2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12924985 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kartal43

Bence bunlar 3milyon euro civarı sınır koydular kaleci için. Bu fiyatada tek isim boyko geliyor belliki.yoksa devre arası costil kalinic bunların kulüplerine 3 milyondan fazla vermezsen bırakmazlar tabi. Ya boyko ya da savunmasının bile güvenmediği tolgayla devam.gidişat bunu gösteriyor

Çevrimdışı zekotha

Stoper de en az kaleci kadar acil!! Rhodolfo ya da Ersan'ın 2-3 ay sakatlanmayacığının garantisi mi var? Bu rahatlık nedir? Transferler gecikti diye sıtmaya razı olmak zorunda değiliz! Ben olmayacağım da.  :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaş yönetimi en son zamanında transfer yaptığında henüz aya çıkılmamıştı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı LuceGel

Şu kaleci bir an önce gelsin artık dün Tolga göz altlarında kömür tozumuydu baya kötü göründü maç iptal olmasa seyredemezdim heralde  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı panic13

Stoper de en az kaleci kadar acil!! Rhodolfo ya da Ersan'ın 2-3 ay sakatlanmayacığının garantisi mi var? Bu rahatlık nedir? Transferler gecikti diye sıtmaya razı olmak zorunda değiliz! Ben olmayacağım da.  :steamed: :steamed: :steamed:

Abi haklısın da şu an varsayım üzerinden kanuşuyoruz. Sakatlanırsa dediğin gibi problem. ama en kötü yerlerin koyacağın Tosicle Milo var. Bunlar çok iyi oyuncular olduğu için değil, idare edecek adam var en azından. Kısaca stoper ilk 11 ihtiyacın değil acil olarak. Transfer yapılmalı mı? Muhakkak. ama yapılmasa bile tolare ihtimalin yüksek.

Kaleci ise doğrudan ilk 11 transferi. Onu yapmazsak bizim bittiğimiz an olur.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ozan062

bencede kaleci kadar onemli bir detay hatta ben bi ortasaha daha bekliyorum,, veli bile oynayamıyorken tolgay nasıl oynasın :bawling:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2016, 15:20:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tek zamanında gelen oyuncu Tosic oldu şu kulübe ona yanarım :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

Çevrimdışı DADAYKARTALI

gomez transferinden sonra sanal alemde fikret başkan bedava transfer yapıyor diye o kadar gaz verildi ki o  da artık her oyuncuyu bedava alabileceğini sanıyor sorun bu :bandit:

Çevrimdışı atalay

Hocanın bakışı da benim gibi. Rhodolfo - Ersan tandemi bunlara Backup bir oyuncu, üçlü rotasyon. +Kaleci...

Reddedilemeyecek bir teklif gelmez ise kimse takımdan ayrılmaz. Onun dışında bugün gelen sezon sonu da gelir.

Transferlere oyun mantığında bakmayın. Futbolda işler öyle yürümüyor.

Çevrimdışı RQ7_351903

Sirigu yıllık 2M Euro istemiş Torino'dan biz bu parayı veremiyormuyuz yani,Cassio'ya vereceğimiz 3.5 Milyon'un yarısı birilerinin cebne girecekti o zaman başka açıklaması yok bu işin, onu geçtim Boyko'ya bile 3.3 verceklerdi.

Yarım sezonluk kiralık alsak 1M PSG'e 2M Sirigu'ya alayına salvo yapardık, herkesin ellerine sağlık.

@Çağrı
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2016, 15:30:37 RQ7_351903 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2016, 15:29:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şu altyapı ile ilgili de bir farkındalık yaşaması lazım herkesin.

Yıllardır Ali Kuçik beklenen forvet şans verilsin, Kenan Özer süper kanat oynasın şimdiler de Eslem için benzerleri.

Böyle bir şey yok. O adamların şuan nerelerde olduğuna herkes bakmalı. Altyapıdan çıkan her çocuk burada oynayamaz. ALtyapıdan yılda 10 yılda 3 tane çıkarsa olağanüstü bir başarıdır.

1 tane çıkarsa öpüp de başımıza koymamız gerekir. Akıllar hala 90'larda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Jukebox

Birinci.  :D
Abi Kalinic hakkında ne düşünüyorsun?
Hiç bilmediğim bir oyuncu.

Çevrimdışı atalay

Abi Kalinic hakkında ne düşünüyorsun?
Hiç bilmediğim bir oyuncu.

İsmi geçenler arasında en yüksek potansiyel...

Çevrimdışı GörkemGörkem

Dün 5 dk oynandı maç topu topu. Soğuktan titriyorum tribünde ama o sırada bile 3 dk küfür ettim kendisine, yapamadıkları yüzünden. Şenol Güneş'e maç sırasında Tolga nasıl görünüyor acaba cidden merak ettim. Peter Schmeichel gibi bir şey mi beliriyor kafasında, bir gün tanışma imkanım olursa mutlaka soracağım bu soruyu.

Aynen öyle dün yine cıkıp rahat rahat alabilecegi 2 topa cıkmadı. Üstelik 5dk oynanan macta.

Çevrimdışı Kemal

ŞAka gibi bugün de boş geçildi, gerçekten inanası gelmiyor insanın ? Akıl Mantık hiçbir şey izah edemez bunu .

Çevrimdışı RQ7_351903

ŞAka gibi bugün de boş geçildi, gerçekten inanası gelmiyor insanın ? Akıl Mantık hiçbir şey izah edemez bunu .
Hadi hayırlı olsun abi Kap gelmiş  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Hala aynı fikirdeyim kaleci transferi olmayacaksa Günay oynamalı :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

Hala aynı fikirdeyim kaleci transferi olmayacaksa Günay oynamalı :D
+1903
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı atalay

Kaleci transferi şayet olacak ise epey geç kalındığını düşünüyorum. Üstelik gelen kaleci uyum sürecinde hata yapar ise algıda Tolga'nın kirli çamaşırlarını da yıkamak zorunda kalacak.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Yeter artık sabır falan kalmadı.

Yazınki orta saha transferi gibi kimseyi almadanda kapatırlar hiç şaşırmam.

Sen şu an o vermediğin fazladan 2 milyon euro yüzünden şampiyon olup kazanacağın milyon euroları ve prestiji elinin tersiyle itiyorsun!

Şu an çingene pazarlığı transfer başarısı değil, ölücülüktür.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı RQ7_351903

Arkadaşlar merakımı mazur görün ligler sürerken ara transfer dönemi için görüşe yapabiliyormuyuz?

Çevrimdışı Dogan

Ben kalecinin yaptığı kurtarışlarla degil yediği gollerle değerlendirilmesi gerektiği taraftarıyım ismi geçen boyko ve kalinicin yediği gollere baktım (savunma hatalarini da göz önüne alarak) tolga dan daha ii kaleciler ama tolga gibi besiktas kalesini koruyacak kaleciler olmadığını düşünüyorum

Çevrimdışı Kemal

Hadi hayırlı olsun abi Kap gelmiş  :evillol:

Trabzon'lu Gürkan adında arkadaşım var tıpkı Tolga , ikiz gibi benziyorlar.  Çocukla sırf bu yüzden 4 aydır görüşmüyorum - telefonlarını açmıyorum - whats up dan engelli ...

Çevrimdışı DADAYKARTALI

olan oldu o ya da bu sebeple transfer yapılamadı şu an çok kritik süreç başlıyor bu saatten sonra bize düşen bütün oyunculara sahip çıkıp destek olmak özelliklede kaleci tolgaya sahip çıkmalı ve destek olmalıyız ki zaten az olan potansiyelinden maximum verimi alabilelim desteğimizi bir şekilde tolga ya ulaştırmalı ve psikolojisinin bir an önce düzelmesini sağlamalıyız :bandit: