin Tolga'dan kötü olma ihtimali yok. Bize bu yıl puan kazandırmayı geçtim, üzerine gelenleri tutsun yeter. Zaten takım 2 tane yese 3 tane atıyor. Sporting Lisbon, Akhisar gibi ekstra kayıplar olmayacak. Bu bile yetecek. Seneye sezon başı Allah Kerim. Keyfine bakın ya. O kadar parayı sokağa attık, bu da gitmiş olsun. En azından kalede bir kaleci olacak.

Bu arada, yönetimi bu süreçte hiç beğenmiyorum. Bize Boyko değil, Ospina veya Adler gelmeli idi. ama en kötü kaleci bile Tolga'dan iyidir. Çünkü teknik olarak Tolga bir kaleci değil.
bencede en azından artık kalede bir kaleci var hem topuda rakip yarı sahaya atabiliyormuş :D

Çevrimiçi Necmi

Hiç istemiyorum bu herifi, Tolga'dan bi farkı olduğunu da düşünmüyorum  :idisapprove:
Çarpılırsın :nerd:

Çevrimdışı ozan062

demekki hiçbir kaleci bize olumlu donmedi

ve hep cepte olan boykoyla anlastık işte bu bir transfer basarısızlıgıdır..

cnk uzun zamandır bizimkiler boyko cepte biz baskalarıyla ugrasıyoruz dediler beklediler beklediler  cook gecikmeli olarak bir anlasmaya vardılar

bastan sona fiyasko bir süreçtir bu sefer batırdılar

amaaa kaleci aldık kafamız rahat değil belki ama aldık sonunda
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cursedofdragon

Boyko Beşiktaş'ımıza hayırlı olsun :)

Bu boyko'yu istemeyen arkadaşlar quaresma'yıda istemeyen kişilerdi galiba :)

Çevrimdışı talha

bencede en azından artık kalede bir kaleci var hem topuda rakip yarı sahaya atabiliyormuş :D

Bu da atamıyor abi. :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ulaş1903

hayırlı olsun diyebiliriz sanırım.Boyko da istediğim kalecilerden biriydi.Sirigu veya Neto olsa daha iyi olurdu ama  Boyko da bir Mario Gomez etkisi yapmasa da en az Rhodolfo,Beck kadar yararlı olacak.Hayırlı olsun.

[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2016, 14:30:22 Ulaş1903 ]

Çevrimdışı tangaz

Boyko'nun kalecilik yetenekleri bana çok güven vermemekle birlikte enerjisi sanki taraftarla uyuşacak gibi duruyor. gerçi mersin maçının 2dk. 43.sn.de Rhodolfo'nun Tolga'ya bakışından sonra kaleye bn geçsem Tolga'dan fazla katkım ve takım içi desteğim olurdu, nefes alsın yeter mevzuu  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi psikolojik yıkım yaşıyor Tolga'dan dolayı. Reddetme psikolojisi deniyor buna bilimde. O kadar nefret ediyor ki kalede Tolga değil başka bir kalecinin olduğuna inandırmış kendisini ve ona göre yorumlar yapıyor  :D :D
kalede kaleci yokki bizim şimdi sen tolgaya kalecimi dedin :alala:

Çevrimdışı Ulaş1903

hayırlı olsun diyebiliriz sanırım.Boyko da istediğim kalecilerden biriydi.Sirigu veya Neto olsa daha iyi olurdu ama  Boyko da bir Mario Gomez etkisi yapmasa da en az Rhodolfo,Beck kadar yararlı olacak.Hayırlı olsun.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Attığı tüm toplar rakibe gitmez açılması gerektiğinde kaleden çıkar maç kurtarmasa bile maç vermez kalede Tolga var diye her maç isyan etmekten kurtuluruz iyi yönlerinden bakalım. Keşke Ospina , Sirigu olsaydı ama o işi yazın halledecektik...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı cursedofdragon

demekki hiçbir kaleci bize olumlu donmedi

ve hep cepte olan boykoyla anlastık işte bu bir transfer basarısızlıgıdır..

cnk uzun zamandır bizimkiler boyko cepte biz baskalarıyla ugrasıyoruz dediler beklediler beklediler  cook gecikmeli olarak bir anlasmaya vardılar

bastan sona fiyasko bir süreçtir bu sefer batırdılar

amaaa kaleci aldık kafamız rahat değil belki ama aldık sonunda

gs gibi sözleşmesi bitmiş oyuncuya 2.5 milyon € versek mutlu mu olucaktınız ?

Çevrimiçi Necmi

Boyko'nun kalecilik yetenekleri bana çok güven vermemekle birlikte enerjisi sanki taraftarla uyuşacak gibi duruyor. gerçi mersin maçının 2dk. 43.sn.de Rhodolfo'nun Tolga'ya bakışından sonra kaleye bn geçsem Tolga'dan fazla katkım ve takım içi desteğim olurdu, nefes alsın yeter mevzuu  :D
ya neydi o pozisyon hışımla topu taça attı

Çevrimdışı RQ7_351903

Yine çizgi kalecisi aldık  :s20:

Çevrimdışı Ensar

Boyko Beşiktaş'ımıza hayırlı olsun :)

Bu boyko'yu istemeyen arkadaşlar quaresma'yıda istemeyen kişilerdi galiba :)
evet ben mesela :) inşallah hayırlı olur hiç mutlu olmadım açıkçası beni heyecanlandırmıyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kalinic ne oldu neden hep Yunus Emre'nin istediği oyuncuları alıyoruz  :evillol:
:ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Scout

Tolganın Sözleşme Ne Zaman Bitiyor ???
Pika Pika

Çevrimdışı ozan062

kalede kaleci yokki bizim şimdi sen tolgaya kalecimi dedin :alala:

ben soyle birsey soyleyim tolgaya verdiğimiz parayı yine aynı mevkide baska bir isme verdik

ama ben burdan yola cıkarak kotu kaleci aldıgımızı dusunmuyor değilim:))

adam bizi istiyormus cnk klubu ve taraftlarıda onu istemediği için:) herif bir yerlere kapak atacaktı bize attı

napalım yapıcak birsey yok :bawling: yönetimde bu işi zaten içine sinerek yapmadı ben buna eminim beklettiler hep cnk
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı talha

gs gibi sözleşmesi bitmiş oyuncuya 2.5 milyon € versek mutlu mu olucaktınız ?

Alakaya maydanoz. :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

96 üye 200 ziyaretçi :eyes
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Bu da atamıyor abi. :kop:
:nerd:
valla  @Yunus Emre Dökmeci  stadda döverim çağıra çağıra getirtti

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Son Dakika |

Boyko icin Ukrayna dan Islak imza bekleniyor , Geldigi an Boyko KAP a bildirilecek :sevinc :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Giray Burak

Kap gelsin hele bi, beklemek lazım.

Bu seneki 3. istemediğim transfer olacak,Hayırlısı diyelim.

Çevrimdışı panic13

ben soyle birsey soyleyim tolgaya verdiğimiz parayı yine aynı mevkide baska bir isme verdik

ama ben burdan yola cıkarak kotu kaleci aldıgımızı dusunmuyor değilim:))

adam bizi istiyormus cnk klubu ve taraftlarıda onu istemediği için:) herif bir yerlere kapak atacaktı bize attı

napalım yapıcak birsey yok :bawling:

Abi boşver yaa. KEyfine bak :) Şu an müthiş bir keyif halindeyim. Şöyle diyeyim; kalede tolga değil bir baş kuru soğan olsaydı ona bile sevinecektim. Nesef almasına bile gerek yok, o derece. biz üzerine bir de kaleci aldık. Adam kötü de değil, keyfimize bakalım ;)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari