2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12906606 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Başkan 12 ay vadeli taksit yapmıs jsafjasf zuhauha
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetx

Boykoyla penaltı yapma rekoru kırarız , bizim hakemlerin arayıpta bulamadığı Beşiktaş kalecisi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı DADAYKARTALI

boyko mu eyvah eyvaaahhh ne olur yalan olsun tolga volume 2 bu adam :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Koa_lAA

Şenol hoca yazın bu işi halledeckti ,şimdi hem iyi kaleci bulamadık hem de adı geçen rakamlar doğruysa kazıklandık ama bonservis konusunda hala başkana güvenim var.

hocam yılın kaleci adayları arasına girmiş birinide bu rakamlardan aşağıya alamazsın... bence kazıklanma yok..

he o parayla başka daha iyi topcu alabilirmiydik yada potansiyelli falan..orda katılırım sana..

Çevrimdışı talha

Douglas gelmediğine göre bedava vidic e çökme olasılığımız nedir?

Vidic gitsin huzurevine yatsın ne yapacağız o adamı ayakta duramıyor artık.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Yalnız 3.3 m euro'yu peşin vermeyebiliriz :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Umarım Boykoda Sosa taktiğiyle transfer edilir .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı talha

Beşiktaş'ın Boyko için Ukrayna ekibine 3,5 Milyon Euro'ya yakın bonservis ücreti ödemesi beklenirken bir aksilik olmaması durumunda transferin KAP'a bildirilmesi bekleniyor.

Çok büyük kazık yazık olacak paralara. Fikret Orman çıksın gene desin böyle kar ettik diye.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Şenol hoca yazın bu işi halledeckti ,şimdi hem iyi kaleci bulamadık hem de adı geçen rakamlar doğruysa kazıklandık ama bonservis konusunda hala başkana güvenim var.
@ahmetx abi Boyko'yu bu fiyatların altına alma şansımız yoktu.

Çevrimdışı ahmetx

hocam yılın kaleci adayları arasına girmiş birinide bu rakamlardan aşağıya alamazsın... bence kazıklanma yok..

he o parayla başka daha iyi topcu alabilirmiydik yada potansiyelli falan..orda katılırım sana..
ben Boykoyu beğenmediğim için 1 den fazla vermem ona

Çevrimdışı talha

Yalnız 3.3 m euro'yu peşin vermeyebiliriz :D

İstersen 5 yıla ver nolacak sonunda 3.5M para veriyorsun

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaş'ın Boyko için Ukrayna ekibine 3,5 Milyon Euro'ya yakın bonservis ücreti ödemesi beklenirken bir aksilik olmaması durumunda transferin KAP'a bildirilmesi bekleniyor.

Çok büyük kazık yazık olacak paralara. Fikret Orman çıksın gene desin böyle kar ettik diye.
O paraya öküz alırdık ki alıyoruz sanırım  :D :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kemal

Boyko 3.3. m euro bence iyi rakamdır , bakın yönetimi eleştirdim kaç sayfa şunu da yazarım bu rakama iyi almışlar , sonuçta takımının ilk 11 inde ve geçen sene yaptıkları ortada .

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi Boyko'yu bu fiyatların altına alma şansımız yoktu.

keşke paramız yetmeseydi  :D

Çevrimdışı Tolga

İstersen 5 yıla ver nolacak sonunda 3.5M para veriyorsun
Orası öyle tabi de Boyko'yu bu fiyatların altına almamız çok zordu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2016, 14:21:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ne dediğimi anlamadınki kaleci lazım değil demiyorum yazın kaleci alsaydık böyle olurdu gibi söyleme karşı geliyorum
olurdu yada olmazdı ama sonuçta bir varsayım bunu kesinmiş gibi konuşamazsın belki daha fazla yiyecekti gerçi bu ihtimal zayıf ama
sağolsunlar geleni aldılar. ben geleceğe konuşmuyorum ama yaşanmışın üzerinden varsayım yapılmaz. hastayım bu gençlerin varsayımları kesinmiş gibi konuşmalarına
düşünüyorlar tolganın yerinde başka bir kaleci o golleri yemezdi evet bencede yemezdi ama o şekildemi gelişecekti acaba

@Necmi abi elindeki Tolga :D Tolga yani gelecek üstüne istediğin planı kurabilirsin yediği golleri düşününce başka birisinden bahsetsek hak verebilirdim ama 2 metre önündeki topa çıkmayan kaleciden bahsediyoruz  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

neyse kap gelsin bakalım  :bawling:

Çevrimdışı talha

Beyler yılın kaleci olayını da öyle çok abartmayın Gökhan'da yılın kanatıydı bu seneki hali belli. Öyle çok sofistike seçilmiyor o işler. Final oynayanlardan birini seçiyorlar.  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2016, 14:22:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kalinic ne oldu neden hep Yunus Emre'nin istediği oyuncuları alıyoruz  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Değerli Beşiktaşlılar, sevgili goralılar;

Alacağımız kalecinin Tolga'dan kötü olma ihtimali yok. Bize bu yıl puan kazandırmayı geçtim, üzerine gelenleri tutsun yeter. Zaten takım 2 tane yese 3 tane atıyor. Sporting Lisbon, Akhisar gibi ekstra kayıplar olmayacak. Bu bile yetecek. Seneye sezon başı Allah Kerim. Keyfine bakın ya. O kadar parayı sokağa attık, bu da gitmiş olsun. En azından kalede bir kaleci olacak.

Bu arada, yönetimi bu süreçte hiç beğenmiyorum. Bize Boyko değil, Ospina veya Adler gelmeli idi. ama en kötü kaleci bile Tolga'dan iyidir. Çünkü teknik olarak Tolga bir kaleci değil.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Necmi abi elindeki Tolga :D Tolga yani gelecek üstüne istediğin planı kurabilirsin yediği golleri düşününce başka birisinden bahsetsek hak verebilirdim ama 2 metre önündeki topa çıkmayan kaleciden bahsediyoruz  :evillol:
Necmi abi psikolojik yıkım yaşıyor Tolga'dan dolayı. Reddetme psikolojisi deniyor buna bilimde. O kadar nefret ediyor ki kalede Tolga değil başka bir kalecinin olduğuna inandırmış kendisini ve ona göre yorumlar yapıyor  :D :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Ama şunu söyleyeyim ,Boyko taraftarın gönlüne girmesini iyi bilir o yönüyle tam bizlik.  :D

Çevrimdışı talha

Kalinic ne oldu neden hep Yunus Emre'nin istediği oyuncuları alıyoruz  :evillol:

Ben anlamıyorum dün Kalinic alıyorduk bugün Boyko.

Şunu da söyleyeyim ik adam arasında gram benzerlik yok. Biz neye göre oyuncu seçiyoruz çözemiyorum.

Çevrimdışı Tolga

Ama şunu söyleyeyim ,Boyko taraftarın gönlüne girmesini iyi bilir o yönüyle tam bizlik.  :D
@Yunus Emre Dökmeci nin çoktan gönlüne girdi :kop: