2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913502 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Maçtan önce kap gelmez arkadaşlar. Yarin sabahtan alırız bi kap.

Boyko olacak muhtemelen. İçimden bi his bu adamla takımın kimyası uyuşacak diyor. Gönül Ospina isterdi ama Boyko'da Tolga'dan sonra fark yaratır.

Hoş kim gelse Tolga'dan sonra fark yaratır ya.

Bu arada akşama maç var. İstanbul'da yağmur var. Kalede Tolga var ve zemin kaygan... Tehlikenin farkında mısınız?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Taraftarlada uyusacak kimyasi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Taraftarlada uyusacak kimyasi :bandit:
ya adamın iyi ki tipi sağlam aşık oldun çıktın başımıza :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

hee bu arada devre arası ne gokhan ne ersan ne bi başkası satılmamalı takımın kimyası ile sezonun ortasında oynanmaz

Çevrimdışı Kemal

Aksam Tolga yi izlemek istemiyorum , böyle bir şey olabilir mi ? Kendi kendime "ya bu adam kulübün topçusu " diyerek gem vurmaya çalışıyorum ama yok olmuyor . Resmen bu adam yüzünden maç seyretmek istemiyorum.

ya adamın iyi ki tipi sağlam aşık oldun çıktın başımıza :D
Yok artik

O anlamda demiyorum bizim taraftar böyle hirsli ve agresif futbolculari seviyor o anlamda dedim bende o yonu nedeniyle cok sicak bakıyorum zaten yoksa kalecilik vasiflari olarak tabiki Ospina daha onde :ok:

Çevrimdışı Ensar

Aksam Tolga yi izlemek istemiyorum , böyle bir şey olabilir mi ? Kendi kendime "ya bu adam kulübün topçusu " diyerek gem vurmaya çalışıyorum ama yok olmuyor . Resmen bu adam yüzünden maç seyretmek istemiyorum.
taraftar kararının arkasında sağlam durmadı , adam bi mac oynamadı kaldıramadı sonra hoop tekrar 11de , bi de çiçek verildi tribüne çağrıldı felan , çok yumuşadık taraftar olarak çok

Çevrimdışı talha

Yok artik

O anlamda demiyorum bizim taraftar böyle hirsli ve agresif futbolculari seviyor o anlamda dedim bende o yonu nedeniyle cok sicak bakıyorum zaten yoksa kalecilik vasiflari olarak tabiki Ospina daha onde :ok:

YOO ne zaman sevmişiz böyle topçuları  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı hanzadeoglu

Bu başlığa ilk defa yazıyorum. Bence Boyko tamam. Yarın muhtemelen kap gelecek. Ersan kesin gidici. Yerine Serdar Aziz alınacak. Bunun için Bursa'nın yeni yönetiminin oluşması bekleniyor. Serdar'ın menajeri, Serdar 3 büyüklerden bir takımın tam kendi futbol stiline uygun olduğunu düşünüyor ve ordada oynamak istiyor, bunu da yönetim ile paylaştı dedi. O takım kim acaba!!!! Ayrıca siyahi bir stoper daha alınacak bence bu Douglas değil, Ya Djilobodji yada Sane'nin geleceğini düşünüyorum. Haa ben duyumcu değilim. Hissediciyim. Bu halimle Necmi beygillerdenim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ospina bugün kadroda olmazsa meşaleleri yakın

YOO ne zaman sevmişiz böyle topçuları  :lol:
Ilhan mansiz , Nouma , Ahmet dursun , Ibrahim üzülmez , Toraman , Jhon Carew , Veli kavlak , Quaresma bu cevap yeterli olur sanirim :)
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2016, 12:44:16 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ersan-Serdar Aziz transferi olursa şampiyonluk şansımız azalır

Çevrimdışı hanzadeoglu

Anladığım kadarıyla bu başlıkta iki ana akım var."Duyumculuk" ve "Hissedicilik". Hissedicilik akımı da kendi içinde ikiye ayrılıyor. Birincisi yalnızca kalbinden geçeni söyleyengiller. İkincisi ise; başka kaynaklardan aldığı bilgiyi doğrulatamadığı için kendi hissi imişçesine söyleyen beklentiyaratmayangiller. Bu,  "Beklentiyaratmayangiller" akımına mensup takipçilerin, duyumculardan daha sağlam tüyolara sahip olduğu tecrübeyle sabittir.

Çevrimdışı RQ7_351903

Ersan Gülüm gönderilemez,gönderilmesi teklif dahi edilemez.

Ersan'ın gitmesi Şampiyonluğun gitmesidir.

Çevrimdışı aa.aslan

Ersan Gülüm gönderilemez,gönderilmesi teklif dahi edilemez.

Ersan'ın gitmesi Şampiyonluğun gitmesidir.
Aynen öyle ersan olmazsa olmaz.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı can1903

Boyko olayı Milosevice benzemesin tribüne çıkıyo bağırıyo filan da
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Boyko olayı Milosevice benzemesin tribüne çıkıyo bağırıyo filan da
Milosevic ile Boyko yu bir mi tutuyorsun :alala:

Çevrimdışı LuceGel

hee bu arada devre arası ne gokhan ne ersan ne bi başkası satılmamalı takımın kimyası ile sezonun ortasında oynanmaz
:ok:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı talha

Ilhan mansiz , Nouma , Ahmet dursun , Ibrahim üzülmez , Toraman , Jhon Carew , Veli kavlak , Quaresma bu cevap yeterli olur sanirim :)

İyi de yoo.

Bir kere Toraman'ı kim seviyor? Seven gurüh belli de. Buradakilerin çoğu bu adamları kavgacı ya da agresif diye sevmiyor. Adam gibi topunu oynadığı ve bize başarılar getirdiği için seviyor. Bu arada Quaresma'yı kim seviyor bilmiyorum ama benim gram sevmediğimi söyleyebilirim.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı RQ7_351903

Fatih Doğan'ın dediği isim keşke Ziyech olsa ama genç yetenekli zamanı çoktan geçti yıldız oldu  :evillol:

Çevrimiçi murat

Aklını bir kenara bırakıp agresif hareket yapan hiçbir oyuncu öakbul değildir. Agresif oyuncuyu sevmem temiz oyundan yanayım ama illa agresif bir oyuncuysa kendini değil rakibi attıran oyuncu olmasını tercih ederim.

Serdar azizin uyduğu takımın gs olduğunu düşünüyorum.o defansa cuk oturur. Semihi aratmaz :D

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk