2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12925684 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Her yerde hep aynı teraneler , yok Dnipro başkanına ulasilamiyomus yok peşini taksit deniomus,  Douglas i almasakmi deniomus , Ospina hala bastırıyor wenger birakmiuormus , neto ve Ryan hala tam kapanmamis   mis mis mis da Muş Muş Muş .... en sonunda küfür edecem bu taraftarın sabriyla oynuyor siniyorlar resmen.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Benim anlamadığım sane,zapata ve papy douglasın nasıl alternatifi oluyor çok ilginç

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ulan yürü git boyko olmazsa en büyük aday netoymuş madem sıkıyon biraz yenilir yutulur cinsten sık be

Çevrimdışı talha

Her yerde hep aynı teraneler , yok Dnipro başkanına ulasilamiyomus yok peşini taksit deniomus,  Douglas i almasakmi deniomus , Ospina hala bastırıyor wenger birakmiuormus , neto ve Ryan hala tam kapanmamis   mis mis mis da Muş Muş Muş .... en sonunda küfür edecem bu taraftarın sabriyla oynuyor siniyorlar resmen.

Bunlar basının kayırmaları olan biten birşey olmadığından uyduruluyor bunlar. Bence şuan kimsenin ne olup bittiğinden tam haberi yok
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Jukebox

Fırat Günayer neden hep bildiğimiz şeyleri söylüyor anlamıyorum.
Gün içinde 1-2 saat tv izlesen sosyal medya'da takılsan bu adamın 23.23 veya 23.33 gelişmeler başlığı altında yazdığı her şeyi öğrenirsin.

Çevrimdışı Barış1903

Maç iptal oldu, transferden de bir ses yok. Daha güzel bir pazar olamazdı

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

https://twitter.com/ovuncozdem/status/688846477364441088

Yalan %100

Ntv sporda %100 futboldan sonra bunlara %100 yalan diye program yaptırmak gerek transfer doneminde

Çevrimdışı can1903

Son 14, iyi geceler.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Ben artık son güne kadar herhangi bir hareket beklemiyorum. Zaten ilk kritik günü atlattık resmen. Ts maçına da adamı çıkarmayacaklarına göre bu iş en az 10 gün daha uzar. Ben sizin yerinizde olsam herşeyi kapatır işe güce kendimi veririm yoksa delirirsiniz. :lol:

Bu arada Övünç'de Fırat'tan birşeyler kapmaya başlamış raconu öğrenmeye başlamış farklı bir isim gelse bak ne dedim diyecek a çakal değil hani.  :lol: :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben bu Çin işini sevdim yalnız. :ok:

Bizim millette zaten çekik gözlü, zenci insanlara bir yakınlık var seviyoruz yani :D

Kardeş kulüp anlaşmasıyla güzel hazırlık maçları, yaz kampları yapılabilir. Belki Kartal Yuvası bile açılır Çin'de :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Ben bu Çin işini sevdim yalnız. :ok:

Bizim millette zaten çekik gözlü, zenci insanlara bir yakınlık var seviyoruz yani :D

Kardeş kulüp anlaşmasıyla güzel hazırlık maçları, yaz kampları yapılabilir. Belki Kartal Yuvası bile açılır Çin'de :D
Bi program var farkli acilardan resmini yukluyosun sana kokenini soyluyor , ayni zamanda  kafani 3d tasarliyor , bana orta asya demisti sok olmustum , adamlar yapiyor aga

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi COB

Mustafa Pektemek'e Avustralya pasaportu çikaralim. 3-5 bişeye gitsin bari.

Çevrimdışı Ensar

Yalan %100

Ntv sporda %100 futboldan sonra bunlara %100 yalan diye program yaptırmak gerek transfer doneminde
:kop: formundasın  abi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Bi program var farkli acilardan resmini yukluyosun sana kokenini soyluyor , ayni zamanda  kafani 3d tasarliyor , bana orta asya demisti sok olmustum , adamlar yapiyor aga

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konu dışı olacak ama nedir bu programın adı?

Çevrimdışı Kemal

:kop: formundasın  abi :D

:icool:  uyudum-uyandım  kahvaltı ettim sinirlerim yatıştı biraz :)

Çevrimdışı Ensar

:icool:  uyudum-uyandım  kahvaltı ettim sinirlerim yatıştı biraz :)
bugün ki sinir harbine hazırsın yani:D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mmeteris

Transfer dönemi öncesi sigarayı bırakmaya karar vermek pek mantıklı değilmiş...transfersizlik tütün isteği yaratıyor..

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimdışı Çağatay

Transfer dönemi öncesi sigarayı bırakmaya karar vermek pek mantıklı değilmiş...transfersizlik tütün isteği yaratıyor..

Kartal Gol Gol Gol

Beşiktaşlısın ve sigarayı bırakmaya çalışıyorsun
asıl mantıklı olmayan o  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mmeteris

Beşiktaşlısın ve sigarayı bırakmaya çalışıyorsun
asıl mantıklı olmayan o  :evillol:

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimdışı Kemal

bugün ki sinir harbine hazırsın yani:D

Bugün hareketli geçmez kardeşim , bugün her yerde Dnipro Başkanına ulaşılamıyor , öldürüldüğü söyleniyor , Beşiktaş şimdiden adı hiç çıkmamış bir adayla görüşülür diye haberler çıkar ve gece olur :)

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

29 Kasım 2015 Beşiktaş - Akhisar Belediye maçının üzerinden 50 gün geçti ama hala kalede kaleci yok. Kalede kaleci olmadan ligde arkada arkaya 4 galibiyet aldık. Çoğu taraftarımız bunun farkında deyıl.

Artık Boyko mu olur? Ospina mı olur? Kap mı gelir? Kim gelirse ne gelirse gelsin, kaleci gelsin lan!
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı AmaralGürses

Yönetim tarihinin ya en başarılı ya da en başarısız Sınavlarından birini verecek gibime geliyor bu transfer dönemi. Boyko gibi bir isimdense sanki ya ospina gibi bir bomba ya da hüsran bir isim gelecek gibi bir his var içimde. 
2 oyuncumuzu gönderip şu ana kadar transfer yapamamış olmamız gerçekten sıkıntı yalnız. Anlaşılan  tablo son gün netleşecek ve biz her gün yaprak kımıldamayacağını bildiğimiz halde izlemeye devam edeceğiz bu tiyatroyu..