2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912559 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

aynn ama 6 gibi bir rakamada cıkarlarsa bence yazı beklersek ayvayı yiyebiliriz cnk pektemekte manuelde hep bekledik batırdık beklemicez fırsat geldiği gibi sallıcaz cnk bu yonetimin sagı solu belli olmuyor

bekleyince terslikler bizi buluyor sakatlık vs gibi
Öyle ama zaten savunma hattimiz güçlü değil ersan da zaten satılmayacak bi oyuncu degil ama rhodolfo ile bi uyum var iyi veya kötü gelecek stoper ve kaleci uyumu ikinci yarida sıkıntı olursa bi çuval incir berbat olur. Eger yazın olmayacaksada olmasın yapacak bişey yok su an ben ersan rhodolfo nun bozulmasi büyük sıkıntı olacağını düşünüyorum. Avrupanin en iyi tandemini bile getirsek devam eden ligde sıkıntı yaşarız.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

Öyle ama zaten savunma hattimiz güçlü değil ersan da zaten satılmayacak bi oyuncu degil ama rhodolfo ile bi uyum var iyi veya kötü gelecek stoper ve kaleci uyumu ikinci yarida sıkıntı olursa bi çuval incir berbat olur. Eger yazın olmayacaksada olmasın yapacak bişey yok su an ben ersan rhodolfo nun bozulmasi büyük sıkıntı olacağını düşünüyorum. Avrupanin en iyi tandemini bile getirsek devam eden ligde sıkıntı yaşarız.

zaten onun yerine serdar aziz gelecekse ki niyetleri bu bu olacaksa hiç gelmesin zaten katılıyorum :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Ersan ı 7 milyon a satmayan kulübü satar çok net saaatttttttttttt  giittsiinnnnnnnnnnn :s20:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ersan ı 7 milyon a satmayan kulübü satar çok net saaatttttttttttt  giittsiinnnnnnnnnnn :s20:
Haydaaaaa

Çevrimdışı Çağatay

şimdi nooldu en son kimle ilgileneyoruz ??
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serdkar

Yahu Beyler onu bunu birakinda...
Twitter kim bozdu?

Çevrimdışı OrhanAker

Elde kalan boyko ve kalinic sanırım artık hangisi gelecekse biran önce gelsin.
Kapatalım başlığı

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

şimdi nooldu en son kimle ilgileneyoruz ??
Kaleci kalmamış abi artık yazacak şey bulamıyor kimse:)

Çevrimdışı onurturan

Yapma @Necmi abi kaleci nasıl mac kazandirmaz

Kaleci Bal gibi mac kazandirir sana tabikide forvetlerinin Gol atmasi gerekiyor ama kalecininde Arkadaslarina Guven vermesi gerekiyor ozellikle stoperlerin kaleciye guvenmeleri gerekiyor

Mesela Ben stoper olsam Frikik ve Kornerlerde ileri cikmam , Cikamam ! Niye cunku kontra yersem topu aglardan alirim kaleci yok cunku kalede

Bazi maçlar vardir kotu oynarsın , Cok pozisyon verirsin ama kalecin oyle toplar cikarirki seni oyunda tutar ve arkadaslarina da ozguven verir , 1 Gol atarsin ve maci kazanirsin iste boyle mac kazandirir kaleci !

Gecen sene Gs Bu sekilde cok mac kazandi 1-0 , 1-0 , 1-0 ve bu maclarin hepsinde de Muslera 4-5 Net Gol cikardi hepsinde yenileceklerken Muslera sayesinde maca tutunup 1 Golle kazandılar.

Mesela biz bu sezon Osmanlı macinda kotu oynamamiza ragmen ve Tolgaya ragmen kazandık , Ilk Golde%100 hataliydi , mac 2-2 iken bosa cikti Ersan çizgiden cikardi topu yoksa 3-2 mağlup oluyorduk

Az oncede dedim ya Defansin kaleciye guvenmesi gerekiyor bizim defans Kaleciye güvenmiyor bunun kanitida , Ersan , Beck ve rhodolfo son 5-6 Mactir Savunma arkasına atilan her topu Tolga kalesinden cikmadigi icin veya Tolgaya vermemek icin ya Taca yada kornere atıyorlar , duran toplar her zaman tehlikelidir adamin biri cikar vurur kafayi atar Golu ondan sonra 11 kisi defans yaparlar ,  ondan sonra sen Tirmalarsin 90 dakika Gol atayim diye iste bizim defans bu tehlikeyi bile göze alarak topu Tolgaya vermemek icin topu kornere atiyor..
+1903

Çevrimdışı Panjandrum

Kalinic ismi beni Boyko'dan daha cok heyecanlandirdi. Topu oyuna sokusu, zebellah gibi durusu, kaleden stoper gibi cikisi. Besiktas'in son 20 yildaki tek iyi kalecisi Mrmic'ti ve o da Hirvat'ti. Alinacaksa bu arkadas alinsin.

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Adamların ligi yazın başlayacaksa teklifte 6, 7 milyonları görmüşse hiç düşünmesinler. Varsa oluru şimdi satıp hem parayı alıp hem de sözleşmeyi sezon sonu çine gider maddesiyle hazırlayıp, bonservisini çine verip yarım sezon kiralık oynatmış olalım Ersanı, iki tarafta kazanmış olsun, gerçi bi iş böyle olsa biz voleyi vurmuş oluruz ya neyse.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Adamların ligi yazın başlayacaksa teklifte 6, 7 milyonları görmüşse hiç düşünmesinler. Varsa oluru şimdi satıp hem parayı alıp hem de sözleşmeyi sezon sonu çine gider maddesiyle hazırlayıp, bonservisini çine verip yarım sezon kiralık oynatmış olalım Ersanı, iki tarafta kazanmış olsun, gerçi bi iş böyle olsa biz voleyi vurmuş oluruz ya neyse.
Bu para bize sezon sonu lazım.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

@Anıl  hiç bir kaleci maç kazandırmaz
sadece kaybetmene engel olur. gol yemeyen kaleci hanene 3 puan yazdırmıyor. hiç gol yemeden ligi bitirsen forvetlerin atamazsa
34 puanla küme düşersin :D

Öncesinde yazdıkların da hemfikir olduğumuz için sildim  :D

Bu kısma katılmıyorum abi öyle bir top çıkarır ateşler takımı döner atarsın ya da senin düşünceden yola çıkarak, olur ya şans eseri yanlışlıkla attı takım, net golü çıkarır yine kazandırır.  Gol yemeyen kaleciyi daha icat edemediler ama olsaydı ve sen onu alabilse idin atanı alacak imkanın da var demektir kümede kalırdın en azından :D İşin şakası kasımpaşa maçı kalede "kaleci" olsa 1 tanesini çıkarır ya da uefa da tur atlardık. Ya da gb maçı rakibin kalecisi Gomez in kafayı müthiş çıkardı bizim Tolga olsa rakipte 1 yerine 3 yazardık o maçtan da bak akhisar ı saymıyorum gol atamadık çünkü kaleci o yüzden maç da kazandırır çok şey de kazandırır abi  :)

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Kemal

Yazın satmak daha mantıklı gibi, yaza transfer bütçemiz yok . Şuan satarsak hemen birini almalıyız , bizde de malum birini almak en az 2 ay sürdüğü için bizi yorar şuan Ersan'ı satmak . Adamlarda satın alıp kiralamazlar .

Çevrimiçi Necmi

Tamam aynı şeyden bahsediyoruz , bugünkü transfer yanlışından , bu tarihe kadar boş kaleye yapılmayan transferden bahsediyoruz. Ama sesimizi çıkardığımız gibide '' bu yapamıyorlarsa bıraksınlar bu işleri (transfer) '' demek bile olsa ;  cevap olarak '' sen ne zırvalıyosun ''   -  '' bu yönetim geçmiş tarihte şunları şunları yaptı eskiden şöyleydik '' demek karşı tarafa eskilerle cevap hakkı doğurmaktır abi ,  evet ben burda eskileri yazdıysam CEVAP niteliğinde yazdım , çünkü geçmişle örnek verildi @Necmi abi, bu dediğinle hem azmettiriyosun hem neden yaptın diyosun . Geçmişte olan pozitif olaylarla örnek verilirse, ben gelecekten mi örnek verecem ?  @Necmi
ben ne zırvalıyorsun demedim ben azmettiriyorsam sen azmetme o zaman. :D

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Haydaaaaa

hanginiz kulüp başkanı olsanız ersan a 1 milyondan fazla verirsiniz ki bu teklif çok büyük bir teklif 7-8 milyon Euro dan bahsediyoruz ve iki defa bağları kopmuş bir oyuncudan bize şu an satılırsa 20-25 milyon tl kazandıracak satılmazsa bir kaç yıl içinde bir Anadolu kulübüne ya takasa ya bedavaya gidecek oyuncudur ersan yediğimiz gollerde tolga dan daha fazla katkısı var yeri rahatlıkla dolar hemde 500 bin euroluk adamlarla...

Çevrimdışı onurturan

Aston villa ile kalinic hakkinda cikan 4.5 M€ haberinin yalan haber oldugu ve bizim onunla ilgilendigimiz haberleri insallah dogrudur..
Videodan kaleci anlasilmaz dogru ama bayaa iyi gibi..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hanginiz kulüp başkanı olsanız ersan a 1 milyondan fazla verirsiniz ki bu teklif çok büyük bir teklif 7-8 milyon Euro dan bahsediyoruz ve iki defa bağları kopmuş bir oyuncudan bize şu an satılırsa 20-25 milyon tl kazandıracak satılmazsa bir kaç yıl içinde bir Anadolu kulübüne ya takasa ya bedavaya gidecek oyuncudur ersan yediğimiz gollerde tolga dan daha fazla katkısı var yeri rahatlıkla dolar hemde 500 bin euroluk adamlarla...
Satılması konusunda hemfikir olmayan yoktur burda zaten ama devre arasi bu iş riskli olur 2 mac üst üste puan kaybı şampiyonluğun gidişi olur.

Çevrimiçi COB

Ne zaman gelecek bu kapici (azeri dilinde kaleci)

Çevrimdışı Kemal

ben ne zırvalıyorsun demedim ben azmettiriyorsam sen azmetme o zaman. :D

yok sen demedin , diyen oldu :)  Doğru azmetmemem lazım da işte tansiyonumuzu yükselttiler , izlemediğimiz kaleci kalmadı Sambade yi geçtik abi  :icool:

Çevrimdışı can1903

Kimse kusura bakmasın Kalinic2den şüpheliyim, bu adam o kadar iyiyse bastırır alır EPL takımları.

Piyasa değeri 2 Milyon bile değil,neden?

2.01 çok uzun.
O zaman bütün kalecilerden şüphelen? O kadar iyi olsalar EPL bastırır alır Sirigu'yu,Neto'yu vs vs..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozan062

sözde cuma günü boyko işini bitiriceklerdi

sonrasında dedilerki pazartesi yada salı kesin sonuclanacak bu transfer dendi

bugun saat 1e geliyor hala bir hareketlilik yok olsa elli kere haberi girilirdi bazı sitelere....twt yok ama illaki bilinirdi...

ben sıkılmanın otesine gectim değişik duygular içerisindeyim sıyırmanın esigine ramak kaldı...

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Akil Emre

bugun saat 1e geliyor hala bir hareketlilik yok olsa elli kere haberi girilirdi bazı sitelere....twt yok ama illaki bilinirdi...

ben sıkılmanın otesine gectim değişik duygular içerisindeyim sıyırmanın esigine ramak kaldı...

Duygularıma tercüman oldun sağolasın :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Ensar

:kop: :kop: :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaş Yönetimi Hz.Cebrail'in gökten koç indirdiği gibi birilerinin kaleci indirmesini bekliyor sanırım. Transferi kendilerinin yapacağını unutmuş olabilirler mi? Kulübü arayıp sorsak kaleci alacaktınız unutmadınız di mi diye bir hatırlatsak faydası olur mu?
Korku akıl katilidir.