2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12922167 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ulaş1903

Allahım Sirigu olsun.Sirigu olmazsa Neto olsun.Bu ikisinden biri olsun.

Çevrimdışı RQ7_351903

Torino daha yeni başladı Ospina ve Boyko ile uğraşana kadar şu adamı istesek almıştık kalemizde Dünya Yıldızı kalenin Gomez'i vardı.

Çevrimdışı Dogan

Bide gözlerini rambo misali yapmış  :kop: Allah bizi tolga ile sınıyor sabırlı olmamız lazim...

Geçenlerde bi yazı gördüm nerdeydi bilniyorum belki de burdaydi diyo Fevzi çocukluğumuzu Tolga da gençliğimizi .... ))) gercekten oyle gerci ben fevzi cok fazla hatirlamiyorum o konuda şanslıyım.Allah im fevziyide görmüş taraftarımıza ayrica sabır ver yarabbim amin. )

Çevrimdışı Sedat_BJK

Transfer basligi gelen, giden, olmasi muhtemel, basinda adi gecen transferler, teansfer sartlari maliyetleri vs. icin mi yoksa yonetimi transfer konusunda gommek icin mi? Lutfen bir yonetici cevaplarsa sevinirim.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı atalay

Martin Linnes...

Bize gelecekken oyuncunun temsilcilik haklarını alıp, mani olanlar keyfini sürsün.

Çevrimdışı Çağatay

Eskiden maçların son dakikalarında kanser olurduk
şimdi transfer süreçlerinde kanser oluyoruz

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2016, 16:29:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Transfer basligi gelen, giden, olmasi muhtemel, basinda adi gecen transferler, teansfer sartlari maliyetleri vs. icin mi yoksa yonetimi transfer konusunda gommek icin mi? Lutfen bir yonetici cevaplarsa sevinirim.

Hakaret olmadığı sürece eleştiri konusunda kısıtlamamız yok. Transfer dışı bir eleştiri yoksa bizim için de sorun yok bu başlıkta.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Savaş

Torino'ya gidebilen adam bize hayli hayli gelir.

Kirala 6 ay gelsin şampiyonluk. Çok mu memnun kaldın sampiyonluk ve Şampiyonlar ligi geliriyle al adamın bonservisini. Önümüzeki 5 sene kafan rahat etsin.

Bi kaleciye bi forvete paraya kiyacan arkadaş. Biri atan biri tutan. Bunlar iyi adam olmadıkça başarı zor.

Atanın Gomez tutanın Sirigu! Hayale bak.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Yönetim nasıl iyi bir transfer yaptığında alkışlanıyorsa, transferler geciktiği zaman ya da kötü transfer yaptığı zaman da eleştirilir.

Bunda tuhaf birşey yok ki. Eleştirmekten ya da eleştirilmekten bu kadar korkulmaması gerekiyor.

Tabi eleştiri yaparken de mantıklı ve hakaret etmeden yapabilmemiz gerekir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Sirigu zu Torino.  :D

elin torinosu alıyor biz alamıyoruz bu işte bi gariplik yokmu ?:) bizim ne asagı kalır yanımız var yahu hep bu transferler yuzunden sinir oluyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Koa_lAA

la bu doğuş gurubuda bizi gaza getirmek, sonrada olmayınca yönetime sallamamız için elinden geleni yapmakta... bütün kalbur üstü kalecileri yazıyolar sonrada olmadı diye haber yapıyolar..

fenerli medya abi kanmayın bunlara...

bizim transfer bütceside maaş bütceside belli ne sirigu su :/

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2016, 16:36:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sirigu'nun maaşı 4 milyon civarı.

Gomez maaşı gözden çıkarmak gerekiyor. Değer mi? Kesinlikle değer ama..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İtalya da eline ne kadar geçebilir ki :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Jukebox

Abi alabilirsek her kurusuna deger bizi sampiyon yapar.Sonra stad,şl,lig geliri vs. derken uçarız zaten.

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Torino maksimum vergi sonrası 2 milyon euro verebilir ona o da maksimum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

Roma nın biraz aklı varsa Siriguyu kiralayıp şezni yi Arsenal e geri gönderirler
Sonra gelsin Ospina

hala fakir ve umutluyum :D

Çevrimdışı Türkay

Torino'ya gidecek ise Euro 2016 sebebiyle göz önünde olmak istediği içindir.

Konu 2016 ise Gomez hemen bi telefon acsın Sirigu ya
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı can1903

Kaleci olsun taştan olsun  :uyucam:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı panic13

@Tolga abi sen de bir ara nickini değiştirsen fena olmaz :D Nerede Tolga görsem sinirim zıplıyo. Beni genç yaşta sinir dert sahibi etti adam ya.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ozan062

la bu doğuş gurubuda bizi gaza getirmek, sonrada olmayınca yönetime sallamamız için elinden geleni yapmakta... bütün kalbur üstü kalecileri yazıyolar sonrada olmadı diye haber yapıyolar..

fenerli medya abi kanmayın bunlara...

bizim transfer bütceside maaş bütceside belli ne sirigu su :/

tamam buna kanmayalım

ama gaziantepli yoneticilerden karceyi isteyende bu yonetim... yani bugun bu haberi öğrenmesem dediğin gibi yine birsekilde plansızlar demem ama bu kadar dusuyorlarsa

demekki sorun var

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Tolga abi sen de bir ara nickini değiştirsen fena olmaz :D Nerede Tolga görsem sinirim zıplıyo. Beni genç yaşta sinir dert sahibi etti adam ya.
Mümkünse kaleci transferi yapılana kadar adları Tolga olanlar Sirigu olarak değiştirilsin. Sonrasında bakarız duruma  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Savaş

Bu adamı şimdi alsak 6 ay kiralik max 2 milyon veririz.

Seneye memnun kalırsan gelirler bi nebze artacak zaten, stad, sampiyonluk ve Şampiyonlar ligi ile rahat verilir bi Gomez maaşı.

Hadi geçtim allah muhafaza olamadın şampiyon gidemedin sampiyonlar ligine veremedin maaşı. Al o zaman Ospina'yı..

Bence denemeye değer. Sirigu gibi bi kaleci bizi şampiyon da yapar Şampiyonlar ligine kafadan götürür. Risk almak lazım. Bu tarz adamları kapatamazsın çingene pazarligiyla.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Düşünsene @Tolga 'nın bi de profil resmini değiştirdiğini Tolga ile

Çıldırırsın  :kop:

Çevrimdışı ozan062

bir kac failde var yani yok değil
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2016, 16:46:04 ozan062 ]